Connection Speed رو توی همون تب بذارین بالاتر، از یه حدی پایینتر بذارین اینجوری میشه.نقل قول:
Printable View
Connection Speed رو توی همون تب بذارین بالاتر، از یه حدی پایینتر بذارین اینجوری میشه.نقل قول:
نه من همه روش هارو تست کرده بودم و بهترین مد هم برای خودم با توجه به نویز خطم پیدا کرده بودم فقط مونده بود همین یه کار که جدید یاد گرفتمنقل قول:
هر دم از این باغ بری میرسد !!!
هرشب یه داستان جدید داریم با اینا !! دیشب که سرعتم رو محدود کردن ، الانم علاوه بر محدود بودن سرعتم که در ساعات اولیه تابلو بود ، دیگه الان زدن رسما قطع کردن !!! کلا چراغ اینترنت هم خاموش شد !
زنگ زدم پشتیبانی گفت شمارتون رو وارد کنید ، وارد کردم گفت به دلیل ارتقا یا مشکل فنی سرویس شما فعلا با اختلال قطعی مواجه خواهد بود !!! من نمیدونم چرا هرچی اختلال و قطعی هست دقیقا میزارن تو ساعات رایگان !!
خلاصه که اینم وضعیت امشبمون ( قابل توجه اون دوستمون که یه حرفایی میزدن )
الان زدم با مبین نتم دانلودم رو ادامه بده که دانلودم عقب نیوفته ، دمش گرم مثل مرد داره ۲۵۰ دانلود میکنه آخ هم نمیگه
اینم سرعت شبانه پارس افلاین::n21:
حداقل سرعت قراردادی رو هم ندادن!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا دیگه کین!!سرعت ثابت روی 420 کیلوبیت محدود شده::44:
اینم دانلود شبانه من. 13.2 گیگ زد
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان میخوام که راهنمایی کنن منو
من برای دانلود شبانه مشکل بدی دارم و اون اینه که وقتی ارتباط قطع بشه دیگه مودمم وصل نمیشه و باید خاموش روشن کنم
آیا با عوض کردم مودم این مشکل رفع میشه اکثر مواقع هم از ساعت 3 به بعد مثل اینکه قطع میشه و من خبر ندارم و صبح میبینم
که هیچی نگرفته از ساعت 3 به بعد.
شما مودمتون چیه و کدوم شهر هستین؟نقل قول:
تهران. سیمفونینقل قول:
یعنی شما اصلا قطعی شبانه ندارین؟نقل قول:
نقل قول:
طبق تجربه من مشکل از کیفیت خط شما هست چند تا پیشنهاد دارم
به هیچ عنوان از اسپلیتر استفاده نکنید
تا یک متری مودم هیچ سخت افزاری نباشه .
اگه داون استریم بالایی دارید به شرکت اعلام کنید پایین تر ببنده .
نقل قول:
این مشکل از کمبود پهنای باند در اون منطقه مخابراتی هست .
زمانی داتک داشتم و مطمین بودم 5 تا بیشتر یوزر در منطقه ما نداره داون استریم روی 4 مگ بود ولی سرعت امکان نداشت 512 بیشتر بشه .
با تحقیق زیاد دیدم پهنی باند داتک در این مرکز حداکثر سرعت 512 ساپورت می کنه پیشنهاد اینه یک فرم شکایت پر کنی وضعیت دقیق ببنی چی هست .
اقا سعید من قبل از اینکه هر شرکتی برم در موردش تحقیق میکنم...نقل قول:
متاسفانه این نماینده ما نفهم تشریف داشتن و اطلاعات غلط بهم دادن....به من گفت مرکزمون مشکلی نداره و تعداد یوزراش هم کمه...
تهران هم مرکزمون رو قبل از اینکه بیام چک کرد گفت مشکلی نداره و جزء مراکز شلوغ نیست و مشکل پهنای باند نداره...
اخرش هم نتیجه این شد:n23:
امروز نماینده یه تیکت برام پر کرد تا ببینم چه غلطی میکنه:n15:
مهدی جان الان من تهران 1.3 مگ می زنم .نقل قول:
مشکل از کمبود پهنای باند نیست مشکل اینجا هست بعضی شرکت بعضی مراکز خروجی پهنای باند کمه , اگه داون استریم 10 مگ هم باز باشه 10 یوزر هم با هم وصل باشن و در حال دانلود سرعت بیشتر از 2 مگ نمی شه برای هر یوزر .
