مخابرات هم بزودی محدود میکنه.قطعا براش صرف نمیکنه.من نمیدونم چطور قیمت اینترنت تو کشور همسایه 12 برابر ارزونتره واقعا این درآمدهای نامشروع به جیب کیا میره؟:3:نقل قول:
Printable View
مخابرات هم بزودی محدود میکنه.قطعا براش صرف نمیکنه.من نمیدونم چطور قیمت اینترنت تو کشور همسایه 12 برابر ارزونتره واقعا این درآمدهای نامشروع به جیب کیا میره؟:3:نقل قول:
سلام آخه عزیزم اگه هممون هم جمع بشیم بریم شکایت کنیم همون جا قاضی پا میشه میگه اصلا شما چی دانلود میکنید؟نقل قول:
اونوقت هر چیزی رو که بگی به جرم کپی رایت میگیرنت
اینجا ایرانستانه!!!!!!!!!!
آقا خدا وکیلی من 4شنبه دارم میرم نمایشگاه اونجا شرف واسشون نمیزارم جلو همه میگم چه آشغالهایی هستندنقل قول:
انصافا با یکی از دوستام هم میرم شاید با یکیشون دعوا کنم تا یکم اعصابم راحت بشه:grrr:
ممکنه دروغ نگفته باشه شهر به شهر فرق میکنه مثلا 128 مشهد روی 2 مگ بسته میشه ولی اگر ببینند شبانه زیاد دانلود می کنید سرعت رو میارند پایین .نقل قول:
پارس آنلاین داره سرویس 128 با 3 گیگ حجم رو ماهی 16500 میده و سرعت هم تا 140 دانلود میده و تا جایی که مرکز شلوغ نباشه سرعتت نمی یاد پایین من خودم یک ماه 60 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
متاسفانه اینگونه تاپیکها پایان خوشی نداره نمونش تاپیک مربوط به صبانت بود . راه اصولیش اینه که تو هر شهر چند نفر جمع بشید و برید صحبت کنید ببینید اگر نمی خواند درست سرویس بدند شبانه رو جمع کند خیال همه راحت بشه.نقل قول:
تازه تعرفشون مثل پارس آنلاین شده با این تفاوت که پارس FUP نداره. ولی قبول کنید باز هم می تونند ارزونترش کنند چطور اپراتورهای وایمکس می تونند 1 مگ نامحدود رو ماهی 80 تومن بدند ولی اینها نمی تونند ؟!!نقل قول:
به نظر من این بهترین پیشنهاده در حال حاضرنقل قول:
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
بگو نسخه مصور قران با ترجمه گویا و صوت فلانی...نقل قول:
نسخه کامل نهج البلاغه همراه با ترجمه به 33 زبان دنیا...
اسنادش هم موجوده.نشون بدم؟!
امشب 4 امین شبیه که سرعت دانلود بیشتر از 15 نمیشه
سرعت امشبم داغونه
اكو 128
ديشب 330 مگ دانلود كرده بودم
SHATEL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
System 1:16:53 AM
System is getting started. [Tuesday, November 09, 2010 1:16:53 AM]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A representative will be connected, please be patient.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cs7 enters the chatroom.
cs7 1:17:24 AM
با سلام عباسی هستم لطفا مشکل فنی خود را بفرمایید در ضمن درصورت داشتن مشکلات مالی(اتمام ترافیک و تمدید دوره و ....)و شما باید با شماره 02123099 و یا نمایندگی فروش شهرستان خود در تماس باشید
در حال حاضر مشکل افت سرعت از سمت شاتل می باشد، سپاسگذار خواهیم بود تا برطرف شدن کامل صبر نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
taha 1:18:10 AM
salam in 4 shabie ke ba of shadid moshkel chie?
chera faghat rad saat raiegane?
ta kei edame dare?
