دوستان دانلود رایگان شبانه سرویس 5 و 10 مگ برگشته یا همچنان شبانه ندارن؟؟
Printable View
دوستان دانلود رایگان شبانه سرویس 5 و 10 مگ برگشته یا همچنان شبانه ندارن؟؟
فکر نکنم همینجوی مشکل دارند اون سرویس ها پیشکشنقل قول:
چه تایپک خلوت شده :n19:
یعنی همه چی رو حالت نرماله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n09:
نه. دیگه همه قطع امید کردن.
سلام دوستان
امروز رفتم واسه تخلیه خط
اما قبول نکردن و گفتن فعلا نميشه
چیکار باید کرد؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
امروز رفتم واسه تخلیه خط
اما قبول نکردن و گفتن فعلا نميشه
چیکار باید کرد؟؟؟؟
شکایت تو بازرسی مخابراتنقل قول:
و سامانه 195
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان خوزستانی
دوستان اینجا هم پارتک راه انداختن میخواستم بپرسم با این سامانه امکان ایجاد محدودیت در شب هست؟ مخابرات میتونه سرعتا رو محدود کنه ؟
دیگه یوزر و پسوردها چجوری تغییر میکنن ؟
سمت ما شاتل بسیار خوب عمل کرده راضیم ازش خیر ببینه تا حدودی
دیشب تو سامانه ۱۹۵ شکایت رو ثبت کردمنقل قول:
امروز عصر خط تخلیه شد
- - - Updated - - -
دیشب تو سامانه ۱۹۵ شکایت رو ثبت کردمنقل قول:
امروز عصر خط تخلیه شد
من امروز عصر رفتم تخلیه(کرمان) میگه سیستم خرابه 3 4 شنبه براتون ثبتش میکنم هفته دیگه مخابرات جمش میکنهنقل قول:
دعوام شد با طرف گفتم اگه خط من تا فردا عصر جمع نشد هر چی دلت خواست بگو
الانم میخوام شکایت کنم :n31:
با توجه به مشکلات فراوان کاهش سرعت عدم پشتیبانی مناسب قطع و وصلی ها بالا تا اخر همین ماه تخلیه میکنم شما هم همینکارو کنید همگی باهم لطفا تخلیه کنیدد
وقتتون رو با رفتن به دفتر نمایندگی واسه تخلیه خط تلف نکنید
تو سامانه 195 شکایت کنید
برای من یک روزه تخلیه شد
الان هم میخام از بدر رایان جنوب بگیرم
- - - Updated - - -
وقتتون رو با رفتن به دفتر نمایندگی واسه تخلیه خط تلف نکنید
تو سامانه 195 شکایت کنید
برای من یک روزه تخلیه شد
الان هم میخام از بدر رایان جنوب بگیرم
داداش بدر رایان فکر نکنم دیگه adsl ارایه بده، فقط وایرلس دارهنقل قول:
یکی از دوستان 2 تا اشتراک adsl داره قراره یکیشو انتقال بده به خط مننقل قول:
دوستان یه چیز جالب :n05::n13:
آی پی من صفره برای اولین بار در تاریخ نت adsl مخابراتیم:
IP Address: 2.185.8X.0
به نظرتون بهتره یا نه ریست کنم برا دانلود شبانه؟!
با آی پی های دیگه فرقی نداره مهم عدد دوم و سومهنقل قول:
میدونم رنج از 0 تا 255 هست، ولی تاحالا این برام نیومده بود... گفتم شاید یه حکمتی داشته، که دیدم نه از همه بدتر بود خخخنقل قول:
بدر رایان نرو که میگی صد رحمت به مخابراتنقل قول:
پس از کجا بگیرمنقل قول:
بندر امام فقط مخابرات و پارس انلاین و بدر رایان داره
در شرایط فعلی فعلا های وب و آسیاتک قابل تحملن.فکر کنم های وب بندر امام هست.شمارتو چک کن تو سایتش.همچنین آسیانقل قول:
بدر رایان البته اگه وایرلسش رو بگیری کیفیتش خوبه ولی ADSL افتضاح
آسیاتک سرعت تک کانکشنش افتضاحه حتی از آپارات هم نمیتونی باهاش ویدئو آنلاین ببینی پراکسی هم که 90درصد روش کار نمیکنه فقط بدرد این میخوره که با 32کانکشن باهاش فیلم و سریال دانلود کنینقل قول:
پینگ گرفته بودم یادم رفته بود قطعش کنم :n09:
37.221.15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد تو هر روز یه چیز میگی؟نقل قول:
چند وقت پیش بود گفتی دوستم آسیاتک گرفته عالیه فلانه
یکی از آشناهامون آسیاتک داره کیفیتش هم مناسبه.قبلا پینگ خوبی نداشت ولی جدیدا خوب شده.
تک کانکشنش هم خوب بود.فقط ایرادش اینه که باید 10 گیگ به بالا بگیری واسه شبانه رایگان
نه من گفتم فامیلمون داره سرعت تک کانکشنش افتضاحه آره خودم هم باهاش کار کردم با 32کانکشن 850کیلوبایت میده رو دان استریم 8مگ بدرد کسی میخوره که میخواد فقط فیلم و سریال دانلود کنه اشتراک طلایی از سایتای دانلود فیلم بگیره بزاره رو دانلودنقل قول:
- - - Updated - - -
نه من گفتم فامیلمون داره سرعت تک کانکشنش افتضاحه آره خودم هم باهاش کار کردم با 32کانکشن 850کیلوبایت میده رو دان استریم 8مگ بدرد کسی میخوره که میخواد فقط فیلم و سریال دانلود کنه اشتراک طلایی از سایتای دانلود فیلم بگیره بزاره رو دانلودنقل قول:
سلام دوستان .من سربازی بودم این دو ماه نتونستم اینترنت رو چک کنم .وضعیت چه جوریه الان ؟ هنوز درست نشده ؟ شارژ کنم یا نه ؟
بستگی به گروت داره بعضی از گروها پرش لینک دارن بعضیا شبا سرعتشون میاد پایین بعضیا پرش آی پی دارننقل قول:
- - - Updated - - -
بستگی به گروت داره بعضی از گروها پرش لینک دارن بعضیا شبا سرعتشون میاد پایین بعضیا پرش آی پی دارننقل قول:
مخابرات اینترنتش ورشکست شده احتمال خیلی زیاد همین روزها پشتیبانی و پورت ها روبدن اسیا تک کارش تموم شده مخابرات این مدت هم همینجوری داره کار میکنه
مخابرات یه شرکت بزرگ هست و سهامش به صورت مشترک مربوط به دولت و یک شرکت نظامی هست ! پس خواب دیدید که تعطیل بشه ! :n09::n39: شرمنده این مورد تعطیل شدنی نیست ... :n16::n02:نقل قول:
امشب حداقل 10 بار لین من پرید، کلافه شدم :n13:
فعلا که قرار هستش اسیا تک بدهی اینترنت مخابرات رو بده تا حالا 500 میلیون تومن هم بابت بدهی مخابرات داده شرکتی که 1 ماه هیچ ثبت نامی نداشته باشد دیگه اوضاعش مشخصهنقل قول:
آسیاتک و سایر شرکت ها برای سرویس دادن به مشتری هاشون به مخابرات بابت تجهیزات پول میدن اون وقت آسیاتک بشه جای مخابرات ! مخابرات یه شرکت مادر هست توی کشور و تعطیل شدنی نیست ! دلیل ثبت نام نکردن عدم واگذاری پهنای باند از سوی زیرساخت هست و مشکل با وزارت ارتباطات که دیر یا زود حل میشه ! روزی که مخابرات تعطیل بشه آسیاتک و غیره ... هم نخواهند بود ! :n16::n02::n09:نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت مخابرات چجوره؟
راستش من نمی دونم چیکار کنم
خودم آسیاتک دارم و از سرعت تک کانکشن اصلا راضی نیستم ولی سرعت چند کانکشن خوبه
الان صحبت های شما رو خوندم
پرش لینک و پرش ip و گروه و از این چیزا
اینا دیگه چی هستن؟
مثلا 2 مگ به من شب 250 تا سرعت میده؟
اگر تو گروه گسترش ارتباطات نیفتی بهتر از آسیاتکه 380کیلوبایت 2مگش سرعت میده تک کانکشن هم از 2تا 3میاد رو 130-250کیلوبایت و مجبور میشی idmرو بزاری رو 16کانکشن که 380کیلوبایت بده و از ساعت 3دوباره آزاد میشهنقل قول:
آسیاتک مشکلش اینه که 90%پراکسی ها روش کار نمیکنن و سرعت تک کانکشنش خیلی پایینه
الان گروهی که من توشم سرعت خوبی داره ولی پرش لینکش زیاده منم خطو میزارم رو 4مگ که اس ان آر خیلی بره بالا و دیگه لینک نمیپرونه
حالا من برم بخرم از کجا بدونم تو گروهی می افتم؟نقل قول:
+
واسه نویز خط از خود مخابرات سرویس بگیرم بهتر پیگیری می کنن؟
قرار هستش پورت ها و پشتیبانی رو به اسیاتک واگذار کنن کسی نگفت که قرار هستش خود مخابرات جمع بشه اون پول بابت بدهی مخابرات به زیر ساخت هستش که اسیاتک داده بله به خاطر پرداخت نکردن بدهی مخابرات به زیر ساخت 1 ماه بیشتر هستش که حق ثبت نامی ندارن پهنای باندی ندارن سرعتا رو کم کردن و.... همگی دودش توچشم مردمه هرکس درک داشته باشه شرایط اینترنت مخابرات رو میبینه دیگه ازش سرویس نمیگیره من نه حامی شرکتی هستم و از کسی حمایت میکنم چیزی که شنیدم رو گفتم مشکل فقط به ضرر مردم هستش مخصوصا شهرهایی که فقط مخابرات خدمات میده تکلیف اونایی که به اینترنت نیاز دارند چیه؟ مگه میشه اینترنت نداشته باشند؟نقل قول:
من تازه شارج کردم 10 مگ با داون استریم 7232
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوبار پشت سرهم تست کنید ببینید سرعت چقدر میشهنقل قول:
شبانه داره ؟ :n28:نقل قول:
شبانه نداره 5 مگ و 10 مگ متاسفانه فقط ماه اولی که اومد داشت خیلی خوب بودنقل قول:
گروه که شانسیه پورتو که وصل میکنن اتوماتیک میفتی رو یه گروه از رنج ip و گیت وی هم میتونی بفهمی تو کدوم گروهینقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره بعضی از مراکز وقتی بهشون میگی از مخابرات اینترنت دارم بیشتر پیگیری میکنن