این رو دقیقا روی داتک تجربه داشتم دو تا خط بود هر کدوم تا 4 مگ باز ولی سرعت بیشتر از 512 نمی شد در حالی با همین اکانت خودم برای خواهر زاده مرکز دیگه تا 2048 سرعت می داد .
من همه شرکت ها تست کردم مهدی خان هیچ جا ساپورت و جوابگویی شاتل نداره واقعا تک واقعا حالا کاری به محدودیت و ... نداری واقعا حقش هست همیشه اول می شه حرفه ای کار می کنه
دوستان من تو بلاتکلیفی شدیدی قرار گرفتم این نمایندگی شهر ما فقط سرویس های 6 ماهه و یکساله میده که ناچارا 6 ماهه باید بگیرم و حتی از پشتیبانی مرکز تهران هم پرسیدم گفتند اونجا بدلیل محدودیت (حالا محدودیت چی؟ خدا داند!!) امکانش نیست که یه ماهه حتی سه ماهه سرویس داد. همه سرویس ها هم به گفته نمایندگی روی 9 مگ بسته میشن.
به همین خاطر دیگه چاره ای ندارم جز اینکه یکی از این دوتا سرویس رو انتخاب کنم از شما میخوام راهنمایی کنید کدومو انتخاب کنم چون بحث شش ماه زمان هست و نمیشه تغییر داد وسطش سرویس رو.
128 نامحدود
2 مگ محدود
البته خودم نظرم رو اولی هست ولی دیدم دوستان اینجا شبی بعضا 13 گیگ !!!! دارن دانلود میکنن با 2 مگ محدود که خیلی اختلاف معامله میشه !!!! البته من خودم از صبح تا شب زیاد پشت اینترنت میشینم و سرویس محدود اونم 3 گیگ واسم واقعا سخته ولی اگه شبانه این حجم دانلود حتی کمتر بشه گرفت خیلی بهتره.
اینم اضافه کنم یکی از دوستان هم که شهر ما داره از پارس آنلاین 512 محدود هست شبا سرعتشو خودم چک کردم 80 تا 100 بیشتر نمیره روزا هم 300 400 هست به همین خاطر میترسم محدود بگیرم و مرکز ما مشکل پهنای باند داشته باشه اون وقت دیگه تا شش ماه هیچ کاری نمیتونم بکنم !!
حالا از شما خواهش میکنم بگید کدوم سرویس رو بگیرم بهتره؟ اگه خودتون جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟
اگه یکی از دوستاتون تو شهرتون داره و بیشتر از 100 سرعت شبانه نمیده خیلی خطرناکه , مواظب باش بلایی که سر ابولفضل و مهدی تو قم سرشون اومد با این سرعت های فاجعه , سر شما نیادنقل قول:
نقل قول:
ای وای مهدی :n29:
الان دیگه مطمئن شدم ربطی به شلوغی مرکز و کمبود پهنای باند نیس
اونا خودشون گرفتن همه سرویس ها رو به صورت اسمی و حتی کمتر از اون بستن :n30:
دیشب 2.8 گیگ گرفتم :n09:
2.8 گیگ ؟!! :n08:نقل قول:
آقا خداییش داره به شما ظلم میشه ! من با وایمکسم دوبرابر این عدد دانلود میکنم شبانه !! خیلی نامردیه خداییش
راستی با آواتارت خیلی حال میکنم این حس پسره حرف نداره :n20:
از نوع طرح دادن نمایندگی شهرشما معلومه که با مشکل و محدودیت شدید روبرو هستند بنظرم فکر داشتن خط 9 مگ و دانلود بالا دور از ذهن هست و با این شرایطی که شهر شما داره نمایندگی حتما محدودیت هایی رو اعمال می کنهنقل قول:
اگه بتونی یه جوری تست کنی یا کسی رو پیدا کنی که سرویس 2 مگ رو تو شهر شما داشته باشه خیالت راحت میشه. بهتره با نمایندگی تماس بگیری و یکم تحت فشارش قرار بدی تا بفهمی مشکل اصلی ISP کجاست
