پاسخ به سوالات عسل بانو!!!
سلام خوبین؟؟؟ یه چیزیو یادم رفت بگم که تمامی سوالات بنده تحت قانون حمایت از سوال کنندگان صندلی داغ هستش!! و هرگونه کپی برداری موجب پیگرد قانونی میباشد!!!:31:
ولی چون اینو نمیدونستی این دفعه را جواب میدم!!:19:
1- شما میدونید چرا میگن گاو صندوق نمیگن فیل صندوق؟
خوب فکر کنم جواب صحیح این سوالا قبلا داده شده اونم اینه که اون زمان مردم فکر میکردن که گاو بزرگترین حیونه !!:31:
2- چرا میگن خرخون نمیگن گاو خون؟؟؟
چون خر یه حیوان کاملا بی استعداد هستش و برای آموزشش باید یک کار را به تعداد زیاد برای اون تکرار کنیم!! کسی هم که خیلی درس میخونه ینی یه مطلبو خیلی تکرار میکنه میگن عینهو خر درس خونده!!:27:
3- چرا میگن خر ما از کرگی دم نداشت نمیگن گاو ما از گوسالگی!( ) دم نداشت؟؟
این یکی را خداییش منم نمیدونم!!:46:
4- اگه میتونستید نحوه مردنتون را (الهی زبونم لال شه که اینو میگم) انتخاب کنید کدوم را انتخاب میکردید؟
الف- پرت شدن از یک بلندی
ب- تیرباران
ج- توسط نیش مار کبری
د- رد شدن تریلی از روی شما!!
نکته خیلی مهم: حتما باید یکی از موارد بالا را انتخاب کنید!
من گزینه دوم را انتخاب میکنم چون اینطوری زجرش کمتره!!:5:
5- نمیدونم میدونید یا خیر ؟؟ سرعت دویدن آهو و گوزن خیلی بیشتر از سرعت شیر هست!! اما با این حال معمولا در نبرد این شیره که میتونه طعمه خودشو بگیره!! شما دلیلش را میدونید؟
دلیلش خیلی سادس!!! شتاب حرکت شیر در لحظه شروع خیلی بیشتر از آهو و گوزن هستش!! و به همین دلیل فرضا میتونه در همون لحظه اول حرکت با سرعت 75 کیلومتر بدوه!! ولی آهو و گوزن نمیتونن این کارو بکنن!! اگه هم دقت کرده باشین معمولا شیرها بعد از مدتی که دنبال طعمه خود میکنن اگه در همون لحظه اول به موفق به شکار نشن بعد یه مدتی بیخیال طعمه میشن!!
6- چرا چنگال 3 تا دندونه داره نه بیشتر؟
چون همین سه دندونه کار مارا راه میندازن!! اگه تعدا دندانه های اون خیلی زیاد باشه دیگه نمیشه ازش به درستی استفاده کرد!!!
(ها ها تقلب کردم......)
شما به دلیل تقلب از کلاس اخراج میشین!! و همچنین از ادامه تحصیل محروم!!:21: :27:
ممنون از سوالاتون!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]