مشکل از مودم هست چون متاسفانه انتن شون به قدرت گیرندگی انتن گوشی نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
مشکل از مودم هست چون متاسفانه انتن شون به قدرت گیرندگی انتن گوشی نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینجا که تو اصفهان نقص فنی داره دیتا رو که فعال میکینی تا شروع میکینی به استفاده چند ثانیه طول نمیکشه که دیتا میپره چند ثانیه بعد دوباره دیتا وصل میشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسریه که دری وری میگه میدونم
بعد جالبیش اینه که بش میگم چرا سرعت اینقده طعتیله روز ها میاد رو ۲۰کیلو میگه ۳جی اصلا سرعتش 128ه
واقعا این ایرانشل شاهکاریه واسه خودش باید تو گینس ثبت بشه
خوب این دانگل حداکثر تا 7.2 مگ ساپرت می کنه که با کسوراتش میشه حدود 800 کیلوبایت. ببین قدرت آنتنت چند dbi ضمنا می تونید برنامه کانکشن منیجر دانگلتون برای من هم بفرستید می خوام ببینم دانگل منو میشناسه؟ برای شما توی کامپیوتر امکان گرفتن موجودی هست؟ قسمت ussd داره؟نقل قول:
نکته مهم
طبق تجربه من وب گردی با اینترنت ایرانسل خوب نیست اما دانلود خوبه و من یک راه حل دارم برای این مشکل پینگ و وب گردی.
با یک اکانت اینترانت از سرعت ایرانسل لذت ببیرید. از لینک زیر اکانت تست بگیرید و امتحان کنید. برای من به شدت تغییر کرد مخصوصا هنگام شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عزیز این db که گفتی چیه؟
چطوری من باید به دستش بیارم؟
ممنون
Sent from my HM NOTE 1W
ایرانسل ترکونده
این تستو با اکانت اینترانتم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست چیه؟ اکانت اینترانت چیه دقیقا؟نقل قول:
احتمالا توی نرم افزارتون یکجایی rxpower رو نوشته که قدرت سیگناله هر چی کمتر باشه بهتره یعنی منفی 76 دی بی ام از منفی 80 dbm بهترهنقل قول:
آهاننقل قول:
فک کنم گرفتم
این برا زمانیه که بخاد، از اینترنته موبایل تو کامپیوتر استفاده کنی
من که کلا با گوشیمم
شما یه ریکوست به سرور ایرانی می فرستی اون همشو جمع می کنی بهت تحویل میده. سرعت لود صفحات خیلی بهتر میشه البته دانلود تغییر نمی کنه شاید بعضا کم هم بشهنقل قول:
اکانت ایتنرانت یعنی به یک سرور توی ایران وصلی میشی توی آدرسی که دادم اکانت تست هم داره