نقل قول:
منظور از پنجره های تکی چت چیه؟ نرم افزار رو شما اجرا میکنی و لوگین میکنی روی یک آی دی دبل کلیک و شروع به چت کردن میکنی ... مشکل کجای کاره الان دقیقا؟
Printable View
نقل قول:
منظور از پنجره های تکی چت چیه؟ نرم افزار رو شما اجرا میکنی و لوگین میکنی روی یک آی دی دبل کلیک و شروع به چت کردن میکنی ... مشکل کجای کاره الان دقیقا؟
این مشکل قبلا حل شد.این 3تا رو جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
وقتی وارد یاهو میشم میگه برای دریافت پیام هات پلاگین رو نصب کن . از کجای میتونم این پلاگین رو نصب کنم؟
چطوری میشه متن ها ذخیره شده چت رو به یه سیستم دیگه منتقل کرد؟
چطوری میشه فهمید کسی که ادش کردم منون حذف کرده یا نه؟
برنامه یاهو زیاد هنگ میکنه دلیلش چیه؟
ورژن 10
وقتي وارد يكي از اطاق ها ميشم و Enter chat رو ميزنم اين ارور رو ميده This request was refused
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:13:
قسمت های صوتی در یاهو خیلی وقته که غیر فعال شده و مشکل پیدا کرده. چیز جدیدی نیست.
برنامه های دیگه ای هم هست که ویس کال داره. مثل برنامه های : skype / windows live / icq / google talk / oovoo
وقتي وارد يكي از اطاق ها ميشم و Enter chat رو ميزنم اين ارور رو ميده This request was refused
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:41:
قبلا که اگه تاریخ تولدتو کوچیک میزدی اینطوری میکرد الانم فک کنم واسه همینه!نقل قول:
چطوری بفهمیم یه ایدی توکدوم یک از رومها است؟تاماهم به اون روم بریم
نمیشه...لااقل من تاحالا ندیدم...نقل قول:
همونطور که دوستمون عرض کردند این مورد فعلا امکان پذیر نیست و نمیشه پی برد طرف تو کدوم rom هست