-
از راهنمايي شما متشكرم جناب سعيد سوپري، حتما اگر كار به جايي رسيد كه نياز به تعويض كمپرسور داشت، اين موارد رو در نظر ميگيرم.
در مورد سريها، اون بخش آلومينيمي لوله هاي رفت و برگشت كه به كمپرسور متصل ميشه بود و البته مشخصه كه بايد مشابه كمپرسور جديد پرس بشن، منتها فكر ميكنم سري خود كمپرسور تويوتايي همراه با كمپرسور فروخته ميشه و لوله ها به اونها پرس ميشن.
در مورد آفتمات مورد استفاده، كار راحتي بود، و با استفاده از سيم كشي خود ماشين، آفتمات جديد نصب شد.اگر سيم كشي برق اون قسمت آفتمات دست نخورده مونده باشه ميتونيد اين كار رو بكنيد، و اگر نه، بازهم امكانش هست منتها بايد سيم كشي مجدد بكنيد.
اگر اشتباه نكرده باشم سوكت متصل به آفتمات اصلي داراي پنج سيم به رنگهاي بنفش، مشكي، قرمز، نارنجي، آبي بود. من اين سيمها رو همراه با فيشهاي متصل به اونها از داخل سوكت درآوردم و با اسپري كنتاك شور تميز كردم،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به ترتيب ، هر كدوم از سيمها رو به پايه هاي آفتمات جديد متصل كردم.
بنفش به 30
قرمز به 87
مشكي به 85
نارنجي به 86
آبي به 87a
اينجوري تمام سرعتهاي فن كولر و بخاري به خوبي كار ميكنه. سعي كنين از آفتمات درجه يك و ضد آب استفاده كنيد چون در معرض رطوبت و خاك و گرما و سرما قرار داره.
.........................
جناب محمد، سپر خيلي خوبي گير آوردين، تقريبا در حد نو هست و قابل مقايسه با قبلي نيست! با شرايط كنوني و قيمتها، ميتونم بگم اين قيمتي كه داديد هيچي به حساب نمياد.
-
بله علی اقا سپر خوبیه و الان که دیگه به ماشین نگاه میکنم تقریبا همه چیز به غیر از اصل اتاق و شاسی تعویض شده(البته با قیمتهای خیلی خوب) خلاصه این نوا تجربه ی خوبی شد برای من:n18:
صندلی کادیلاکی هم بود ولی هیچ یک به دلم ننشست چون کادیلاک هایی که دیدم از بس افتاب خورده بودن که همه چیشون پودر شده بود!!
امین اقا اون کمپرسور روندیدم ولی چند بار تاکید کردم که باید در حد باشه و اون هم به شدت تایید میکرد.از نظر مسافت نسبت به شریف اباد و اونورا خیلی راهش نزدیکتره.
در کل قطعات در حد اونجا پیدا میشه و با گشتن میشه پیدا کرد.کمپرسورهای امریکایی رو دست کم نگیرید چون بسیار قوی و با دوامن و اگه از رو ماشین تمیز بردارید احتمال سالم بودنش خیلی زیاده.من خودم بعد از رنگ انشالله یه سیستم کولر کامل شورلتی پیدا میکنم.
اونجا کمپرسور کولرها رو از رو ماشینها باز کرده بود و احتمالا جای دیگری نگه میدارن.
-
ممنونم از شما کامارو جان اطلاعات خوبی دادید
-
تشكر مجدد جناب سعيد سوپري
توي عكس سريهاي اتصال شلنگ گاز رو مشخص كردم، ظاهرا اين نمونه نيازي به پرس لوله نداره و با مهره اتصال و اورينگ به لوله هاي قبلي وصل ميشه( البته اينجور كه معلومه بايد لوله ها داراي مغزي مناسب با رزوه اندازه مهره ها باشه)
يكي از سريها به سمت جلو و بادگير و پروانه قرار گرفته، در اون بخش مشكلي به جهت برخورد با پروانه يا تسمه و ايجاد اشكال در بستن كاپوت بوجود نمياد؟
و گاز مورد استفاده در اين نمونه كمپرسور چه نوعي هست؟ منظورم گازي كه روي برچسب كمپرسور نام برده شده.
توي يك جستجو براي پاسخ اين سوال كه آيا ميشه براي كمپرسوري كه گاز R12 ميخوره، از گاز R134 استفاده كرد، اين توضيحات رو پيدا كردم:
تفاوت اصلي بين روغنهاي مورد استفاده در هر نمونه است . بطور كلي هر نوع گازي كه بخواهيم استفاده بكنيم، بايد روغن مناسب اون را هم استفاده كنيم.
در واقع روغن حالت روان كنندگي داره اما وقتي با گاز تركيب ميشه، ديگه قضيه فرق ميكنه.
استفاده از كمپرسوري كه براي گاز R12 طراحي شده، در سيستمي كه با گاز R 134A كار ميكنه( و يا بلعكس) مشكلي ايجاد نميكنه، اما بايد روغن متناسب با نوع گاز تعويض بشه( و البته روغنهاي قبلي توسط مواد شوينده مناسب تميز و پاكسازي بشه) و در اين بين كليه اورينگها هم تعويض شده و احتمالا دراير هم تعويض بشه.
