بله اگر شما به LIVE وصل بشین امکان بن شدنتون هست !نقل قول:
بله اگر شما به LIVE وصل بشین امکان بن شدنتون هست !نقل قول:
شما اگه واقعا نظرت رو Elite هست فعلا دست نگه دار چون هنوز Elite با بورد جاسپر نیومده .نقل قول:
برای قیمت به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=21483
سلام دوستان میخواستم بدونم در هنگام خاموش کردن دستگاه اگه بازی داخل دستگاه باشه ضرر نداره؟
واسه دستگاه که هیچ مشکلی نداره ولی واسه درایو DVD ممکنه یکم مشکل پیدا کنه چون شما اگه کارکرد درایوها رو دیده باشید میبینید که در نبود CD آرمیچر درایو در حالت استراحت (SLEEP) هست و زمانی که شما CD یا DVD خود را میگذارید از این حالت خارج شده وشروع به کار میکند و تا زمانی که شما CD یا DVD را خارج نکنید در همون حالت باقی میمونه که مسلما خوب نیست.نقل قول:
سلام
اینو تو جام جم آنلاین دیدم...
به نظرتون ممکنه؟؟نقل قول:
حسگرهاي حركتي 360
شايعات در مورد حسگرهاي حركتي ايكسباكس360 در هفتههاي اخير به اوج خود رسيدهاند. هفته پيش والاستريت ژورنال هم به اين شايعات دامن زد و مقالهاي در مورد اين شايعه منتشر كرد. به گفته اين مقاله، مايكروسافت به احتمال زياد حسگر حركتياش 3E را امسال رونمايي خواهد كرد. اين حسگر، برخلاف دستههاي Wii، احتياجي به تماس فيزيكي با بازيكننده ندارند و مانند يك وبكم عمل خواهند كرد. ظاهرا با وجود گزارشهايي كه از منابعي مانند گاردين و والاستريتژورنال منتشر ميشوند، بايد كمكم اين شايعه را قطعي دانست.
آره چرا ممکن نباشه ! حیلی فراتر از Wii هم میشه ! خبرش تو سایت هام هستش !نقل قول:
ولی خب به این زودی ها عرضه نخواهد شد چون هنوز خیلی مونده تا کامل بشه !
ببخشید زیاد سوال میکنم. من وقتی ایکس باکس رو تو حالت ایکس پندید قرار میدم وقتی تو بازی مثلا به یه جای تاریک میرم ال سی دی اتوماتیک یکمی تاریک میشه و وقتی از ائن جای تاریک میام بیرون درست میشه. میشه بهم بگین قضیش چیه؟
دوستان این فتحیه چه جور ادمیه؟؟؟
قیمتش که خیلی مناسبه!!
ارزشش رو داره ازش بخرم؟؟
دوست عزیز من تو صفحه ی قبل کامل توضیح دادم .اگه TV شما Full HD نیست نباید در این وضعیت قرار بدید.نقل قول:
برای TV های معمولی باید رو Standard باشه .
آدم مطمئنی هست .خیالت راحت .نقل قول:
من اگه الان میخواستم XBOX 360 بخرم فقط از فتحی میگرفتم چون قیمتاش واقعا عالی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله من ای مدله klv32s400a full hd هست؟