cs7 1:19:57 AM
مشترک گرامی با توجه به رایگان بودن سرویس شبانه و تمایل بسیار بالای مشترکین جهت استفاده از سرویس رایگان در ساعات شبانه افت سرعت دارید. در صورتی که تمایل دارید تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداشته باشید میتوانید از سرویس اختصاصی استفاده نمایید که برای در خواست آن می بایست با واحد فروش شهر خود تماس داشته باشید
taha 1:21:56 AM
akhe ghablan im oft sorat boode vali alan 4 shabe sorat az 8 balatar nemire
cs7 1:22:27 AM
من مورد شما را گزارش می کنم
سرویس 2 مگ سرعت دانلود 30 کیلوبایت ...مرگ بر این شاتل پدرسوخته
دوستان
منم مرکز امام هستم از شاتل اشتراک دارم سرویس اکو 2 مگ
سرعت در طول روز خوبه ولی شب راس ساعت 1 الان 1 هفته هست که شده 30 کیلو بایت که 30 هم نمیشه بیشتر روی 25 نهایتا 27 کیلوبایت جون میکنه
دوستان توجه کنید که این کار شاتل به هیچ وجه قانونی نست و حتی خودشون منکر وجود همچین قانونی شدن و مسئله رو شیر بودن پهنای باند ربط دادن.فقط تا میتونید تلفن بزنید به نمایمدگی شهرتون و شاتل تهران و دعوا کنید و بگید طبق کدوم قانون شاتل همچین کاری کرده؟من خودم روزی حد اقل 3 بار زنگ میزنم و هنوز نتونستن یه جواب درست بدن
سلام،
عزیران سرعت دانلود من از رپیدشیر نسبت به بقیه سایت ها حداقل 30% پائینتره!(به عنوان مثال در مقایسه با همین سایتهای معروف ایرانی فعال در دانلود نرم افزار) یا حتی خیلی از سایتهای که مستقیم از خودشون میشه دانلود کرد :44: این مشکل طبیعیه؟ منظورم اینه آیا این محدودیت از طرف شاتل اعمال میشه؟
ممنون
اینجوری که معلومه یکی از مدیراشون سر خود مارو محدود کرده به هیچ کس هم چیزی نگفته همه مارو هم گزاشتن سر کارنقل قول:
دوستان توجه کنید که این کار شاتل به هیچ وجه قانونی نست و حتی خودشون منکر وجود همچین قانونی شدن و مسئله رو شیر بودن پهنای باند ربط دادن.فقط تا میتونید تلفن بزنید به نمایمدگی شهرتون و شاتل تهران و دعوا کنید و بگید طبق کدوم قانون شاتل همچین کاری کرده؟من خودم روزی حد اقل 3 بار زنگ میزنم و هنوز نتونستن یه جواب درست بدن
گیگ رایگان بخاطر امروز به کسی ندادند؟
خب رسما دانلود رایگان شبانه هم شامل قانون مسخره UFP شد.لیست کسایی که دانلود بالا داشتن و سرعتشون محدود شده به نمایندگی های هر شهر ارسال شده
با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید و ببینید اسم شما هم تو اون لیست هست یا نه
اسم من که تو این لیست نبود.یه لیست هم فردا میاد ممکنه توی اون باشه
دیگه دانلود شبانه شاتل تمام شد...
این مدیریت شاتل هم گند زده با این کاراش
همین الان با نمایندگی شیراز صحبت کردم. تایید کرد که برای دانلود شبانه محدودیت گذاشتند ولی خودشون هم از جزئیاتش خبر نداشتند و جالب اینجا بود که من تو لیستشون نبودم . شاید توی لیستی که فردا براشون میاد باشم.
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
الان 4 شبه که سرعت دانلودم بیشتر از 14 نمیشه
دوست عزیز من متوجه شدم همچین لیستی در کار نیستنقل قول:
به احتمال زیاد امشب سرعتا درست میشه یا اینکه این لیست فردا میاد.اما در حال حاضر همچین لیستی ندارن
کلا هیچکی نمیدونه چه خبره
سلام منطقه عباس اباد تهران/بهشتی سرویسش چطوره؟
نقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر حتی اپراتور شاتل هم نمیتونه جواب شما رو دقیق بده و یا جوابشون ممکنه غلط از آب در بیاد.بله ممکنه قبل اینکه به 100 برسه محدود بشی.شاید هم نشی اما این احتمال وجود داره.
ظاهرا برای سرویس آرت 5شنبه و جمعه رایگان هست.
حالا اگر اسممون تو لیست بود تکلیف چیه؟ نباید قبلش اطلاع قبلی میدادند؟
یا اینکه سرعتها رو برمیگردانند به حالت اول ولی محدودیت اعمال میکنند؟
من احتمال خیلی زیاد میدهم که دانلود شبانه رو بخواهند برای سرویس 1 و 2 مگ بردارند. یا اینکه در ساعات رایگان تبدیل به 512 بکنند.
