مبارکه!نقل قول:
به امید راه اندازی رودهن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه!نقل قول:
به امید راه اندازی رودهن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماييتنقل قول:
نقل قول:این آقا شاهین پیداش نشد؟؟؟نقل قول:
یه کم صبر کن ... یه دوست خوبی داریم به نام شاهین که تو ایرانسله ... پستت رو ببینه مشکلت رو حل می کنه یا میگه چکار کنی ...
نقل قول:
آقا شاهین خیلی وقت پیش پیداش شد ... شما توجه نکردی .. فکر کنم اینم جوابش باشه به شما ...
شما از تاریخ اولین تماس به مدت حداکثر 15 روز فرصت دارید که ثبت نام خودتون رو انجام بدید.
یه sms به 7777 بفرست یا اینکه با 120 تماس بگیر و ببین ثبت نامت انجام شده یا نه.
اگه انجام نشده بود همون لحظه انجام می دن.
ثبت نام که انجا شده باشه تا حداکثر 20 روز بعد سیم کارت هدیه برات ارسال میشه.
[quote=hossein-p30-f;1582481]آق شاهين من كه گفتم تا 26 شهريور وقت داره شما زدي له و لوردمون كردي ((پست 6432 صفحه 644))
quote]
بابا من که 1000 بار گفتم
ابرانسل فعلا خر تو خره
خودم دیشب رفتم به پروسه نویس میگم مگه تو نگفتی که آخرین زمان انتخاب طرخ 20 شهریوره؟
من از دیروز هر کی زنگ زده گفتم تا 20 شهریور بیشتر نیس.
می گه خوب حالا که دارن انتخاب می کنن و مشکلی نیست از الان به بعد هر کی زنگ زد بگو 26 آخرین زمانشه.
آخرش ببینید این طرح ها چی میشه.
حالا حالا ها استفاده کنید که خر تو خره.
نقل قول:
بابا ایول داره.!!!
شما هر وقت میای فقط چند تاپیک آخر رو می خونی؟
من که جوابتو همون روز دادم که.
نقل قول:
همونی که با 35 شروع میشه
نقل قول:
خطت رو دیشب برات درست کردم تازه sms هم زدم:10:
اگه دیدی مشکلی داشت #002## رو بزن درسته درسته.:8:
دیگه ناراحت نباش:27:
یادته کم مونده بود منو بزنی؟:18:
ساعت 4:43 دقیقه صبح امروز آنتن دلاوران (رسالت هنگام) در تهران کلا تعطیل شد و امرجنسی سرویس شد. از صبح یکی 2 بار اومده اما نه میشه زنگ زد و نه اس ام اس و باز میره. :19:
شاهین جان خبریه؟ دارن کاری می کنن؟
آخه اون یارو چرخ و فلکیه جدید بود :20: آفتاب مهتاب میزنه بابا :46:نقل قول:
گفتم شاید اون طرح رمضانی هست که پیشنهاد دادین...
در خر تو خر بودن ایرانسل که شک نکنید...
من از دیروز هرچی از GPRS استفاده می کنم بهم اضافه میشه!!! خنده داره ها! (اعتباریم)
البته پریروز رفت تو ....! نمیدونم یه نیم ساعت مسنجر رو فعال کردم که یهو اومدم از 4200 شده بودم 2900!! :18:
از امروز هم سعی می کنم که بهترین برنامه ها رو خورد خورد با معرفی راهنما اینجا معرفی کنم. یکسری برنامه هست که البته به زبان انگلیسی نیست که دارم کلا فارسیش (پینگیلیش) می کنمشون. برنامه های توپی هستند. آماده شد یکی یکی میفرستم که همه بچه ها با هم حال کنیم. :10:
ایراد سرویس سنتر تالیا اینه که اگه واسه یکی بفرستی و گوشیش خاموش باشه سریع از سیستم پاک میشه و نات دلیور میده! اما اگه باشه سریع می رسه و اگه نشه با سرویس سنترهای دیگه فرستاد با تالیا حتما میره.
برنامه های تلویزیونی هم که هم با 1420 میره هم 1480 هم تالیا. بی مشکل و سریع.
ممنون. اين شماره رو هم فرستادم دوباره همون مسيج قبلي رو فرستاد!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا 5-6 تا شماره اون زيره كدوم IMEI هستش؟؟
همونی که با 35 شروع میشه