................
Printable View
................
mamnun misham doostan in ro ham javab bedin :11:نقل قول:
سلام دوستان من خیلی امسال دامپزشکی دکترای حرفه ای گرمسار قبول شدم بنظرتون این رشته خوبه برم ثبت نام کنم یا بشینم واسه ساله بعد؟ تو رو خدا جواب بدید درامدش خوبه؟ نظرتون راجع به این رشته چیه؟
من امروز رفتم تهران جنوب ثبت نام کردم.بهم چند تا برگه دادن (مشخصات و برگه واحد ها) رفتم تو سایت با کد دانشجویی وارد پرونده شدم که انتخاب واحد کنم کلاس ها
پر شده:18::18::18:مگه میشه؟؟؟؟؟رشتم سخت افزاره. ساعت 3 که تو دانشگاه بودم
یکی که نفت قبول شده بود همون موقع رفته بود کافی نت دیده بود کلاساش پر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه پرداخت شهریش فقط زده از طریق بانک ملت تو سایت ( در حالی که جاهای دیگه
زده باکارت های عضو شتاب به جز یه سری بانک های دولتی.ما هم ملت حساب نداریم.
.یکی کمک کنه دارم خل میشم:18:
روش درست انتخاب دروس عمومی در کنار دروس اختصاصی این هست که هر ترم، 1 یا 2 درس عمومی انتخاب کنید در کنار دروس اختصاصی تون. اما اگر همه شو الان پاس کنید، این ترم معدلتون خوب میشه و در عوض ترم های آتی، هیچ درس عمومی ای برای ارتقای معدل نخواهید داشت و فقط باید واحد های اختصاصی بردارید که این کاملاً به ضرر شماست، پس به هیچ وجه توصیه نمیشه. دروس عمومی در هر ترم، آنزیم فعال کننده ی شما برای درس خوندن هستن!نقل قول:
در مورد ظرفیت کلاس ها هم که باید خدمتتون عرض کنم همونطور که میدونید انتخاب واحد بر اساس سال ورود به دانشگاه هست، ابتدا ورودی های 85 و 86 بعد ورودی 87، بعد 88، بعد 89 و بعد شما. بنابراین ترم اول فقط اگر بتونید کلاس بردارید کلی خدا رو باید شکر کنید اینکه ساعتش چی باشه و ... رو کلاً باید بی خیال بشید؛ البته در بعضی از دانشگاه ها تعداد کلاس های ارائه شده اون قدر زیاد هست که دستتون برای انتخاب باز تر باشه.
در مورد سؤال آخرتون هم که باید سوخت و ساخت! :27:
نقل قول:نقل قول:خیر، در حالت عادی شما هر ترمی تشریف ببرید دانشگاه، ترم اولتون محسوب میشه و خودشون براتون انتخاب واحد می کنن مگر اینکه شرایطی مثل دوست عزیزمون (نقل قول بالا) براتون پیش بیاد. ضمناً حتی اگر انتخاب واحد رو به خودتون هم بسپرن، دستتون اون قدر باز نیست، چون خیلی از دروس ترم اولتون پیش نیاز دروس ترم های آینده هست.نقل قول:
شما سؤالتون رو فکر می کنم اینجا بپرسید بهتر نتیجه می گیرید:نقل قول:
دوستان صاحب نظر بهتر میتونن کمکتون کنن؛ اما از نظر من که رشته ی بسیار خوبی هست، درآمدش هم کاملاً بستگی به خودتون داره. میتونید درآمد بسیار بالایی از این رشته داشته باشید. به طور کلی رشته ی عالی ای هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499492
اون برگه ی واحد ها که می فرمایید مگه همون برگه انتخاب واحدتون نیست؟ پس دیگه چه انتخاب واحدی؟ مگه خودشون براتون انتخاب واحد نکردن؟ (یا نمی کنن؟)نقل قول:
در مورد اینکه تو سایت نوشته "از طریق بانک ملّت" یعنی "از طریق دروازه (Gateway) پرداخت بانک ملّت" و با کلیه ی کارت های عضو شتاب قابل پرداخت هست.
دوستان این دانشگاه ما ازمون تاییدیه تحصیلی نخواست !:13: ولی یه باجه بود برای تاییدیه تحصیلی تو قسمت ثبت نام!کسی هم ازم تاییدیه از اینجور چیزا نخواست !در ضمن گواهی موقت پیش دانشگاهیم رو هم آموزش و پرورش مهر زدم!لازم هست برم تاییدیه بگیرم؟
موقع ثبت نام از منم نخواستن! الان هم که حدود 1 سال از تحصیلم گذشته و چیزی نشده! ولی فکر می کنم مشکل برام به وجود میاره؛ به محض اینکه ترم جدید شروع بشه میریم پیگیر میشم. چون تو سایت دانشگاهمون نوشته بود "دانشجویانی که اصل مدرک پیش دانشگاهی را تا کنون ارائه نداده اند مجاز به ثبت نام در نیمسال اول سال تحصیلی 91-90 نمیباشند (به جز ورودی های 89)"نقل قول:
شما خودت برو آموزش دانشکده تون قضیه رو جویا شو.
خب اصل مدرک با تاییدیه ماجراش فرق می کنه،اصل مدرک رو باید ظرف حداکثر 2 سال تحویل داد،من می خوام بدونم این تاییدیه به چه دردی می خوره:19:نقل قول:
یعنی هنوز امتحانای پیش رو ندادید ؟نقل قول:
منم همون تأییدیه رو عرض کردم نگرفتن. بحث اصل مدرک پیش رو جدا مطرح کردم.نقل قول:
تأییدیه در واقع یک مهر تأیید هست بر مدرک تحصیلی شما، چون حالت استعلام داره.