ممنون از راهنماییتون منم حدس میزنم مشکل پهنای باند باشه یا شاید هم محدودیت از نمایندگی چون تعداد یوزرها بالاست، کاریش هم فکر نکنم بشه کرد خوب شد قبل از اینکه سرویس حجمی بگیرم اینو متوجه شدم، اینم نتیجه تست دوستمون که گفتم 512 داره فکر میکنم سرعت روزانه باید خیلی بالاتر از این حرفا می بود. همون نامحدود رو بگیرم بهتره.نقل قول:
آقا تیکه ننداز داغ ما تازه میشه :n28:نقل قول:
از قدیم هم گفتن هر چی امکاناته ماله این تهرانیاس درست گفتن :n15:
فعلن که پیگیرش هستیم تا 500 تا سرعت نگیرم ول کن نیستم :n24:
قابلی نداره داش خودمم همین حس رو دارم البته یه نمونه شبیه همین رو هم دارم تو دوران پیریه چند روز دیگه از دس پارس مجبود میشم اونو بزارم :n08:
نه الان تهرانم وضع پارس خوب نیست ( البته نه به افتضاحی سرعت شما !! ) , الان ابولفضل تو قزوین داره حالشون میبره مخابرات که بود اونجوری حالشو میبرد الانم پارس آنلاین براش سنگ تموم گذاشته داره میترکونه !نقل قول:
:n09::n10::n20:نقل قول:
نمیدونم چرا اینترنت بقیه جاها اینقدر وضعش خرابه ولی اینترنت اینجا از هر شرکتی بگیری وضعت توپه :n02:مگه اینجا جز ایران نیست؟؟؟؟؟
شاید به این خاطره که کمتر کسی (مهاجر) جرعت میکنه بیاد اون طرفا :n02::n02:نقل قول:
خوشحال باش سرعتت از 30 درصد بریتانیا (که احتمالا 15 درصدش چیز پی ان هست) بیشترهنقل قول:
نقل قول:
منفجر شدم از خنده Alex-Love !!!!!!!!1 :n02::n02::n08:
سلام دوستان
من مشهدم وضعیت پارس آنلاین اینجا چه جوریه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
2 مگ محدود
افتضاح شده پارس یه مولا:n21:
دوستان برقکار آوردم یه مقدار دستکاری کرد وضعیت snr بهتر شد :
قبلا down و up به ترتیب 13 و 16 بود که الان شده 29 و 16 . به نظرتون الان 9 مگ رو خطم جواب میده یا هنوز up کمه ؟؟؟
سرعتم اصلا بالاتر از 2مگ نرفته:n28::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه پیشکش اخه روزانه چرا انقدر مزخرف هست:n14:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! !
از تهران برای تیکتی که براشون ارسال کردیم باهام تماس گرفتن میگن اگر سرعت زیر 100 باشه بررسی میکنیم وگرنه اگر 100 الی 200 باشه هیچ مشککلی نداره:n15:
از کدوم قسمت سایت پارس میشه تیکت فرستاد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این هفته هم گویا هیچ خبری نیست نه؟!
سپاس
از طریق نماینده فرستاده میشه...نقل قول:
از اینجا هم میشه شکایت , انتقاد و... کرد:
چرا انقدر کند شده صفحه هم به سختی باز می شه:n27:
دوستان اگه مشکل سرعت دارید مشکل سراسریه !!!!!
واسه من و چند تا از دوستام با چند تا ISP غیر پارس هم امروز سرعت هاشون داغون بود! :|
مگه سرعت شما چقدر بود امروز؟نقل قول:
خبری مگه؟:n27:نقل قول:
سرعت منم داغون شده
:n29:
سرعت 9 مگ روزانس فقط؟ چند وقت پیش تو هاپیک.یکی از شرکتا، در مورد یه برنامه صحبت کرده بودن که میشد از طریق اینترنت، مانیتور یه سیستم دیگه رو کنترل کرد، کسی اطلاعی داره؟
سرعت پیج باز کردن افتضاحه برا شما هم همینطوره؟
ظاهرا سراسریه... مخابرات تبریزم امروز افتضاحه....