آره تا وقتي كه مشكلات سياسي ميشه برا يه مدت طولاني خيلي وضعش بد ميشه :13:نقل قول:
Printable View
آره تا وقتي كه مشكلات سياسي ميشه برا يه مدت طولاني خيلي وضعش بد ميشه :13:نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
یعنی اینا همه کیفیتاشون یکیه؟
شاتل که خیلی حرف و حدیث داره !!
بستگی به زیاد بودن مشترکین منطقه داره.نقل قول:
اینا +صبانت سرعتشون بالاتر از سرعت اسمیه. مثلا 128 میگیری باید با 14 دانلود کنه با 80 دانلود میکنه.
البته نامحدودا اینجوری نیستن فقط حجمیا.
اصلا من نمی دونم راجع به چی صحبت می کنی ؟ کدوم پست چرا ما ایرانی ها همیشه بدون دلیل و مدرک بدون اینکه برامون اثبات بشه دیگران رو محکوم می کنیم. :13:نقل قول:
من منتظر توضیح جنابعالی هستم :13:
کسی میدونه چه جوری میتونم بفهمم سرعت واقعی ADSL من چه قدره به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم رفتم و بیگین تست اپید رو زدم ولی ارور میده
اگر این پست اومده منو ببخشید چون حال و حوصله خوندن 657 صفحه رو اصلا ندارم:31:
سلام ...
من یه مشکله باحال داشتم ...
معمولا سرعت دانلودم 30-35 هست اما از بعضی از سرور های خاص تا 150 هم دانلود می کنه ( مثه عکس تو امضام )
نمی فهمم دلیلش چیه اگه میشه توضیح بدید
من تهران مرکز مخابرات توحیدم الان ADSL دارم ولی پینگش بالاست میخوام داتک بگیرم کسی تو این منطقه داتک داره تست بزاره ببینیم یا بدونه کیفیتش چجوریه !؟
ممنون
احتمالا شما شاتل داری همینجوریه کش سرور دارن.نقل قول:
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
تهران داتک بهترین پینگو داره خیالت راحت بعد از اونم صبانت.نقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
تو اون تاپیک اخبارت من نوشتم ایول شیراز مگه شما نگفتی پاکش کنن.نقل قول:
نه من نگفتم.:13:اصلا من حتی نمی دونم کدوم پست رو می گی :19: ولی هر کس که گفته کاره درستی کرده چون اون تاپیک فقط مختص اخبار هست نه چیز دیگه ای. هر کس تو هر تاپیکی که پست میده باید قوانینی که صاحب تاپیک وضع کرده رو احترام بگذاره و رعایت کنه.نقل قول:
نه یه سرور محلی ... اینکه گفتی یعنی چه ؟؟؟؟نقل قول:
احتمالا شما شاتل داری همینجوریه کش سرور دارن.
:40: