آهان!نقل قول:
چون شما نوشته بودید بلو من و این بولگاری من هست!:31:
Printable View
آهان!نقل قول:
چون شما نوشته بودید بلو من و این بولگاری من هست!:31:
درسته.چون سریع و به اختصار نوشتم.شرمنده فرید جان.نقل قول:
راستی دوستان این لینک رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید سفارشی منظورم نبود . داییم داره میره اونجا ، گفتم اگه کیفیت محصولات بهتر از اینجا باشه بهش بگم از اونجا بخره ..نقل قول:
ولی متوجه نمیشم چرا کیفیت تو اونجا بهتره ؟ یعنی جنسی که صادر میکنند با جنسی که تو کشور خودشون عرضه میکنند فرق داره ؟ یا فقط به دلیل تازگی ؟
بارکد ادکلن 30vil رو تو گوگل سرچ کردم فقط 3 تا سایت چینی آوردنقل قول:
دوست عزیز با سرچ کردن در گوگل نمیشه چیزی را فهمیدنقل قول:
این بلو شنل را من 10 تومان خریدم جنس تقلبیه شما لطفا بارکدش را سرچ کنید ببینید به چه نتیجه میرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مطمئنم که ایکون اصلی خرید کردم چون هم برچسب شبنم داره هم از کیفیت و موندگاری کار میشه به اصل بودن پی برد در عوض خرید از بازار عراقیا و قیمتهای کم بدون برچسب طرح شبنم و جنس های قاچاقی و تقلبی به صلاح نیست هرچند 20 تومان هم ارزانتر باشه
دوست عزیز بالاخره شبنم شد یا شمیم؟نقل قول:
میشه آدرس سایت این شرکت رو بهم بدی؟
ممنون
برچسب شبنم چه ربطی به شرکت شمیم داره!؟ شمیم شرکت وارد کننده هستش و برچسب شبنم چیز دیگست که وزارت بازرگانی میزنه شما که دست به سرچتون خوبه یه سرچ بکنید و در مورد برچسب شبنم اطلاعاتی کسب کنیدنقل قول:
منظور از شبنم شرکت نیست. بلکه شبنم یک طرح هست که مدتیه شروح به کار کرده.نقل قول:
طرحی که موجب میشه واردات کالاهای خارجی مثل ادکلن زیر نظر دولت انجام بشه و در حد مایحتاج کشور. به همین دلیل هم روی اصل و بدل بودن نظارت میشه. نمونه شناسایش هم یک لیبل مربعی شطرنجی هست که خودش یک نوع بارکد هست.
نقل قول:
من زیرآیکونمو 1.5 سال پیش گرفتم 42 تومن.اون موقع از طرح و این چیزایه مسخره نبود.منم شک ندارم اصلیه.داری حساس بازی در میاری برادر:46:
اگر اینطوره پس حتما بشون سفرش بدید که وقتی جنس به دستتون برسه کاملا تفاوت رو هم احساس خواهید کرد.نقل قول:
البته نا گفته نماند که توصیه کنید از فروشگاه های معتبر خرید کنند چون اجناس فیک (بدل) نیز به اروپا هم رخنه کرده.!
بحث کیفیت رو ما متوجه نمیشیم و مهم ترین دلیلش هم اینه که ما چون از لحاظ رتبه جهانی کشوری در سطح پایینی هستیم معمولا اجناس با کفیت تر رو صادر میکنیم و مابقی رو مصرف داخل قرار میدهیم. ولی در کشورهای که صنعت خوب و گ
جایگاه جهانی بالایی دارند بنجل ترین اجناسشون برای ماها بسیار با ارزش میشه.
برای همین ادکلنهایی که تو امارات و یا چین منتاژ میشند هر چند که اصل هم باشند ولی کیفیت اون محصولی رو که در اروپا و یا امریکا تولید میشه رو ندارند.