معلومه ها:نقل قول:
نقل قول:
کاربر فعال انجمن ریاضیات
نگفتید.
شماها مودمتونو خاموش میکنین؟ برای من همیشه روشنه...حتی وقتی که کامپیوتر خاموش باشه....
Printable View
معلومه ها:نقل قول:
نقل قول:
کاربر فعال انجمن ریاضیات
نگفتید.
شماها مودمتونو خاموش میکنین؟ برای من همیشه روشنه...حتی وقتی که کامپیوتر خاموش باشه....
مشکلی نداره.من حدود یه سالی میشه که مودم روشنه!به غیر از چند موردی که برق رفته باشه و یا...نقل قول:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
مشکلی نداره.من حدود یه سالی میشه که مودمم روشنه!به غیر از چند موردی که برق رفته باشه و یا...نقل قول:
سرعت منو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم اون همش سبز شده.برای باز کردن اینجا یه کم سبزیش خراب شد!
تا حالا اینطوری ندیدم.
با شاتل روزام با سرعت 50 بود!ایول
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
29% شد 55% !
فقط آدم میمونه چی دانلود کنه!همینطوری بی هدف که نمیشه.الان من الکی دارم دان میکنم!
واقعا خیلی خوب شدهنقل قول:
من هیچوقت یادم نمیره با سرویس 256 پارسال شهریور بود سرعت دانلودم 230 بود و شب ها 4200 مگابایت دریافت داشتم اونم تا 6 نه تا 7
دیشب عالی بود از ساعت 2 گذاشتم روی دانلود! قبلش وب گردی میکردم!
کیفیت پارس خداییش 100 برابر بهتر از شاتله!!
اگه میخواستم با شاتل این قدر دانلود کنم 1 هفته طول میکشید!!
فقط مشکلی که من دارم با این پینگه که نمیدونم چرا اینقدر بالاس
نقل قول:
اسپلیتر رو نصب کردید ؟
نویز و یا تداخل تو سیم کشی ساختمان وجود نداره؟
همیشه اینطوریه و یا بعضی اوقات اینطوری میشه؟
سرویس 1mb هستش...نقل قول:
و سرعت من تا 4 روز پیش از 30 تا بالاتر نمیرفت البته بعد تعطیلات عید اینطوری شد..
آره عزیز اگه فایل رو از اول گذاشته باشم و یکسره دانلود کرده باشم...نقل قول:
نقل قول:
در کل اینرو گذاشتم واسه عزیزی که هی screen از idm میگذاشت و میگفت سرعتم 400 تاست...
اصلا خیلی ساده بهتون میگم که این screen کاملا واقعی هستش ولی سرعت مال همون لحظه هستش...
من فقط از speed limiter استفاده کردم و برای 15-10 ثانیه اومدم سرعت رو محدود کردم به 50 kb بعدش speed limiter رو off کردم و screen گرفتم...:27::27::27: همین...:21::21::21:
دوستان من قبلا چند سوال پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد .چرا ؟! لطف کنه یکی جواب بده حال داده
سرعت دانلود با 128 تو روز چقدره تو شب چقدره واس تهران .
هزینه نصب و راه اندازی حتما میگیرن همین 15 تومن؟ اگر نخوایم میشه یا اجباری
هزینه رانزه خط داره پارس آنلاین ؟؟
برای ثبت نام قبض تلفن هم می خوان یا مثل شاتل نیاز نیست
جریان این مراکز مخابراتی منتخب چیه ؟؟ و ارزون ترین سرویس 3 ماه این شرکت چی نام داره من رفتم سایتش نوشته بود مراکز منتخب چیزی دست گیرم نشد
سلام
من 1 سرویس 1 مگ دارم. دیشب سرعت بدون idm فقط 20 بود! یعنی یکم از 128 بیشتر! من از سایتهای که دانلود میکنم idm ساپورت نمیکنن به نظرتون چکار کنم؟