ممنون از راهنماییتون .تو خونه کرتیو EP630 رو داریم تست کردم بیسش خوبه ولی صدا که میره آخر نا مفهوم میشه وبیسش یه کم تیزه .راستی تو رنج زیر 100کدوم هندزفری صداش HDهست و بیس بالایی داره و کلا کیفیت وتفکیک صداش خوبه؟نقل قول:
Printable View
ممنون از راهنماییتون .تو خونه کرتیو EP630 رو داریم تست کردم بیسش خوبه ولی صدا که میره آخر نا مفهوم میشه وبیسش یه کم تیزه .راستی تو رنج زیر 100کدوم هندزفری صداش HDهست و بیس بالایی داره و کلا کیفیت وتفکیک صداش خوبه؟نقل قول:
دوستان من الان dr-dre pro اصل دارم که برام از کانادا آوردن الان میخوام بدونم خرید m50 یا hd25 توجیح داره یا صدای این مدل هام شبیه hd-25 هست چون همشون سری dj هستن
ممنون
سلام برادرنقل قول:
اقا عيدتون مبارك
انشالله سال خوبي داشته باشين و همچنان حضور پر رنگتون رو تو فروم شاهد باشيم.چند وقته اقا رضا و شما اينجا نبودين جاتون بدجوري خالي بود و يه جورايي اينجا سوالهامون بي جواب مونده.لطفا اگه مقدوره مثل سابق كمي بيشتر واسه فروم وقت بزارين ممنون ميشيم.با تشكر
يه سوال :
وقتي يه setup ( كارت صوتي -امپ-هدفون) كارت صوتي رو نداشته باشيم و سورس پليرمون يه پلير پرتابل مثل ايپاد باشه در اين صورت با افت كيفيت صدا مواجه ميشيم در اين صورت صلاحه به setup امون يه امپ ديگه اضافه كنيم تا جبرات كمبود قدرت كارت صوتي بشه؟يا اينكه تركيب دو يا چند امپ باعث مشكل و ايجاد نويز ميشه؟
بسيار مباركتون باشهنقل قول:
صداي pro تقريبا شبيه دو مدل عنوان شده هست فقط با كمي افزايش بيس و گرمي صداي بيشتر.با وجود pro ديگه نيازي به m50 يا hd25 نيست اگه بفكر هدفون ديگه اي هستين بهتر بدنبال هدفون مانيتور و حرفه اي باشين مثل sennheiser، audio technica beyerdynamic,akg و... كه داخل ايران هم قابل تهيه هستن
موفق باشين
من تا اونجا که یادمه، jude (رئیس هدفای) یکجایی به طور اجمالی در مورد m50 و hd25 گفته بود که، hd25 مانیتوره نسبت به m50 که صدای فان دارهنقل قول:
فکر کنم برادر پیسفول هم قدیما در مورد این hd25 تحقیقات زیادی کرده بودن (چونکه توی فکر خریدش بودن مثل اینکه)
ممنون برادر، همینطور برای شمانقل قول:
من میام توی فروم معمولاً
و اگر اطلاعاتی راجع به موضوعی داشته باشم می گم (مگر اینکه اون موضوع خیلی زیاد توی فروم مطح شده باشه و بقیۀ دوستان هم مطلع باشند که جواب بدن)
آقا رضا نمیدونم چرا رفتن، امیدوارم بعد از تعطیلات بیان
راستش قرار بود یدونه تاپیک دیگه برای هدفون بزنن و پست ها رو به ترتیب مفید بودن اونجا وارد کنن
انشالله که اینطور خواهد شد.
