برای من اس ام اس اومده به مناسب اعیاد غدیر و قربان 30 روز اعتبار رایگان به حساب شما واریز گردید.
Printable View
برای من اس ام اس اومده به مناسب اعیاد غدیر و قربان 30 روز اعتبار رایگان به حساب شما واریز گردید.
سلام دوستان کسی هست مشکل مشابه منو داشته باشه ؟ تو عکس نشون دادم مخصوصا 8gb رو.
من اصلا تو این ساعات هیچ دانلودی نداشتم کلا تو ساعات روز دانلود ندارم اگر هم این 8 گیگ تو شب دانلود کردم که باز هم امکان نداره با این سرعت درپیتی ، پشتیبانی هم که فقط یاد داره بگه فردا درست میشه.
اصلا من موندم اینا رو چطوری تو پشتیبانی استخدام میکنن هیچی بارشون نیست.
در ضمن کسی هست مثل من سرعت اپلودش از دانلودش بیشتر باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز اگه مطمئنی که تو اون روز اصلا مودمت خاموش بوده و دانلود نداشتی که یعنی یکی رمز و پسورد سامانه رو میدونه و بدون اجازه تو ازش استفاده می کنهنقل قول:
اگه هم مودمت روشن بود و تو اون روز به اینترنت وصل بودی یا اینکه واقعا دانلود کردی:n02: یا اینکه این سامانه قاطی کرده:n02:
پیشنهاد می کنم رمز وپسورد سامانه رو عوض کنی اما فعلا دست نگه دار چون بعضی از بچه ها گفتن وقتی رمز سامانه رو عوض کردند حجمشون صفر شده بهترین کار برای الان اینه که همیشه مودمت روشن باشه تا کسی بهش وصل نشه
یادم رفت بگم رمز مودمت هم عوض کن هم رمز وایرلس هم رمز ورود به مودم
امین جان قراره با احترام برخورد کنیم لطفا ویرایش کن پستت رو:n02:
بچه ها یک سوال الان سرعت باز کردن صفحات خارجی کم نشده
من الان به زور دارم گوگل رو باز می کنم
من امروز با یکی از افراد Goldnet حرف زدم گفتم از حجمم کم شده و شبانه ها به جای روزانه محاسبه شده . گفت سایت مشکل داشته اما همچین چیزی رو که شما می گید تا بحال کسی نگفته ! گفت سایت مشکل داره و شبانه رو تو ریز کارکرد صفر می زنه اما محاسبه میشه !! اما من بهش گفتم که من شبانه دانلود می کنم از حجمم کم میشه که گفت اگه اینجوریه بررسیش می کنیم ! به هر حال 8 گیگ از جحم من که پرید ، امشب امتحان می کنم ببینم بازم کم میشه ازش یا نه !
امین جان لطفا ان پست رو ویرایش کن تا ایشون بیاد امشب ببینیم به کجا می رسیم همه ناراحت هستیم حالا هرکسی به نحوی ولی این راهش نیست اگه دو طرف منطقی صحبت کنند وحرف همو بفهمن بطورحتم مشکلات حالا کامل هم حل نشه کاهش پیدا می کنه
اینو نمدونستم کجا بزنم نظرتون اینم چاخانه پس کجا راسته:n03:.
شما تست کردی درسته یا غیرواقعیهنقل قول:
بعضیا میگن واقعی نیس ( با ادب گفتم که حذف نشه)
اصا همچین چیزی توی تعرفه هاشون نیست. البته با عقل هم جور در نمیاد. 100 مگ اونم توی جمهوری اسلامی. بر فرض مثال هم باشه اونوقت همش باید بریم سایت تبیان رو باز کنیم!نقل قول:
الان زنگ زدم ساعات بخش فروششون از 8 تا 3 بعد از ظهر هست. کسی نبود جواب بده. کسی میتونه فردا زنگ بزنه قیمت بگیره!