با اين توضيحات كاملا مشخصه كه توي اين تغييرات ، كولرسازها هيچ تفاوتي قائل نميشن و كلا همه چيز رو با هم قاطي ميكنن تا بلكه شانسي يه چيزي از آب در بياد، ( و اينكه اطلاع دارن و يا نه، خودش ماجرايي ديگه است..)
حالا اگه خوب شد كه به استادي خودشون افتخار ميكنن و اگر كارايي خوبي نداشت، تقصير رو به گردن كهنه بودن قطعات و قديمي بودن ماشين و بي كيفيت بودن گازها ميندازن، شايد هم مثل هميشه شانه ها رو بالا بندازن و بگن:
ديگه كاريش نميشه كرد..همينه كه هست..
راستي گازهاي ديگه اي هم توي كولر استفاده ميشه( شايد بيشتر در تاسيسات و يا يخچال و كولر خانگي و يا نمونه هاي ديگه اي از كولر خودرو) مثل
R290 , R507,R404 , R22
.........................................
تبليغ فروش پونتياك گراند پريكس مدل 1977 كه خيلي تميزه
قيمت 15.000 $ آمريكا !!
قيمت امروز دلار حدود 3400 تومان بود كه تقريبا چيزي حدود 51 ميليون ميشه.
فكر كنم ديگه ماشينهاي آمريكايي رو بايد با قيمتهاي آمريكايي و به دلار ارزش گذاري كنيم....
-
خواهش میکنم جناب کامارو نه اون سری ها را عوض نکردم کاری که کردم کمپرسور را بردم پیش یه پرسکار شیلنگ و بهش گفتم یه مهره و متعلقات که به این کمپرسور بخوره واسم پرس کن حالیش هم کردم که نباید کمترین نشتی داشته باشه و خوب هم شد با اینکه طرف را هیچ اعتمادی به کارش نداشتم کار تمیز انجام داد
-
سلام دوستان عزیز لطفآ نظرتون رو درباره این ماشین بدید میخوام برم آباده.
قیمت رو میگه 18.
رنگش هم میگه عالی نیست.
-
در كل به نظر ميرسه ماشين مرتبي باشه، اما واقعيت چي باشه معلوم نيست، اونهم توي عكس.
وضعيت فني كه الان معلوم نيست، اما فكر كنم اين شخص رو ميشناسم كه مرتب ماشين خريد و فروش ميكنه و دلاله و روي دلال جماعت هم نميشه حساب باز كرد.
من فكر نميكنم اينقدر ارزش داشته باشه چون ماشين خاصي نيست كه كمياب باشه( بخصوص كوپه) و خيلي بالا ميگه بخصوص كه اگر قصد فروش دوباره در كوتاه مدت رو داشته باشيد، كسي با اين قيمت نميخره،
از نظر من در بهترين شرايط 12 خوبه.
-
تشکر.
فنی رو میگه کاملآ سالمه حتی گفتن 250 تا رو باهاش پر میکنن.!!!
کولرش هم روشنه.
حالا من میرم سراغ ماشین اگه ماشین رو پسندیدم و تخفیف حسابی هم دادن برش میدارم.
راستی لاستیکهاشم تعریفی نداره.
-
270 كيلومتر در ساعت؟؟!!
چطور چنين چيزي ممكنه، وقتي كه خود شركت جنرال موتورز حداكثر سرعت اين نمونه رو تا 165 كيلومتر در ساعت اعلام كرده؟!
خودرويي با اين ابعاد بزرگ و فول سايز كه وزني نزديك به 2 تن داره، و موتور و گيربكس 350 روي اون سوار شده، چطوري ميخواد به اين سرعت برسه؟! توي سرازيري؟؟!! حتي با سقوط آزاد هم از ارتفاع 10 كيلومتري زمين به اين سرعت نميرسه!!
يا موتور كامل ادلبروك سفارشي روش بسته و گيربكس و ديفرانسيال رو تقويت كرده ؟! كه در اين صورت قيمتش بالاي 50 تومان ميرسه.
از همين حرفش كاملا مشخصه داره مثل يه بازاري و دلال ( البته بشدت ناشي) تبليغ ميكنه و متوجه نيست ممكنه از بين 4 تا مشتري كه سوال ميكنن، يكي هم باشه كه سالهاست با ماشين آمريكايي آشناست و سوار شده و تعمير و بازسازي كرده.
من باشم با همچين كسي معامله نميكنم، چون اولين شرط صداقته كه اين بابا نداره..
من اطمينان ميدم موتورش ايراداتي داره كه ميخواد با لفاظي و داستانسرايي اونها رو پوشش بده،
در مورد لاستيك احتمالا تا الان قيمت چها حلقه به 2.500 رسيده باشه،
-
خیلی ممنون.
البته 270 کیلومتر نه 250 کیلومتر!
نظرتون در مورد این چیه؟