ما منم همین طوری میشه ارور the registration code is invalid for this product میدهنقل قول:
Printable View
ما منم همین طوری میشه ارور the registration code is invalid for this product میدهنقل قول:
سلام.
این لینکها دیگه کار نمیکنه کسی هست که داشته باشه اپ کنه یا اینکه بدونه از کجا میشه پیداش کرد؟:n03:
نقل قول:
اقا اون اپدیت 1.0.615 به 1.0.631 نسخه اسپانیایی بازی رو به زبان اسپانیایی میکنه.اگه کسی اینگیلیسیشو داره بزاره:n16:
سلام.من 2تا نسخه از بازی رو از بیرون گرفتم ولی نه آپ دیت میشه نه پکی روش نصب میشه.همشم یه پیغام رو میده که اصلا سیمز 3 روی دستگاه نصب نشده.فکر می کنم به نسخه اصلی بازی نیاز دارم ولی نتونستم اونم از جایی پیدا کنم.لطفا کمکم کنید.بدجوری درگیرم کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه جوری می تونم در بلزی sims 3 مهارت دزدی رو به level 10 یا masterthief ارتقا بدم.
:n01::n01::n01:
سلام
من به یک مشکلی برخوردم
من پچ 1.0.615.00107 به 1.0.631.00002 رو دانلود کردم و مثل راهنمایی ای که کرده بودین عمل کردم سپس همون جایی که بازی رو ریختم فایل update.bat رو زدم بعدش هرچی فایل بود خراب شد، مثلاً TS3.exe تبدیل شد TS3.exeg و دیگه اجرا نمیشه
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
سلام
من یه مشکلی دارم:
ورژن سیمزم 1.0.615 هستش میخوام بیارمش 1.0.631
این فایل 16 مگی که میگید کدوم صفحه هستش من خسته شدم از بس دنبالش گشتم..صفحشو بذارید من برم یاد بگیرم دانلودم کنم..نمیتونم آپدیت کنم..مرسی
سلامنقل قول:
توی همون صفحه اول نوشته ولی به نظر من اگه میخوای تمام پچ ها رو نصب کنی از آپدیت 1.50.56.0210xx استفاده کنی بهتره اگه حجم 1.2 گیگش واست مشکل نباشه
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5505618&postcount=4610
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=25606&d=1250840217
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
کمک
من اپدیت 1.50.56.0210xx رو نسخه اصلی نصب میکنم.درست میشه.تو لانچ میزنه ورژن 1.50 ولی بعدش میزنه کد اکتیو میخواد
کرکم کردم.اپدیتو با کرکشو از همین چند صفحه قبل گرفتم.همه کارم کردم باز نشد.
مشکل از کجاست؟ ایا کرک دیگه ای هست؟:n28:
سلام.آقادر مورد مرحله اول منظورتون چیه نصب کنید؟؟؟یه فایل فشرده شده است که من وقتی اون رو داخل پوشه بازی می ریزم و روی UPDATE کلیک می کنم تا نصفش میره بعد که به فایل اجرایی بازی می رسه ارور میده.بعد شما توی پست های قبل گفتین فایل آپدیت 16 مگ هست چرا این فایل 10 مگه؟خواهشا اون فایل 16 مگی رو بزارید واسه دانلود.در مورد مرحله دوم.من اصلا قبل از اینکه آپدیت رو نصب کنم هم SKU روی 2 هست بعد از نصب هم همون 2 هستش.اگه کسی از این راه حل استفاده کرده و به نتیجه ای رسیده بیاد اینجا بگه ما چیکار کنیم؟