این بی برنامگیها و جواب پرت و پلا دادناشون بیشتر اعصاب ادم خرد میکنه.
دیشب که چت میکردم میگفت مشکل از ماست لطفا صبور باشید
سرویس های اکو هم این طوری شدنقل قول:
منم چند شبه سرعتم پایین اومده در حد 10-12 زنگ زدم گفتند از رگولاتوریه و ... همه جا همه شرکتها و ISP ها اینجوری شده منم دیگه بحث نکردم گفتم ممنون خداحافظ اما 100% داشت چرت و پرت میگفت و اگه همینطور پیش بره احتمالا دیگه باشون تمدید نکنم میخوام بدونم کسی یه شرکت خوب سراغ داره ؟؟؟
من فک میکنم خیلیا بخاطر دانلود رایگان شبانه از شاتل سرویس گرفتن حالا اگه بخوان اینکارا را بکنن خیلی از مشتریاشون رو از دست میدن
شما چطوری از رپید شیر دانلود می کنی ؟ رپیدسیر رو که فیلشر خفن کردن ! اگه از وی پی ن هم استفاده کنی یا هر نوع فیلشر شکن ، خوب مسلمه که سرعت دانلود پایین میاد.نقل قول:
تایید میشه. مدیر منطقه ما هم همینه رو گفت .نقل قول:
من احتمال خیلی زیاد میدهم که دانلود شبانه رو بخواهند برای سرویس 1 و 2 مگ بردارند. یا اینکه در ساعات رایگان تبدیل به 512 بکنند.
گفت آزمایشی یه مدت بعضی شهرها دادن و جواب نداده و الان پشیمونن و می خوان جمش کنن.
بچه ها دقت کنید که از کجا سرعت کم شده
من در ماه 10 گیگ هم دانلود نداشتم
اما با Idm سرعت از 10 بالا تر نمی ره
اما سرعت .... فعلا خوبه!
می ترسم بگم و سرعت اونم کم کنن
به نظر میاد شاتل پیشرفت کرده و محدودیتشو مستقیم رو Idm گذاشته!
من خلاصه چیزی از این FUP مزخرف نفهمیدم
خودشون میگن اگه دانلودهای سنگین کنین و از تورنت استفاده محدود میشین بعد از رسیدن به سقف مجاز
الان که پیج باز میکنم و یه سری دانلود های کوچیک باز اون درصد زیاد میشه
اون خط اگه به 100 برسه محدود میشم؟؟؟؟
دلمون خوشه که نامحدود گرفتم
والا
به هر حال شرکتهای دیگه ای هستند که سرعتهای بالا در ساعات رایگان ارائه میدهند. دیر یا زود شاتل باید تصمیم بگیره میخواهد تو رقابت بمونه یا نهنقل قول:
تایید میشه. مدیر منطقه ما هم همینه رو گفت .
گفت آزمایشی یه مدت بعضی شهرها دادن و جواب نداده و الان پشیمونن و می خوان جمش کنن.
دوستان تهرانی نمایشگاه الکامپ شروع شده خواهشا از طرف همه کاربرای این انجمن صدای اعتراض ما برسونین بگین با این مسخره بازیهاشون فقط خودشون بدنام میکنن.
من مطمئنم هرکسی برای اولین بار میخواهد adsl بگیره برای تحقیق کردن در مورد شرکتها حتما مسیرش به این انجمن میخوره.
بگین ما خوانده میشویم
مشترک گرامی،
همانگونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویسهای اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد.
طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویسهای ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویسهای اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه میدهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید.
