سلام دوستان میخواستم بدونم آیا دانلود از مخابرات رایگان هستش؟ یعنی اینکه میگن دانلود نامحدود یعنی پولی بابت حجم دانلود نباید پرداخت کرد؟ آخه من دائم دارم فیلم دانلود میکنم. راهنماییم کنید لطفا. هیچکس جواب درست و درمون بهم نمیده
Printable View
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا دانلود از مخابرات رایگان هستش؟ یعنی اینکه میگن دانلود نامحدود یعنی پولی بابت حجم دانلود نباید پرداخت کرد؟ آخه من دائم دارم فیلم دانلود میکنم. راهنماییم کنید لطفا. هیچکس جواب درست و درمون بهم نمیده
اره نامحدود هست و همون پول اینترنت رو باید بدید مثلا 256 برای من 28 تومن این ماه اومد اما الان خیلی خرابه نت مخابرات .:n21:نقل قول:
منظورت چیه که الان نت خیلی خرابه ...؟نقل قول:
بره منم صفحه به ز.ور باز میکنه لعنتی.....
آخه موندم 512 دانلودش 14 ..؟!؟
صفحه هم که باز نمیکنه...
یعنی صاحاب نداره ...، نه واقعا یکی پیدا بشه به من بگه کی رسیدگی میکنه این وضعیت رو
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه 3 درست شد وضعیتش، فکر کنم سایر مناطق هم به مرور درست بشن
سلام
دوستان امروز میخوام ترفندی یادتون بدم تا از تمام پهنای باند اینترنتتون استفاده کنید
این ترفند رو خود من کشف کردم :n04:
لینک پایین رو دانلود کنید و کارهایی که گفته شده رو انجام بدید
دوستانی که از شرکت های خصوصی اینترنت میگیرن هم
استفاده کنند و ببینیم ایا برای اون ها هم کاربرد داره یا نه
موفق باشید
دوستانی که از این ترفند استفاده کردن نظر بدنکد:http://www.mediafire.com/?bjtc9aur5fb0cus
عزیز این ترفند رو مینوشتی خب!:n06:
ویرایش:
دوست عزیز الان من دیدم.این ترفند رو شما تنهایی کشفش کردی؟:دی شوخی میکنم ... همین که وقت گذاشتی راه حل بدی خیلی خوبه اما منظور بدون هیچ گونه نرم افزار تغییر IP و رمزنگاری و تونل و پورت و ... هست!!یه لحظه فکر کردم این محدودیت روی اکانتها از طرف مخابرات رو تونستی رفع کردنشو پیدا کنی!:دینقل قول:
دوستان امروز میخوام ترفندی یادتون بدم تا از تمام پهنای باند اینترنتتون استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترفند رو خود من کشف کردم
لینک پایین رو دانلود کنید و کارهایی که گفته شده رو انجام بدید
دوستانی که از شرکت های خصوصی اینترنت میگیرن هم
استفاده کنند و ببینیم ایا برای اون ها هم کاربرد داره یا نه
+
بعد اینکه این وسط اطلاعات ما به دست چه کسی میرسه و بسته به دانش و نیتش چه استفاده ای میتونه ازش بکنه معلوم نیست!حداقلش مانیتور سایتها و ... هست اگه فرض کنیم به هیچ وجه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو به دست بیاره!! باز این فروشنده های مشکوک الحال میان سرور آلمان و هلند و انگلیس و امریکا میدن شما همین داخل ایران؟!رایگان هم که هست و به به !!! ...
کلا مرسی!:دی
اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی و قطعی ما!: