نمیدونم راستش منم قاتی کردم.:31:
نمیدونم راستش منم قاتی کردم.:31:
آخرین آپدیت برای LT1.9 دارها مشکلی ایجاد نمیکنه و تو لایو هم میتونید بچرخید.غیر از فریمور LT1.9 اگه دارید یا قبلش به 1.9 تبدیل کنید بعد آپدیت کنید تا فعلا ً بیخیال لایو بشید.منتظر اینجور آپدیت های مزخرف مایکرو زیاد باشید.دیگه داره شورشو در میاره.
به به به به :دی پس یعنی من که ال تی 1.5 شاید !!! بودم ، و آپدیت کردم و بعدش رفتم 1.9 ، بن شدم؟؟؟ بسیار عالی!!! بسیار عالی!!!
سلام
دوستان من اگه بخوام یه کنسول xbox360 4 GBکه ار امریکا جدیدن واسم اوردنو بفروشم باید به چیا توجه کنم؟ ( آخه درخواستا زیاده منم نمیدونم جواب سوالاشونو چی بدم ) ممنون میشم راهنمایی کنین
نه نه معلوم نیست شاید نشدی..........................نقل قول:
باید دید چی میشه..........
الان میتونی لایو بری؟؟؟؟؟؟
کاش کسی هم سوال مرا پاسخی می گفت
جواب سوال مارو که ندادین :||
همین الان خبری مبنی بر ریلیز شد فروت نینجای برای کنیکت به دستم رسید ! :8:
آقا دستت درد نکنه حالا مطمئن هست اون طرف ؟نقل قول:
یکی پیدا کردم که خیلی حالیشه تو خیابون توحید اسمش سرزمین رایانه هست !
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
تو E3 گفته بودن برا کینکت آپدیت اومده که انگشتارو هم تشخیص میده ! شما این کارا کردین ؟ میشه لینک دانلودشا بذارید . بعد که دانلود کردم چه جوری آپدیت کنم کینکتا ؟
تو بازی GunStringer که برا کینکته Fruit Ninja هم هست ! :40:
خو حسام اگه از FB کینکت بود یا ایکس باکس میگی ، فک کنم هنوز ریلیز نشده بود بازیش...
سلام دوستان بازیهای ریجن فری برا 360 تو ایران گیر میاد؟ کم یا به وفور؟
تو ايران اكثرا پال و فري هست ... ريجن هاي ديگه فك نكنم باشه !!نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
یعنی اگه یه اکسباکس ریجن امریکا بگیرم میشه رو بازی کردن باهاش حساب کرد. از نظر گیم به مشکل بر نمیخورم؟
سلام دوستان
من یکی از دوستانم داره از آلمان میاد میخوام بهش بگم برام ایکس باکس بیاره منتهی نمیدونم بهش بگم چی بیاره؟؟
الان الایت پیدا میشه یا نه.
اصلا الان دیگه الایت نو وجود داره؟؟؟ یا اینکه اصلا الایت انتخاب درستی نیستو بگم اسلیم بیاره؟
من میخوام بهش بگم از امازون بخره اونوقت نییتونم بهش بگم سریال نامبرو چک کنه(اگه قراره اسلیم بگیره). اگه بره از فروشگاه بخره بهش بگم 9504 یا 0225؟؟؟؟
آخه یه سری میگن که 9504 خوب نسیتو از این حرفا
خلاصه من تا قبل امروز هیچ چیزی راجع به ایکس باکس نیمدونستم و با خودم گفتم که تو سایتا بچرخم میفهمم چی به چیه ولی بهتر که نشد بدتر شد.
دیگه گفتم بیام اینجا مطرح کنم تا از این سردرگمی بیرون بیام.
ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر از همتون
چرا به مشکل میخورین و فقط بازیای رریجن فری رو میتونین بازی کنین (بازیای جدید اکثرا فری هستن ولی قدیمیا و یه سری از جدیدا پال و ان تی اس سیش جدائه که توی ایران پاله و کنسول شما ان تی اس سی)نقل قول:
خرید الایت منطقی ترین کاره...نقل قول:
الان الایت Refurbished به فروش میرسه (کار کرده هست که به طور کامل توسط مایکرو تعمیر شده ، قطعات کلا بهینه شده و قاب نو و...)... هم میتونین از فروشگاه های گیم استاپ بخرین ، هم یه جای دیگه که میلاد جان باید جواب بده :دی
شرمنده میلاد جان من میگم :دینقل قول:
زاتورن (Saturn) هستش اونجا : دی
تو اروپا الایت راحت پیدا میشه.قیمتشم به صرفه ست.بگو بگرده الایت پیدا کنه.چون اگه نتونه درایو 9504اسلیم رو گیر بیاره!از همین تهرانم اسلیم بگیری به نفعت میشه!ولی الایت یا آرکید رو میتونی از آلمان گیر بیاری.نقل قول:
مطمئنه فقت یه کم بدقولهنقل قول:
اگه اونجا خیلی حالیشه ببر همونجا
راستی کینکتتو از کجا گرفتی ؟ جند؟
همین مبین که بهت گفتم کینکت رو میده 195 که فرکر کنم گرون میگه
جایی بهتر برای فروش کینکت سراغ نداری؟
دوستان این لینک آپدیت جدیده رو میشه بذارید؟
کینکت رو خوب میده اگه 195 میده!نقل قول:
لینک دوست خوبمون پارسا رو ببینید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6280544&postcount=26056
نقل قول:نقل قول:ممنون از همه دوستاننقل قول:
من تو امازون المان که گشتم فقط دو تا دونه الایت نو داشت که قیمتش هم بالا بود( هر چند از این جا خیلی کمتر بود)
اقا این زاتورن یا saturn تو آلمان همه جا شعبه داره؟؟؟ آخه این همچین دوست دوست نیست نمیتونم بهش بگم بره بگرده. باید بهش اسم فروشگاه بگم و مدل ایکس باکس اونم بره بگیره
راستی در مورد Refurbished ها اونا رو از کجا میتونم گیر بیارم تو آلمان؟؟
چون این ایکس باکس نهایت 2 سال ساپورت میشه نمیخوم زیاد هزینه کنم. الانم برا کینکت میخوام بخرمش
راستی الان قیمت الایت تو اروپا چنده؟؟؟ حالا یا نو یا ریفرب شده
حالا کی گفت 2 سال ساپورت میشه؟نگو توروخدا من قلبم با سلول خورشیدی کار میکنه!!!!PS2 داره بابابزرگ میشه همچنان ساپورت میشه!XBOX360 که سالاره و بخاطر کینکتم که شده حالا حالا ها انیس و مونس ماست!خیالت راحت!الایت نو بخر،پول زیاد بده بهش بازم از ایران بهتره!تازشم لااقل هنگام کپی خور کردنش پول کمتری میدی.هه جوره هوای جیبتو داره.
یارو خیلی حالیشه ولی گرون میده . من میخواستم برم بهش بگم باز کنه در کنسولما و بم بگه چه مدلیه گفت بازو بس کنسول برای اینکه بفهمیم چه مدلیه 15 هزار تومن . من موندم که آقا میثم مفتی میده ( تو تهران ) و این انقدر پول دوسته .نقل قول:
من همه چیزا ما (کینکت و کنسول و دسته و ...) از تهران گرفتم چون اینجا آدمی پیدا نمیشه که پول حق بگیره . یکی هست تو پاساژ پگاه اسمش هست سام سیستم . این یارو بازیه کپیه PS3 را میده 10 تومن . و کنسول 0225 که من خریدم 390 تومن اون میداد 550 . !!!!!!!!!!!! خیلی قالتاقه .
از نظر من کینکتا داره خوب میده چون تو تهران یارو به من داد 200 تومن .
نه من منظورم این بود که احتمالا تا دو سال دیگه کنسول جدید بیاد. حالا شایدم نیومد. بگذریمنقل قول:
پس به این نتیجه رسیدم که الایت بگیرم ولی دوستان من الان تو امازون سرچ کردم دیدم قیمتا وحشتناک بالاهه.
کسی نمیدونه تو این فروشگاه های گیم استاپ یه همون saturn قیمت الایت چنده؟؟؟
من خودم نظرم رو ریفرب هست چون فرق خاصی فکر نمیکنم داشته باشند و اگه اختلاف قیمت چشمگیر داشته باشند به نظرم ارزش داره فقط نمیدونم کجاها دارن
اقا به live xbox که وصل میشم eror میده میگه mtu setting باید بالای فلان قد باشه چیکار کنم؟
برو صفحه تنظیمات مودم ( همون 192.168.1.1 هستش ) MTU رو پیدا کن و از اونجا تنظیم کننقل قول:
میدونم ولی مودم های syphony رو نمیشه از اونجا برای تنظیم mtu رفت .اینارو باید از یه راه دیگه عوض کرد که من نمیدونم :41:نقل قول:
داداش میگم این دوستت کی میخواد بیاد ایران ؟! من یه کنسول الایت آکبند Refrubished خریدم از آلمان . الان دنبال یکی هستم که بیاد ایران برام کنسول بیاره ! اگه لطف کنی آیدی منو ادد کنی بیشتر صحبت کنیم ممنون میشم .نقل قول:
ss_ghahremn2009 این آیدی منه . ادد کن ممنون میشم :40:
اگه بشه بعد کنکور کینکت می خرم(البته اگه گرون تر نشه)نقل قول:
همین مبین قبل از تابستون میداد 190 حالا 5 تومن به خاطر تابستون گذاشته روش
من هنوز آپدیت جدید رو انجام ندادم و LT 1.6 رو هم دارم میخوام بازی های جدید رو اجرا کنم میگه باید آپدیت کنی اگه آپدیت کنم بازی های جدید اجرا میشن ؟
نه ، بازی های جدید اجرا نمیشننقل قول:
کپی خور کنسولت هم میپره و بازی های کپی هم که قبلا اجرا میشدن دیگه اجرا نمیشن
والا دوست عزیز ایشون خاله دوست برادرم هستن و من هنوز نمیدونم که میتونن برای خود من بیارند یا نه ولی در هر صورت چشم من ایدی شما رو اد می کنم شاید بشه برای شما رو هم اورد فقط شما از کجا الایت ریفرب خریدی؟؟؟نقل قول:
اینترنتی خرید کردید یا نه از فروشگاه خاصی؟؟
ممنون میشم کمک کنید تا منم بتونم یه الایت سالم از اون ور بخرم.
راستی چند خریدید؟؟؟
نقل قول:
البته این آپدیت جدیده را گفتما
قبلی هارو نمیدونم
فروشگاه های گیم استاپ Refurbished میفروشه...نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم فقط قبل اینکهX360رو روشن کنی 2دقیقه قبلش مودم روشن باشه مال من همین طوری حل شدنقل قول:
پس باید منتظر LT 2 بمونیم !نقل قول:
دوست عزیز آیدی منو ادد کن شب همه چیو کامل بهت میگم :20::40:نقل قول:
نه دوست عزیز این خبرا نیست دوستمون اشتب میکنه شما lt+1.9رو بریز و طبیعیه که باهاشم آخرین داشبرد هم میریزی پس مشکلی نیستنقل قول:
دوستان خبر دارید که فروشگاه حقیقت ( میثم ) 0225 رو هــک میکنن دیگه ؟ : دی
150هزار تومن و کسانی که ازشون خریدن 110 هزار تومن !! :||
کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=219
دوستان الان x360 slim 4gb کپی خور چند شده؟؟
در ضمن یه arcade دارم ساخت 2008 بردش هم فالکونه چند می خرن بخوام بفروشم؟؟