بارون یکم تند میشه نت من میپره!یعنی در این حد تجهیزاتشون داغونه! فکر اینو نکردن تهران زمستون داره بارونی بادی چیزی!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بارون یکم تند میشه نت من میپره!یعنی در این حد تجهیزاتشون داغونه! فکر اینو نکردن تهران زمستون داره بارونی بادی چیزی!!
برف میاد آنتن من کلا میپره فقط 3G با دو سه تا آنتن میمونهنقل قول:
اصلا امواج ماکرویو ربطی به اب هوا نداره من نمیدونم اینا چیکار میکنن اهان یادم نبود در طول شبانه روز یک نفر ادم ایستاده ادم و روی اون تجهیزات نصبه حق بدین دیگه ادمه سردش میشه میره جای گرم
ایرانسل هنوز تعرفه شبانه داره ؟ توی کدوم قسمت وب سایتش طرح ها رو گذاشته ؟نقل قول:
واسه منم روز یکشنبه از 6 شب قطع شد تا 2 شبنقل قول:
کدوم قسمت سایت ایرانسل باید پیگیری بزنم؟ مسیرش رو بگید تا منم نارضایتی خودم رو نشون بدم
خودتو خسته نکن فایده نداره اخر از ایرانسل تماس میگیرن علاوه بر بدهکار شدن فحش هم میدن بهتنقل قول:
ای آقا اگه قرار بود اینا با یه اعلان نارضایتی شما کاری انجام بدن تومنطقه ما چندین نفر باهم به ۱۹۵شکایت فرستادیم هزار تا درخواست و بگیر و ببند هنوزم که هنوزه بعد از نزدیک به دوسال نتوانستیم کاری انجام بدیم فقط میگن درحال پیگیری میباشد وبسنقل قول:
تو حساب کاربری یا برنامه ایرانسل من، اول زنگ میزنن که ببینین چی به چیه بعدش چند روز بعد دوباره زنگ میزنن که درست شد! اگر کاری کنن فقط نرم افزاری یعنی اگر تجهیزات خراب باشه شاید یه روزی درست بشه.نقل قول:
ایرانسل تا cat چند پشتیبانی و ساپورت میکنه ؟
دوستان همراه اول هی تبلیغ میکنه اولین اپراتور نسل 4.5
نسل 4.5 مگه همون 4G+ نیست؟
مگه ایرانسل اینو زودتر نیاورد؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نه از طریق برنامه نه سایت نمیشه فرم پر کرد ارور میده میزنه نا موفقنقل قول:
sent from Huawei mate 8
برنامه مشکل دارهنقل قول:
هیج راهیی نیست منم کلی حجم خریدم اما دکل خاموش بود سوخت به 700 زنگ زدم برگردوند
همراه اول به چرت گویی زیاد معروفه سرویس هاش تمام پاچیدهنقل قول:
من تقریبا هیچ جا تاکید میکنم هیچ جا نتونستم انتن فورجیشو بیارم بالا چه برسه به 4.5 و یا 4.9 G
اگه اینطوری که میگه باشه برام جالبه فرکانسای تجمیعشو بدونم!
ایرانسل تا cat چند پشتیبانی و ساپورت میکنه ؟
فورجی پلاس به بالاتر بودن cat مربو میشه یا نه ؟
کت مربوط میشه به دیوایسی که ازش استفاده میکنید ربطی به ارایه دهنده سرویس نداره، از کت چهار به بالا پلاس پشتیبانی میشه توسط دیوایس.نقل قول:
بعضی وقتا اینطوری میشه تو ساعت و روزهای دیگم امتحان کنید.نقل قول:
به اپراتور هم بستگی داره دیوایس پشتیبانی میکنه مثلا ایفون 7 که از cat 9 پشتیبانی میکنه باید اپراتوری هم داشته باشه که cat 9 رو هم ارایه بدهنقل قول:
برای نمونه اپراتور Ooredoo قطر از cat 9 پشتیبانی میکنه باید دیوایسی cat 9 داشته باشین تا بتونین ازش استفاده کنید
این درسته که از cat 4 به بالا LTE-A حساب میشه ولی هم به دستگاه هم به اپراتور بستگی داره ایرانسل از CAT 4 فعلا پشتیبانی میکنه باید دیوایسشو داشته باشین و توی سری از مناطق خاص که فعال کرده قرار بگیرین
سلام
گوشیم lg k10 هست که cat4 عه
برای اتصال به صورت +4g چه تنظیماتی باید انجام بدم؟؟؟:n40:
درسته اما منظورم ایران بود و اپراتورهای داخلی در جواب این دوستمون ضمن اینکه مودم دستگاه هم باید فرکانس ارایه دهنده ساپورت کنهنقل قول:
کت چهار پلاس پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
واسه من هم عجیب به نظر میرسه اپراتوری که هنوز چیزی به نام 4g نداره فقط میگفتن حوالی نارمک یه سایت 4g داره این دیگه چه جور تبایغاتیه نکنه راه انداخته ولی ما ها خبر نداریم اخه تبلیغات تا این حد غیر واقعی که نمیشه مودمای 4g هم لاک خودش رو داره میفروشه چه جوری میشه از این قضیه سر درآوردنقل قول:
lte-a همون +4g ه؟؟؟نقل قول:
بله یکی هستن تو بعضی کشورا مثل امریکا و کره جنوبی میگن lte advanced تو بعضی کشورا مثل سنگاپور و فرانسه میگن پلاس، در کل سرعت بالای سیصد و همچنید قابلیت تجمیع باند دارند.نقل قول:
بله اسم هاش فقط فرق داره وقتی تجمیع فعال باشه و گوشی تجمیع کنه 4g+ میشهنقل قول:
نقل قول:
ممنون امیر جان :»
کت چند به بالا تجمیع باند داره ؟ cat6 هم شامل تجمیع باند میشه یا باید بالاتر باشه ؟
و سوال دیگه اینکه فورجی پلاس با تجمیع باند بدست میاد ؟
ممنونم
نقل قول:
ممنون امیر جان :»
کت چند به بالا تجمیع باند داره ؟ cat6 هم شامل تجمیع باند میشه یا باید بالاتر باشه ؟
و سوال دیگه اینکه فورجی پلاس با تجمیع باند بدست میاد ؟
ممنونم
اینترنت پایه نسل 4 با یه فرکانس به دست میاد و چون روی فرکانس مشخص نمیشه بیشتر از یه حد معین سرعت ارائه کرد و چون اینکه تو یه کشور از یه فرکانس چندین اپراتور استفاده میکنن برای همین فضا برای ارائه سرعت های بالاتر محدودهنقل قول:
از این جهت اپراتور ها اومدن نسل 4.5 رو به کار گرفتن که روی فرکانس دیگه ای هم lte راه انداختن
و برای اینکه بشه به صورت همزمان از پهنای باند فرکانس ها مختلف استفاده کرد میان از تجمیع فرکانسی استفاده میکنن carreir aggrigation میشه
حالا اگر 3 تا باند یا بیشتر باشه سرعت های قابل ارائه بیشتر میشه و کت 4 و کت 6 و کت 9 و... برو بالاتر
حالا ایرانسل اول اومد رو باند 3 که میشه 1800 مگاهرتز نسل 4 ارائه کرد و بعدا به دلیل پر شدن محدودیت باند 3 روی باند 7 که میشه 2600 مگاهرتز نسل 4 ارائه داد که با فعال کردن قابلیت تجمیع فرکانس روی دکل ها امکان استفاده از سرعت بالا در گوشی های دارای این فن آوری فراهم کرد
