کسی از این روترهای دانگل خور نداره مثله تی پی لینک 3220 3020 3420 می خوام بدونم دانگل سیم کارت خوره منو میشناسه.
مدلش alcatel 1k3m
Printable View
کسی از این روترهای دانگل خور نداره مثله تی پی لینک 3220 3020 3420 می خوام بدونم دانگل سیم کارت خوره منو میشناسه.
مدلش alcatel 1k3m
سلام به همه دوستان عزیز.
من تو شیراز هستم و فعلا که اصلا همچین سرعت هایی رو که دوستان میگن ندیدم با ایرانسل!
تو بعضی جاها که علامت H یا H+ هم میاد به زور یه صفحه وب یا اینستا باز میشه. چه برسه به دانلود با سرعت چند صد کیلو!:n04::n13:
نمیدونم از شانسه یا چیز دیگه:n02:
موفق باشید.:n12:
من خیلی وقته h+ ندیدم روی گوشیم
یا 3G یا H
اگرم که 4جی باشم میزنه 4G
گوشیمم htc one m7
نه داداش منم شیرازم و تو حونمون سیگنال هم وضعیت خوبی داره... توی روز که خیلی خلوت هم هست به زور سرعت به 250 کیلوبایت میرسه وگرنه در حالت عادی برا من 100 کیلو بیشتر نیست... همیشه مردم شیراز رو تو این چیزا فراموش میکنن...نقل قول:
نمونه سرعت دانلود با ایرانسل در کرج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس ها مربوط به محله ی باغستان هست.
در عوض ایرانسل در گوهردشت و محوطه ی دانشگاه همش پکت لاسه و سرعت زیر 40 کیلو.
باز خیلی خوبه 250 ، همون 100 هم خوبه!نقل قول:
من نت ADSL خونه تو این روزا به 100 نمیرسه!
شما فکر کنم طرفای بالاشهر باشی که اینطوره.
من میگم یه پیج ساده باز نمیشه :n02:
سلام داداش تو محله ی ما "شاهین ویلا " دقیقا سرعت بین 900 تا 1200 هست " 2 ماهه سرعتم همینجوری هست و همیشه روی H+ هست "" تست ها در پروفایلم هست"" . .. ولی عظیمیه رفتم سرعت بزور 100 بود!!! همه محل های کرج هم تقریبا همه از نت استفاده میکنند پ ربطی به مشرک کم و زیاد نداره "" که بعضی ها میگن "" !! فکر کنم تو بعضی مناطق پهنای باندش کمه!!! یا از بضی محل ها میترسه ایرانسل پهنای باند رو باز بزاره!!!نقل قول:
کاکو میگم که یجورایی به انتن هم تازه چسبییدم... فاصله زیر 50 متر!نقل قول:
در هر صورت نه ما مرکز شهریم پاسداران هستیم... همیشه در حق شیرازیها کم لطفی میکنن...
3.5 هم وصل میشه ها...
میدونم جاش نیست ولی حیفه واکینگ دد رو 480 ببینی حداقلش دیگه1080[emoji6]نقل قول:
دوستانی که از 3g استفاده میکنن یه لطف کن از cmd از خود dns ایرانسل یعنی 92.42.51.31 و 92.42.51.77 پینگ بگیرن بزارن ببینم تایم اوتشون زیاده یا نه ! واسه من که وایمکس دارم و همین dns ها هستن یه ماه هست از عصر به بعد همش تایم اوت دارم خیلی افتضاحه تو پیج باز کردن و سرعت. ایرانسل باید dns هاشو قوی کنه جوابگو این همه مشترک باشه . خواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارین؟؟ به خصوص از ساعت7 شب به بعد ؟! مرسی از لطفتون