سلامنقل قول:
قوانین نظام وظیفهص 36 دفترچه رو ببینید.ویا از دفاتر پلیس +10 سوال کنید
برای انصراف هم شما میتونید در کنکور شرکت کنید اگر رشته مورد نظر پذیرفته شدید بعد انصراف بدهید
پیروز باشید
Printable View
سلامنقل قول:
قوانین نظام وظیفهص 36 دفترچه رو ببینید.ویا از دفاتر پلیس +10 سوال کنید
برای انصراف هم شما میتونید در کنکور شرکت کنید اگر رشته مورد نظر پذیرفته شدید بعد انصراف بدهید
پیروز باشید
سلام شرايط پرداخت اقساطي شهريه چيه تو گلستان رفتم نوشته پرداخت اقساطي شهريه:sq_8:
دوستان من رمز ورودم رو گم کردم و نمیتونم وارد گلستان بشم.باید چیکار کنم؟
در حالت پیش فرض رمز عبور شماره کارت ملی ... اگه تغییرش دادی و الان فراموش کردی باید بری قسمت آموزش دانشگاه پیش مسئول رشته یا قسمت برنامه ریزی آموزشی .نقل قول:
دوستان بعد از ترم یک میشه راحت تغییر گرایش داد؟ منظورم اینه که زیاد دردسر نداره؟
ترم اول فقط یکی از دروس بین گرایش ها تفاوت داره، 14 واحد دیگه مثل همه.
یادمه بچه هایی که تربیت بدنی داشتن از نحوه ی محاسبه این درس مطلع بودن .... ولی از شانس ما انگار کسی به اینجا سر نمیزنه :sq_3:نقل قول:
سیستم گلستان اخیراْ تسهیلاتی را فراهم آورده است تا دانشجویان بتوانند شهریه خود را به صورت اقساط پرداخت نمایند. بدین منظور دانشجویان بایستی از مسیر زیر گزارش شهریه را دریافت و پس از تعیین درصد مورد تقاضا(که بایستی حتما بیشتر از ۵۰٪ باشد) نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند.نقل قول:
گزارشهای آموزش>>>شهریه>> لیستها و آمارها >>>پرداخت اقساطی شهریه
گرفتن وام دانشجویی برای پرداخت شهریه چطوره ؟ الان میشه گرفت ؟
سلام دوست من تا جایی که من میدونم تا اواخرابان ماه مهلت داشت و میبایست به امور داشنجویی-صندوق رفاه دانشگاه مراجعه میکردیدنقل قول:
سلام
یک سوال فوری
اگه کسی این جا تا الان شهریشرو پرداخت نکرده میشه سیستم گلستانش رو چک کنه که قسمت اطلاعات جامع دانشجویش میاد یا نه؟