ستاپ(از لحاظ فیزیکی) = دک + آمپ + هدفوننقل قول:
يه سوال :
وقتي يه setup ( كارت صوتي -امپ-هدفون) كارت صوتي رو نداشته باشيم و سورس پليرمون يه پلير پرتابل مثل ايپاد باشه در اين صورت با افت كيفيت صدا مواجه ميشيم در اين صورت صلاحه به setup امون يه امپ ديگه اضافه كنيم تا جبرات كمبود قدرت كارت صوتي بشه؟يا اينكه تركيب دو يا چند امپ باعث مشكل و ايجاد نويز ميشه؟
کارت صدا در اصل هم دک داره و هم آمپ
من سوال رو متوجه نشدم :23:
می خواین با آیپاد آهنگ گوش بدین؟ پس کارت صدا چی میگه این وسط
در مورد علت استفاده از آمپ نظر من اینه (که قدیما گفته بودم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من بعضی نکته ها رو لازم می دونم، هر چند وقت یکبار تکرار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده از آمپ برای هدفون، به دو دلیل کلی صورت می گیره
1- وقتی که پلیر یا کلاً سورس ما توان راه اندازی به صورت کامله هدفون رو نداشته باشه ( که خود این بازم باید سرش صحبت بشه)
2-وقتی که به دلیل کیفیت پایین آمپ پلیر یا همون آمپ سورسمون، بخواییم وظیفۀ آمپلیفای کردن سیگنال صوتی رو به یک آمپلی فایر باکیفیت بدیم؛ یعنی آمپلی فایر قبلی رو از مدار خارج کنیم و آمپلی فایر جدید رو جایگزین کنیم. ( بازم اینجا باید صحبت بشه که مثلاً چطور قراره آمپلی داخلی از کار بیفته و کیفیت سیگنال لاین اوت چجوریه و ... )
در حالت کلی هرچی قطعات بین مسیر کمترباشه، نویز کمتر و کیفیت بهتر خواهد بود.
برای استفاده به منظور شماره 1 ، بعضی مواقع از خروجی هدفون آیپاد به آمپ وصل می کنن (دو تا آمپ توی مسیره)
برای استفاده به منظور 2 ، باید خروجی لاین اوت از آیپاد گرفت (یعنی یدونه آمپ توی مسیر هستش)
هدفون Jvc Fxc50 درایو Micro HD داره بیس و جزئیاتش خوبه مدل های بهتری هم هستند ولی متعسفانه ایران نمیان مثل Jvc fxc80 یا مدل Jvc FX1X و Atomic Bass و هدفون های Shure.نقل قول:
موفق باشید.
با تشكر فراوان
الان ميخوام امتحان كنم تا نتيجه رو ببينم .چون از همون اول هم برام جالب بود تجربه كنم.چون از وقتي titanium hd رواز setup خارج كردم و از ايپاد استفاده كردم قدرت و كيفيت افت داشته .حالا ايپاد را به ورودي امپ سيستم سوني وصل ميكنم و امپ lyr روبه خروجي سوني وصل ميكنم تا ببينم نتيجه چطور خواهد بود.
خب آیپاد قابل مقایسه با اون کارت صدا نیست (هم توان خروجی آمپش کمتره و هم کیفیت آمپش پایین تره)نقل قول:
کارت صدا کاملاً برتره خب
از خروجی هدفون آیپاد به ورودی آمپ وصل میکنین؟نقل قول:
حالا ايپاد را به ورودي امپ سيستم سوني وصل ميكنم و امپ lyr روبه خروجي سوني وصل ميكنم تا ببينم نتيجه چطور خواهد بود.
میشه 3 تا آمپ توی مسیر ( آمپ داخل آیپاد و آمپ سونی و آمپ lyr )
اگر هدفونتون خیلی گرسنه باشه، شاید صدای بهتری بشنوید ولی اگر نیاز به آمپ نداشته باشه، افت کیفیت .
دوستان هدفون Creative 630 چطوره خوبه؟؟ من میخوام برای موبایل استفاده کنم.برام اون موضوعی که صدا بیرون نره زیاد مهم هست.یعنی کسی که پهلوم هست صدا رو نشنوه یا خیلی کم! بهترش هم هست؟ گرون تر؟
بعد این هدفون ها برای پی سی هم میتونه استفاده بشه یا یکی دیگه بگیرم ؟ چی خوبه؟
علت اینکه میپرسم اینه که الان این هدفون تو گوش نوکیایی که دارم کلا با پی سی و لپ تاپ زیاد مچ نیست.یعنی باید این ور اون ورش کنم تا صدا درست بیاد!!:31: ولی به موبایل میزنم هیچ مشکلی نداره!
ممنون :11:
براي hd800 ميخوام امتحان كنم با اجازتون.فقط يه سوال ديگه.قبلا اقا رضا گفتن امپ هاي محصولات صوتي ديگه چون مدار خروجي هدفونش جداست كيفيت خروجي چندان مناسبي براي هدفون ندارن.الان كه من از خروجي امپ سيستم سوني براي هدفون استفاده نميكنم و براي امپ ديگه اي بكار ميبرم همچنان همون مورد كيفيت صادق هست يا نه؟البته خودم فكر ميكنم امپ سوني براي اسپيكر هاي خودش طراحي شده و احتمالا يا تواني بيش از امپ lyr بهش وارد ميكنه يا كمتر.نظر شما چيه؟نقل قول: