سلام دوستان
سرویس eco 128 در ساعات رایگان و عادی سرعت دانلودش چنده؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
سرویس eco 128 در ساعات رایگان و عادی سرعت دانلودش چنده؟؟؟
عادی 16 تا 25 اینا. رایگان(شبانه) هم نوسان داره، از 10-12 بگیر تا 20 اینا. البته به مرکز مخابرات و عوامل دیگه هم بستگی داره.نقل قول:
من سه روز هست دائم اینترنتم قطع و وصل میشه می خواستم بدونم شما هم مشکل دارید یا نه؟
هر 20 دقیقه یک بار شاید هم کمتر اینترنت من قطع میشه و بعد از حدود 4 دقیقه دوباره وصل میشه این چند روز اعصابم رو خراب کرده .
راستی اگه از شهرستان بخواهیم پشتیبانی تهران رو بگیریم باید با چه شماره ای تماس بگیریم؟
البته یکی از دوستان من هم پارس انلاین داره و دو روز پیش که ازش سئوال کردم گفت مال من هم مشکل داره میخواستم بدونم مشکل سراسری هست یا نه فقط بندرعباس مشکل پیدا کرده.
23089نقل قول:
22616955
بلهنقل قول:
سراسري هستش:11:
جالبه از 1 به بعد قطعي نداشتم
اما قبلش ......
امروز چه خلوته اینجا از 5 صبح کسی پست نزده : دی
تست سرعت از سرور یوکوهاما ژاپن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ممنون .بله ولی این تعداد کانکشن ها رو کم کنم خوب سرعت دانلودم هم کم میشه...نمیشه؟!نقل قول:
دوست عزیز شما مشکل من رو دارید و من هم مشکلم رو با کم کردن پورت ها حل کردم (به توصیه سیامک عزیز)
شما احتمالا با idm دان میکنی
برو تو قسمت downloads=> آپشن=> کانکشن و گزینه default max conn number رو به 2 کاهش بده
امیدوارم مشکلت حل بشه
====
آها نه ممنون ... صرف شده : دینقل قول:
من به همین پشتیبانی مشهد زنگ میزنم فقط یاد دارن اینو بگن:
1- شمارتون چیه؟این جا مشکلی نیست...
2- چراغ مودمتون روشنه یا نه؟!
3- تلفن بی سیم،فکس و ... رو از مدار خارج کنین و برین از خط تلفن اون جایی که وارد خونه میشه یه سیم بکشین با اون تست کتید...
و...:31:
آخرم نتیجه میشه قسمت سوم...:31: هر چی میگم ما آپارتمانیم...از طبقه پایین سیم بکشم که اینترنت تست کنم؟: دی :19:
====
آها فهمیدم...ممنون...ولی یه مشکلی...تو صفحه 9 گفته تیک فلان گزینه رو بردارین و نکست رو بزنین...بعد میره مراحل صفحه ده...حالا من نکست رو که میزنم به جای اینکه اون صفحه ای که تو صفحه 10 آموزش گذاشته رو بیاره این صفحه میاد:نقل قول:
دوست عزیز
در وضعیت فعلی، اتصال به شاتل و ورود اسم کاربری و رمز (Authentication) توسط ویندوز انجام میشه. یعنی اتصال ویندوز (مثل شکل) از نوع PPPoE و اتصال مودم به صورت Bridge
برای اینکه نیازی به Redialing توسط ویندوز نداشته باشید، باید کاری کنید که خود مودم اتصال PPPoE رو برقرار کنه.
من این فایل رو دانلود کردم. به صفحهٔ ۱۰ مراجعه کنید. اونجا توضیح داده.
:19:
=======
مشکل کم بود اینم اضافه شد:
دیشب با ذوق رپیدباز خریدم و زدم تو کار دانلود ... از 12 شب تا 7 صبح...انوقت صبح پا شدم برم مدرسه... نتیجه رو ببینید:
اون فایل 170 مگ هم 10 درصدش مونده بود!
