ممنون از شمانقل قول:
در رابطه با سوال اول م (دليل گراني adata) نظري ندارين؟
Printable View
ممنون از شمانقل قول:
در رابطه با سوال اول م (دليل گراني adata) نظري ندارين؟
سلام .نقل قول:
بله ، همانند هارد ديسكهاي Internal و فلش مموريها امكان ويروسي شدن وجود دارد .نقل قول:
1- ایا همانند هارد ویروس میگیره ؟
خير ، اين مدل Anti Shock و يا ضدضربه نيست .نقل قول:
2- ایا این هارد ضد شوک و ضربه هستش ؟
هارد ديسك اكسترنال مورد نظر از قبل پارتيشن بندي و بصورت NTFS فرمت شده و نيازي به انجام مجدد آن نيست . مگر اينكه به تعداد بيشتري پارتيشن نياز داشته باشيد .نقل قول:
3- برای اولین بار نیاز به فرمت و پارتیشن بندی داره ؟
برنامه هاي متفاوتي براي اينكار موجود هست . بعنوان مثال از قسمت Error Scan برنامه HD Tune ميتوانيد كليه سكتورهاي هارد را تست كنيد (تيك Quick برداشته شود) كه البته اطلاعات كاملي از جمله Responding Time هر سكتور ارائه نميكند (الزامي هم به انجام اينكار نيست چون هارد اكسترنال نو هست) . همچنين ميتوانيد smart status را هم از قسمت Health برنامه HD Tune بررسي كنيد .نقل قول:
4- بعد از خرید باید از چه طریقی از سلامت کامل هارد دیسک مطمئن بشم ؟
اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونيد .نقل قول:
5- کار با نرم افزاری که روش هست چطوری هستش ؟
بله ، با فرمت كردن هارد ديسك اكسترنال كليه اطلاعات موجود در آن از بين ميرود . در نتيجه قبل از انجام چنين كاري از آنها يك كپي در جاي ديگري داشته باشيد .نقل قول:
6- با فرمت هارد دیسک نرم افزارش میپره ؟ طریقه اصولی فرمتش چی هست ؟
پست اول اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه كنيد . چند نكته در مورد نحوه نگهداري و استفاده توضيح دادم .نقل قول:
. نگهداری خاصی داره ؟
واقعا ازت ممنونم . داداشی :n16:
سلام, قصد خرید هارد 1Tb دارم برای فیلم و برنامه. سیلیکون پاورA 15 هارد مناسبیه؟ قابلیت اتصال به تلویزیون رو داره؟ عمر و ماندگاریش مناسبه؟ اگر گزینه دیگری مد نظرتون هست معرفی کنید. با تشکر
سلام
دوستان من هارد WD 1TB pasporty ultra خریداری کردم . نمیخوام نرم افزارشو نصب کنم . اصلا قصد بکاپ گیری و رمز گزاری رو هم ندارم .
میخوام مثل فلش مموری autuplay بیاد و بازش کنم و با drop & drog فایل ها مو داخل هارد بریزم همین اصلا کار با این نرم افزار ها رو دوست ندارم . . ایا اینجوری میشه ؟ حتما باید با نرم افزار کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .نقل قول:
براي استفاده از اين هارد اكسترنال اجباري هم نيست كه حتماً نرم افزارهاي آن نصب شده باشد . خيلي ساده Drag and Drop كنيد .
کسی سوال منو جواب نمیده؟!؟
با سلام خدمت اساتید
قصد خرید یک هارد یک ترا یا دو ترا را دارم
میخواستم بدونم خود کمپانی WD در معرفی هارد های my passport و Elements و Ultra چه تفاوتی بین این مدلها اعلام کرده و کدوم بهتره
همچنین هارد های 1 ترا و 2 ترا به غیر از قیمت و فضا ذخیره سازی فرقی از نظر فنی مانند سرعت انتقال داده ، هنگ کردن و کارکرد بهتر با سایر دستگاه ها یا سایر مسایل فنی با هم دارند
همچنین اگر امکان داشته باشه شکل ظاهری بسته بندی مدل اصل my passport ultra (فرف بین بسته بندی ابی و سفید )و محتویات بسته بندی و گارانتی اصلی را برای من توضیح دهید که در هنگام خرید کلاه سرم نره بسیار ممنون میشم:n16:
با سلام خدمت دوستان عزیز
قصد برای ارشیو فیلم وعکس قصد خرید یک هارد 2 ترا را دارم بین دو مدل Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TB و
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TB
می خواستم راهنماییم کنید باتوجه به اینکه 50-60 تومان اختلاف قیمت دارندکدوم بهتره و ارزش هزینه اضافی رو داره یا نه؟ممنون
نقل قول:سلام .نقل قول:
مدلي كه انتخاب كرديد قابليت اتصال به TV را دارد ، اما بيشتر بايد دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد تا اطلاعاتي درباره آن مثلاً نوع فايل سيستمي كه پشتباني ميشود ، سايز هر پارتيشن ، فايلهايي كه براي پخش پشتيباني ميشوند و ... بدست بياريد . عمر و ماندگاري هم بستگي زياد به نحوه استفاده و نگهداري از آن دارد .
سلام .نقل قول:
اگر واقعاً به امكانات نرم افزاري آن از جمله بكاپ گيري و مديريت هارد نيازي نداريد و همچنين اگر نميخواهيد هارد را lock كنيد ميتونيد WD element را بخريد .