اقا محمد ایمپالا رو فروختید درسته؟ببخشید میپرسم اون رو چقدر فروختید؟اون خودش از همه ی اینها بهتر بود که!!
این یکی رو ببینید به نظر عالیه.فقط دم قایقی نیست.(این 74 هستش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا محمد ایمپالا رو فروختید درسته؟ببخشید میپرسم اون رو چقدر فروختید؟اون خودش از همه ی اینها بهتر بود که!!
این یکی رو ببینید به نظر عالیه.فقط دم قایقی نیست.(این 74 هستش)
بله ایمپالا رو فروختم متاستفانه.
هنوز ایمپالا ندیدم رو دست ماشین خودم.
10.500 فروختم همین لحظه که دارم تایپ میکنم ماشین 4 دست گشته و آخرین نفر هم ماشین رو خریده 17 میلیون تومن!
امروز رفتم ایمپالا آباده رو دیدم.
ماشین کاملآ همه جاش رنگ شده بود!حتی رودریهاش!!
برای همین نپسندیدم.
ولی صاحب محترمی داشت.
ايمپالا خودتون خيلي بهتر از اينها بود، هم از نظر تميزي و هم اصالت و ارزشمند بودن.
از اون نمونه ديگه به اين راحتي پيدا نميشه، چه برسه به تميز بودنش.
من فكر ميكنم كساني مثل ما كه اينجوري ماشين رو مرتب و بازسازي و نگهداري ميكنن، نبايد به اين راحتي اونها رو بفروشن، مگر مسئله مرگ و زندگي در بين باشه،
مطمئن باشيد اون كساني كه بعدا ايمپالا رو خريدن، همه دلال بودن كه به اين سرعت 4 دست چرخيده و به 17 تومان رسيده.
مطمئن باشيد هميشه براي ماشينهاي ما مشتري هست و اين ما هستيم كه تعيين ميكنيم كي و با چه قيمتي بفروشيم،( كه ديگه چه بخواهيم يا نه وضعيت همين شده)
الان هروقت ماشين رو بيرون ميبرم، مرتب درخواست خريد و سوال و قيمت ومشخصات و....ميكنن، بخصوص چند نفر كه بدجوري چشمشون رو گرفته و هربار ميپرسن ، نميخواي بفروشي؟؟!!
حتي گاهي اوقات كه با نوا ميرم فروشگاه، بعضيها ميان و ميپرسن:
اين نوا مال شماست؟ ( البته بعضيها هم اون رو بيوك و يا كاديلاك نامگذاري كردن!!! )
من هم ميگم: خير، مال من نيست..نميدونم صاحبش كيه!! ( چون واقعا فرصت و حوصله ندارم جواب سوالاتشون رو بدم)
ايمپالا سفيد هم چيز خاصي نيست و به نظر نميرسه تميز باشه و اصلا 13 نميارزه.
من ترجيح ميدم با 13 تومان، يه كاپريس مدل بالاتر بگيرم كه بازسازي بكنم و يه چيز تميز از اون بسازم ، تا اينكه يه ايمپالا بگيرم، چون جذابيت نمونه هاي اوائل دهه 70 رو نداره و در نهايت شبيه يه كاپريس جديد ميشه منتها خيلي ساده تر.
دوستان، تجربه هاي خودتون رو در مورد كولر حتما بنويسيد و اين بحث رو ادامه بديم چون اينجوري اطلاعات بيشتري پيدا ميكنيم.
راستی یه سوال در مورد کولر داشتم و همینکه شما مجددا صحبتش رو کردید یادم اومد.
یادمه برای سیستم کولر نوا یه فیلتر عوض کردید و من اصلا به این نکته توجه نکرده بودم که سیستم کولر نیاز به فیلتر هم داره و به همین دلیله که الان نمیدونم سیستم کولری که میخوام نصب کنم (کندانسور 405 با شیر انبساط شرکتی مرغوب و اوابراتور شورلتی که شیر انبساط نداره و شیر انبساط جدید بهش نصب میشه و کمپرسور 508 نو مخصوص 134 و شلنگهای مناسب و پرس شده با درایر فابریک) باید کجاش فیلتر نصب کنم و اینکه اگر هم نصب کنم به دلیل تعدد اتصالات احتمال نشتی سیستم بالا میره!!!
به نظر شما اون درایر فابریک با گاز جدید کار میکنه؟
ایا میشه فیلتر براش نصب کرد و فیلتر فابریک نوا کجاست؟
درسته.
در مورد کولر گفتید یادم رفت بگم کولر ایمپالا آباده ساندن ژاپنی بود وقتی کولر رو روشن کردم بلافاصله بادش خنک شد و 5 دقیقه طول کشید داخل اتاق کاملآ خنک شد واقعآ فکر نمیکردم اینقدر عالی باشه خلاصه فکر کنم بهتر از کمپرسور های فابریک خود ماشین جواب میده.
کارهای بدنه ی نوا همچنان در حال انجامه و دیگه جز یه موجگیری قبل از رنگ کار خاصی نداره.
همانطور که میبینید تمام بدنه زیر بتونه فوری قرمز رفته و بعد از تکمیل موجگیری نوبت به پوست اب با سمباده نمره 600 یا 800 میرسه و بعد استری میخوره ان شالله
سپر عقب و فیلر عقب هم باز شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي مدار كولر هيچ فيل تر خاصي نصب نشده، فكر كنم منظوز شما اسپكشن والو باشه كه تا حدي شكل يه فيل تر رو داره( و در واقع يكي از كارهاي اون هم فيل تر كردن روغن و گاز به حساب مياد).