و فقط اون ده درصد دانلود شده بود + حدود 60 مگ از فایل دوم! تو 7 ساعت!
یادم نبود چراغ مودم رو ببینم اما سیستم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه یادم اومد و نگا کردم چرا پاور و استاتوس روشن بود اما چراغ لن که همیشه روشنه، خاموش بود...البته شاید اون موقع که سیستم روشن بوده این طور نبوده...:31:
پشتیبانی تهرون خیلی فرق فوکولهنقل قول:
آها نه ممنون ... صرف شده : دی
من به همین پشتیبانی مشهد زنگ میزنم فقط یاد دارن اینو بگن:
1- شمارتون چیه؟این جا مشکلی نیست...
2- چراغ مودمتون روشنه یا نه؟!
3- تلفن بی سیم،فکس و ... رو از مدار خارج کنین و برین از خط تلفن اون جایی که وارد خونه میشه یه سیم بکشین با اون تست کتید...
و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرم نتیجه میشه قسمت سوم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی میگم ما آپارتمانیم...از طبقه پایین سیم بکشم که اینترنت تست کنم؟: دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====
یوزرنیم و پسوردت رو تنظیم کردی درست روی دانلود منیجر؟نقل قول:
مشکل کم بود اینم اضافه شد:
دیشب با ذوق رپیدباز خریدم و زدم تو کار دانلود ... از 12 شب تا 7 صبح...انوقت صبح پا شدم برم مدرسه... نتیجه رو ببینید:
اون فایل 170 مگ هم 10 درصدش مونده بود!
و فقط اون ده درصد دانلود شده بود + حدود 60 مگ از فایل دوم! تو 7 ساعت!
یادم نبود چراغ مودم رو ببینم اما سیستم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه یادم اومد و نگا کردم چرا پاور و استاتوس روشن بود اما چراغ لن که همیشه روشنه، خاموش بود...البته شاید اون موقع که سیستم روشن بوده این طور نبوده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه momkhbpsp جان بگم نه براي سرعت هاي ما كه رو كيلوبايت هست نه تأثير نداره. من خيلي تست كردم و ديدم حتي روي دهم كيلوبايت هم فرقي ندارن. من چه با 8 تا كانكشن چه با 2 تا 21.3 دانلود ميكنم. خودت هم ميتوني با يه هاست قوي تست كني ميبيني كه فرقي نداره. :46: حتي كانكشن رو هم بذاري 1 بازم با IDM فرق چنداني نداره و قطعي ها تقريباً به 0 ميرسه. مثلاً ممكنه سرعت بره روي 20.5 بازم ميگم خودت تست كن تا خيالت راحت تر هم بشه.نقل قول:
راستي momkhbpsp عزيز شما هم مشكل عوض شدن آي پي داري يا فقط قطع ميشه؟ قبلاً ازتون درباره ي عوض شدن IP سؤال كرده بودم يا نه؟ (ببخشيد يادم نميمونه با كي درباره ي چي صحبت كرديم:31:)
داستان ما و شاتل عجیب شده ... بچه ها کمک ؟؟؟
داستان اینه که شاتل برای من 0.98 ترافیک مصرفی اضافی علاوه بر 15 گیگ زده ... حالا چه جوری ... ببینید من وقتی تو پنل کاربریم تو قسمت ترافیک مصرفی میرم اگر حالت روزانه رو بزنم و مثلاً از تاریخ 29 اسفند تا 28 فروردین رو بزنم مقدار ترافیک من رو اینجوری میاره :
جمع ارسال (مگابایت) 1257.18
جمع دریافت (مگابایت) 14084.25
جمع ترافیک (مگابایت) 15341.43
ولی وقتی از حالت ماهانه میزنم اینجوریه :
حالا تکلیف من چیه ؟؟؟ فکر کنم این ترافیک اضافی رو از بالایی در آوردن ... ولی مگه ملاک دوره نیست ؟؟
دورۀ من از 29 تا 28 برج بعده ... عجیب نیست ؟؟؟