با تشکر
دوستان من الان 3 روز هست که با پشتیبانی مرکزی طی ساعت های 1:30 و 2:30 و 3:30 تماس میگیرم هیچ کس جواب نمیده
جالب اینجاست که چت آنلاینشون رو هم که باز میکنم هنوز چیزی نگفتم یه متن از قبل نوشته شده رو برام کپی میکنن که اگر از سرعتتون ناراضی هستین سرویس آرت خریداری کنید
که سرویس آرت هم شامل قانون FUP میشه
بدبختی اینه که فقط اون هایی که سرویس اکو دارند میتونن شکایت بکنن تازه نباید سازمان تنظیم مقررات رادیویی بفهمه که سرعت بالا رو برای منزل گرفتیم واگرنه طبق قانون فقط شرکت متخلف یعنی شاتل مجبور میشه که اشتراک مورد نظر رو جمع بکنه و سرعت 128 بهش بدن و در اصل ضربه ایی به شاتل وارد نشده
کسایی میتونن ضربه وارد کنن به شاتل و بهش بفهمونن که نباید چیزی به اسم FUP رو روی مشترکین اعمال کنه چون یک عمل کاملا قانونی نیست و حتی سازمان تنظیم مقررات هم از این قانون بی خبره و فقط منتظره از این شرکت های اینترنتی آتو بگیره و حالشون رو بگیره، و طبق قانون اساسی هم فکر میکنم مشکل داره این قانون FUP چون :
1- در واقع قانون FUP در اصل به این شکل هست که چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد که مثلا سرعت 2 مگ رو در حالت اشتراکی با سرعت 250 کیلوبایت در کل یک شبانه روز (24 ساعت کامل ) در اختیار مشترکین بزارد تحت نام و قانون FUP اعمال شده از طرف فقط شرکت شاتل حقوق عده ایی و شاید هم تعداد خیلی زیادی از مشترکین رو ضایع میکند تا اعتبار و منافع شاتل به خطر نیوفته
2- اگر دوستان دقت کرده باشن قیمت های سرویس های اکو شاتل در حجم ترافیک (همان گیگ) برای هر ماه ثابت هست ( 3گیگابایت ) و فقط بر اثر افزایش سرعت قیمت ها بالا میرود پس نتیجه این میشود شرکت شاتل مثلا سرعت 2 مگ اکو را برای یک 24 ساعت کامل به هر مشترک ارائه میدهد (فارغ از اینکه شب ها رایگان است چون میتواد رایگان نباشد) ،ولی در طول ساعت 1 شب الی 7 صبح سرعت 2 مگ اشتراکی واقعی رو به مشترکین ارائه نمیدهد چون : (شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد) اینجا یعنی تخلف از قانون و ضاییع شدن حق مشترک
3 - طبق قرار داد شاتل با مشترکین اکو چیزی به اسم قانون FUP برای مشترکین اکو وجود ندارد و چیزی که مشتری مهر و امضا میکند در آن اسمی از قانون FUP نیست پس اینجا میشه از شاتل شکایت کرد و خسارت دریافت کند ولی به دادگاه باید شکایت کرد نه سازمان تنظیم مقررات چون با هم فرق میکنن
دوستان این چیزایی رو که گفتم از نظر حقوقی بود که اگر یه وقت با شاتل دعواتون شد بدونید چطوری جوابشون رو بدین ولی حواستون باشه یه وقت از دهنتون در نره که مثلا سرویس اکو 2 مگ رو برای منزل گرفتین و باید بگین مثلا برای شرکت یا فروشگاه با جواز کسب گرفتین
نتیجه این طوری میشه از نظر حقوقی و مدنی و قانونی : چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد پس حق مشترکین رو به خاطر حفظ منافع و اعتبار شرکت ضایع میکند و
دوست عزیز شما به من جواب بدهنقل قول:
طبق همون مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سرعت 2 مگابایت با اشتراک 8 نفر نه من میگم 10 نفر باید سرعتش بشه 200 کیلوبایت پس چرا شاتل طبق همین مصوبه سرعت 200 کیلوبایت رو به من در طول 24 ساعت کامل به من نمیده و 6 ساعت از 24 ساعت یک شبانه روز کامل ، که من ماهیانه پولش رو پرداخت میکنم رو نمیده و حقه بنده رو ضایع میکنه
در واقع باید شاتل اینجا از من به جای 24 ساعت یک شبانه روز کامل فقط پول 18 ساعت یک روز کامل رو بگیره و بابت 6 ساعت که سرویس 2 مگ واقعی به من نمیده ، باید یا خسارت بده یا اینکه رضایت من رو به شکلی به دست بیاره
اگر میگین سرویس آرت نامحدود بگیرم پس قانون FUP کذایی چی هست که حتی کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم ازش بی اطلاع هست
منتظر جواب قانونی هستم چون اگر بگین تو ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک رایگان میدین یک جواب غیر حقوقی و غیر منطقی هست چون من میتونم بگم خب میتونید این ترافیک رایگان رو ندین
و اگر هم بگین سرویس آرت من الان جواب شما رو دادم که اگر نامحدود هست پس FUP چی هست ؟؟؟
منتظر یک جواب حقوقی هستم نه یک جواب غیر منطقی و غیره حقوقی
شاتل هم هر چند وقت یک بار خودشو خر میکنه بعد میبینه همه مشتری هاش دارن میپرن میاد ترافیک رایگان میده تا قضیه رو ماست مالی کنه.