محل نصب اون دقيقا در بخش ورودي لوله فشار زياد به اواپراتور بوده و با باز كردن اتصال لوله به دهانه ورودي اواپراتور، اسپكشن ديده ميشه و با استفاده از يك دم باريك ميشه اون رو بيرون آورد.
در مورد بخشهاي ديگه كولر و هماهنگي اونها نميدونم چقدر با وسائل كولرهاي ديگه بتونن كار يكسان و خوبي ارائه بدن، اما اواپراتور و اسپكشن در جاي خودشون باقي خواهند ماند، بنابراين در مورد اين قسمت تغييري بوجود نمياد.
تغييرات فقط در بخش كمپرسور، كنداسور، و لوله هاي متصل به اونهاست.
تصور ميكنم يكي از دلايل ضعف خنك كنندگي كولر ميتونه كثيف بودن مدار، بخصوص در بخش اسپكشن والو باشه، چون به احتمال زياد ذرات ريز جرم و ناخالصي هاي داخل روغن و گاز توي اون توري اسپكشن گير ميكنه و همين ميتونه كارايي اون رو پايين بياره.
بنابراين بهتره قبل از گازگيري، يك شستشوي كامل داخل سيستم انجام بشه، و اسپكشن والو هم حتما بازديد و سرويس بشه و در صورت لزوم تعويض.
براي شستشو معمولا از مايع تولوئن استفاده ميشه كه با تزريق در داخل مدار و گردش در اون( قبل از گازگيري) مواد زائد و چسبنده رو حل كرده و همراه خودش خارج ميكنه( از يك خروجي ) و به شكل كف سفيد رنگي كه توي هوا محو ميشه بيرون ميريزه ( تقريبا شبيه اسپري هاي معروف به برف شادي).
اين كار رو توي كولر و يخچال انجام ميدن، و براي ماشين تا جايي كه يادم هست با نام تجاري توسن توي بازار بفروش ميرسه.
البته مواردي رو كه گفتن همه كولر سازها انجام نميدن( و شايد هم نميدونن!) و حتما بايد به اونها گوشزد كنين.
اوابراتوری که روی ماشین من بود از 2 جا ورودیش رو بریده بودن!
من اون جاها رو جوش ارگون دادم که در همان لحظه که داشت جوش میداد از داخل لوله ی ورودی کمی جسب مخصوص و یک تکه لوله ی مسی با قطر نیم میلیمتر بیرون اومد و متوجه شدیم اونجا شیر انبساط بوده و کار انبساط گاز رو انجام میده.اون لوله ی مسی کمی جلوتر از همین قطعه ی سفید هست و به وسیله ی همان ماده چسب مانند وسط لوله قرار گرفته .
به همین دلیله که فکر کنم این قطعه ی سفید صافیه!
الان اوابراتور من شیر انبساط نداره و من یه شیر انبساط پراید رو به سر ورودیش وصل کردم!!
مشکل اینجاست که باید یه فیلتر مدادی تو سیستم باشه تا مسیر شیر انبساط بسته نشه و اجرام حاصل از کارکرد کمپرسور رو جمع کنه.
پس به اين ترتيب امكان استفاده از قطعات استاندارد خود شورلت رو نداره، مگر دوباره به حالت اول برگرده.
ولي ميشه از يك اواپراتور جديد سالم استفاده كرد، اين كار رو قبلا انجام دادم، زماني كه كامارو داشتم.
توي كامارو ، دراير بصورت آهني بود و با پيچ و مغزي و مهره به خروجي برگشت اواپراتور متصل بود. مابقي وسائل مشابه بقيه نمونه هاي مدل بالاتر( مثل كاپريس و نوا و بيوك ايراني) بود.
چون خود اواپراتور هم سوراخ شده بود، و امكان ترميم نداشت، يك اواپراتور دست دوم كاپريس پيدا كردم( سالم) و اون رو بجاي قبلي سوار كردم( دراير مثل نمونه هاي جديدتر از آلومينيوم ساخته و با خود اواپراتور يك تكه بود).
البته ابعاد اين اواپراتور جديد در حد 2 يا 3 ميليمتر ( از قطر) بيشتر بود و موقع بستن توي يونيت كولر، كمي فاصله بين دو قطعه پلاستيكي يونيت افتاد كه با چسب آكواريم كاملا آب بندي و درزگيري شد و به خوبي كار داد.
كمپرسور هم از نمونه هاي بلند سوزني بود كه با استفاده از چند قطعه دست دوم سرهم شد و راه افتاد، همينطور كندانسور كه اونهم اگر اشتباه نكنم مربوط به كاپريس بود.
پس در نهایت باید یه سیستم کولر کامل شورلتی پیدا کنم .البته میفته بعد از رنگ .راستی به نظر شما همین کمپرسور 508 که مخصوص 134 هست میشه با تعویض روغن به سیستم کولر r12 بست یا کمپرسورش هم بگیرم؟
میخواستم فیلر سپر عقب و پشت سپر جلو و گوشه هاش رو همرنگ بدنه کنم.به نظرتون روی اون قطعات فایبر چی بزنم تا رنگ بهش بچسبه؟
استر پلاستیک یا بتونه قرمز فوری؟