تو ایران و در حال حاضر تا چه کتی فعال هستش ؟
گوشی که از cat 6 پشتیبانی میکنه بگیرم یا گوشی که تا cat12 ساپورت میکنه ؟؟
فعلا دو باند 3 و 7 فعالن و گوشی با قابلیت کت 6 جوابگو هستشنقل قول:
ممنوننقل قول:
فقط صفحه قبل گفتین lte-a از cat4 به بالا ساپورت می شه
یعنی خود cat4 ساپوت نمی شه؟؟؟:n03:
دوست عزیز نسل 4 پایه ، همون lte یا 4جی هستنقل قول:
نسل پیشرفته تر 4 که 4.5 هست تو دنیا به اسم lte-advance یا +4G شناخته میشه که به سرعت های بالای 150 مگابیت اطلاق میشه ! یعنی کت 4 به بالا
کت 4 ساپورت سرعت تا 150 مگابیت و کت 6 ساپورت سرعت تا 300 مگابیت برثانیه هستش
نقل قول:خواهش میکنم، ببخشید نبودم جوابتون بدم اما حسین جان(fanoostalaei)زحمتشو کشید قشنگ توضیح دادن.نقل قول:
دوستان اینجا یه سوال واسه من پیش اومده و اون اینکه به طور مثال کت۹تجمیع۳فرکانسه وکت۱۲ چهار فرکانس آیا امکان تجمیع بین فرکانسهای تی دی واف دی دی در موبایل های رده بالا هست (البته بنده حتی پوشش4gندارم چه برسه به این حرفها ممباب اطلاعات عمومیم پرسیدم)
این دو تا قضیشون فرق میکنه
مکانیسم متفاوتی دارن
من فقط یه گوشی دیدم که نوشته باند 42 رو ساپورت میکنه ! و مال شرق آسیا بود
در عوض باند های دیگه بین المللی رو خیلی کم ساپورت میکرد (البته تو ایران باند 42 برای tdd انتخاب شده و همه دنیا اینجوری نیس )
Sent from my D6633 using Tapatalk
ممنون دوست عزیزنقل قول:
با سلامنقل قول:
اخه یه چیزدیگه هم هست ایرانسل چند وقت پیش تست با 650 مگابیت و حتی 1 گیگابیت رو انجام داده بود
چطوری میخوان ارائه بدن؟
اون رو برای تست شبکشون انجام دادن که ببین تا کجا کشش داره شبکشون و تا کجا تکنولوژی اون ها پیش رفتهنقل قول:
در عمل دادن اون سرعت به هر کاربر روی شبکه های موبایلی امکان پذیر نیس
دقیقا اطلاعات زیادی نیستنقل قول:
فک کنم 3 تا فرکانس با پهنای باند 20 مگاهرتز قرار دادن سرجمع 650 تا تونستن بگیرن ازش حالا فرکانسارو نمیدونم
حالا همینو با mimo های بیشتر4*4 و یه باز به علاوه ی فرکانس و ... تجمیع کردن یه تست گرفتن
این فرکانسا باید به تایید سازمان مقررات بره اوکی بشه بیان پهنای باند بگیرن دکل هارو اپدیت کنن استفاده کنن فعلا فرکانس 2600 با 15 مگاهرتز و 1800 با 10 مگاهرتز تجمیع 25 مگاهرتزی فعال کردن که نهایت 150 تا سرعت داره که فک کنم استاندارد cat 4 تازه باشه
خبری از volte و vowifi نیست؟
کی پس قراره راش بندازن؟:n01:
این عکس اون مودمی هست که ایرانسل به کار برد برای تست و اگر اشتباه نکنم با تجمیع 5 تا فرکانس سرعت 1200 مگابیت رو به دست اوردنقل قول:
در کل همه این ها برای تست قدرت شبکشون بود ولی خیلی ها با دیدن اون تست دهنشون اب افتاد که اخجون از فردا اینترنت 1 گیگ داریم :n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تهران داره باد میاد با هر نسیم انتن من میره و میاد ! دیگه کاملا مشخصه مشکل سخت افزاریه یعنی یه تعمیر نگهداری ندارن بیاد درست کنه!تا حالا چندین بار بهشون کفتم وقتی از پشتیبانی زنگ زدن اما دریغ از رفع مشکل!
عزیز اون وقت این ۵تا فرکانس کدوما هستن چون جز همون دوتا باند معروف ۳و۷ که فرکانس دیگه ای رو فعال ندارهنقل قول: