گارانتی داره یعنی کارتریج اصل نیست. کارتریج اصل تو ایران گارانتی نداره.نقل قول:
نه اگر کارتریج رو به قیمت خریدی مهم نیست.
من پودر پرکس رو پیشنهاد نمی کنم و تاییدش هم نمی کنم.
Printable View
گارانتی داره یعنی کارتریج اصل نیست. کارتریج اصل تو ایران گارانتی نداره.نقل قول:
نه اگر کارتریج رو به قیمت خریدی مهم نیست.
من پودر پرکس رو پیشنهاد نمی کنم و تاییدش هم نمی کنم.
این پیام نشونه اینه که یکی از سنسورها داره یه کاغذ و یا یه قطعه ای رو می بینه. یعنی دلیل نداره حتما یه کاغذ بزرگ تو دستگاه گیر کنه و این پیغام رو بده. حتی می تونه یه منگنه گیر کرده باشه.نقل قول:
می تونه فرمتر دستگاه باشه. البته من جوهر افشان زیاد وارد نیستمنقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
تو قسمت HP toolbaoxباید تو قسمت device setting بری؟
ایا درایور رو فقط نصب کردی یا کامل؟
البته بگم 1215 اگر فریمور قدیمی داشته باشه. این مشکل براش بیشتر پیش می آد.
سلام بر همه
پرینتر کانن مدل pixma mg2440 دارم میخوام عکسی رو پرینت بگیرم اندازش هم A4 هست اما چهار طرفش همش ناقص میفته یعنی اندازه هاش یکی نیستن،چه از ورد،فتوشاپ و هر برنامه ی دیگه ای همین مشکل برقراره
Sent from iPhone 4S
\نقل قول:
درود
برای یک اداره است ، درایور نصب بوده و از انجاییکه ویندوز هم سون هست و راه انداز خود دستگا برای سون نداره احتمالا فقط درایورش را دانلود کردند و نصب کردند - بله ظاهرا کامل نیست -
را انداز کاملش را سایت داره - چطوری غرمورش را ابدیت کنم ؟
سلام
از راهنماییتون ممنون میشم..من یه جوهر افشان 1050 hp دارم با کارتریج 61.امروز برای اولین بار کارتریج رنگیش رو شارز کردم با جوهر ink mateو کیت شارز..الان که کارتریج رو گذاشتم چراغ کارتریج همینجور روشن میمونه ولی پرینت میگیره.میخواستم ببینم مشکلش چیه؟ولی کیفیتش یکم انگار با خود عکس فرق داره کیفیت رنگهاش یکم انگار واقعی نیس و قاطی داره.البته خیلی کم
سلام. من یک پرینتر hp 1000 دارم. اما به مشکل خوردم
چطوری میتونم سیاه و سفید پرینت بگیرم؟ قبلا epson داشتم که خیلی راحت گزینه print in black and white داشت. این نداره. یه جا خوندم گفته بود کارتریج رنگی رو در بیار که خب این که نمیتونه راه حل باشه. گزینه سیاه و سفید کجاست؟
چطوری بفهمم چقدر جوهر مونده؟ تو epson خیلی راحت گرافیکی یه عکس بود که نشون میداد هر جوهر چقدرش مونده. این نداره؟
با سلام
من پرینتر canon 4870w خریداری کردم که از پرینت دورو پشتیبانی می کند ولی من هنوز موفق به استفاده از این امکان نشدم . در صورت امکان مراحل بکارگیری را توضیح دهید .
با تشکر
سلام من یه پرینتر mf4010 cannon سیاه سفید دارم خودم حوصله نداشتم وقتی درامو خریدم گفتم بنداز روش الان وقتی عکس پرینت میکنم 4 تا بیضی پشت سر هم میفته چی کار کنم از کلینر یا بلید هست یادرام اشغال داره؟ البته تو پرینت متن مشکلی نیست فقط تو عکس ایراد داره
کارتریج fx10