به نظرتون اگه با این قیمتها نامحدود بدن و با ضریب اشتراک ۱۰ چطوره؟ من که الان فکرم کار نمیکنه :Dکد:http://www.cra.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=a93bbe41-5244-4e40-8f13-951fb9ba8591
نقل قول:من تمام این مطالب رو براشون ذره ذره گفتم و تنها جوابی که گرفتم این بود که شاتل این حق رو داره که بنا به سیاست هاش هر زمان که خواست در سرویس مشترکین تعییر اعمال کنه و بعد بهشون اطلاع بدهنقل قول:
اخرش هم گفت مشترکین پر مصرف می تونند از شاتل برن
حالا شما توقع داری که به این وضع رسیدگی کنه؟
دوستان بالاخره امروز پارس خظ منو جمع کرد . امروز هم رفتم پول واریز کردم برای شاتل . بعد گفت فردا مدارک میفرستیم . اخه قبلا مدارک خود اهواز تایید میکرد الان میفرسته تهران اونجا حتما باید تایید کنن تا به به من adsl بدن . بعد گفتم چند روزه وصل میشه گفت 10 روز شایدم اصلا معلوم نباشه چون دست ما نیست دست تهران !! حالا تکلیف من چیه ؟ الان دوستم هم گرفته 13 روز شده ولی براش وصل نکردن ! بهشونم که میگه . میگن دست تهران ! :41:
سلام دوستان
اینجوری فایده ای نداره که ما بیایم اینجا بگیم سرعت کم شده یا زیاد شده باید یه فکر اساسی کرد
همونطور هم که قبلا گفتم دوستانی که به نمایشگاه الکامپ میرن با هم قرار بذارن و همگی یه اعتراض توپ راه بندازن
دوستان دیگه هم اگه راه حلی به نظرشون میرسه لطف کنن بگن
ممنون
واسه من که آرت 4 هست حساب که کردم سقف دانلودم 45 گیگ در ماه هست
یعنی میشه روزی 1.5 گیگ حدودا:19:
آخه 1.5 گیگ چیه واسه یه روز؟؟؟؟؟؟؟
کوجا رو میگیره این
بهشون میگم اگه به سقفش برسم چی میشه؟؟؟؟
میگن که سرعت دانلودتون رو 64kb میبندیم اما پیج باز کردنتون با همنون سرعت اولیتون هست
حالا این 64 که میگن سرعت دانلودش چقدر هست؟؟؟؟
عین کاربرای اکو باید بشینیم صبر کنیم ساعت 1 شب بشه بشینیم دانلود کنیم
خوب گفته که سرعت دانلودت میشه 64 کیلونقل قول:
نه منظورم اینه که گقتن سرویسم میشه 64 عین آرت 1نقل قول:
حالا آرت 1 سرعت دانلودش چنده؟؟؟؟
ولی دیگه نفهمیدم که چه جوری میشه سرعت دانلودم با سرویس 64 کیلو باشه اما پیج باز کردنم با همون سرویس اولیه:9:
نقل قول:
سلام
من خبری از ان تاپیک ندارم.
یک راه حل برای کاربران اکو: سازمان تعزیرات حکومتی!!
سایت:صلواااااااااااااااااات :21: :10:کد:http://www.tazirat.gov.ir/
نگید که چیزی از کامپیوتر نمی دونند. چون بهتر از ان چیزی که فکرشو می کنید می دونند.
ازتون هیچ مدرکی هم نمی خواهند. کلا موجودات جالبی هستن.
هنوز از من محدود نشده اگر محدود شد یک زنگی می زنم به تعزیرات!
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
فکر کنم محدودیت را روی فرمت فایل ها قرار می دهند. اگه این کار را بکنند خیلی خوبه!! :21:نقل قول:
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
حقوق مصرف کننده :
=>
- حق برخورداری از حمایت دولت در صورت وقوع برخی تخلفات از سوی صاحبان واحدهای صنفی ( مثل ارایه کالا به قیمت نامناسب ، افت کیفیت ، عدم درج قیمت ، عدم رعایت استاندارد و غیره ) .