سلام
ماشین ما 3 سال کار کرده
شنیدم میگن برای پیشگیری بهتر است که ترموستات رو قبل از اینکه جام کنه، عوض کنی.
حقیقته؟
اخه می ترسم ترموستات فعلی ، جنس ش از جدیده بهتر باشه!
Printable View
سلام
ماشین ما 3 سال کار کرده
شنیدم میگن برای پیشگیری بهتر است که ترموستات رو قبل از اینکه جام کنه، عوض کنی.
حقیقته؟
اخه می ترسم ترموستات فعلی ، جنس ش از جدیده بهتر باشه!
سلام دوستان
ماشین من پراید هست
1- گردگیر کمک عقب پاره شده بطوری که شافت جک تماما مشاهده میشه . چطوری متونم گردگیر رو تعویض کنم ؟
2- چرخ جلو سمت راننده اغلب اوقات در سرعت کم صدای جیرجیر میکرد که به تعمیرکار نشان دادم گفت مشکل از بیرینگ نیست ، لنت ها صدا می دهند. خودم لنت ها رو باز کردم با چرخ دیگر جلو جابجا کردم . اول صدا نداشت بعد از مددتی مجددا صدا دار شد اما کمتر .
سلام، ممکنه چندین سال دیگه هم کار بده اما توصیه میشه هر دو سال یکبار عوض شهنقل قول:
سلام، 1. فکر کنم کمک باید باز شه، روغن نزده؟نقل قول:
2. اگه لنت تموم نشده، ممکنه بخاطر جنس لنت باشه
سلام
روغن ترمز رو چطور میشه عوض کرد؟
سلام .نقل قول:
تعویض لازم نداره حتی در گرمسیر
فقط اگه کم داره باید اضافه بشه
امریکائی و آلمانی بهترینه
درب مخزن باید همیشه کیپ باشه و قبل از باز کردنش اطرافش خوب تمیز بشه
سلامنقل قول:
تجربه ی 30 ساله:
ترموستات یهو جام نمیشه . اولش علامت میده
علامتش اینه که کمی گیر میکنه و آمپر میره بالا بعدش یهو ظرفِ 30 ثانیه حرارت میاد پائین
این یعنی وقتشه تعویض بشه
دیگه دنبالش نرفتم که آیا تعمیر میشه یا نه چون هم گران نیست هم کار حساسی امجام میده
اما نباید با بالا رفتن و پائین اومدن آمپر به علت کمبود آب رادیاتور اشتباه گرفته بشه
سلام
وقت بخیر
ک سوال مهم که چند نفر پرسیدم ، کسی نمی دونه فقط یک مکانیک گفت ترموستات هست
206 نو فقط 2 هزار تا راه رفته
منتها از 1000 تا که رد کرد
وقتی خاموش میکنم، حتی زمانی که فن خاموش شده و دما رو کم کرده و اب مقداری خنک هست. یعنی روی 90 تا 95 درجه
برخی اوقات بعد از 5 تا 10 دقیقه سوئیچ رو که باز کنم دما روی 120 و خط قرمز هست ... اما در حالت روشن چنین چیزی اتفاق نمیافته
فن خوب کار میکنه به نظرم
دما میاد 90 ترموستات باز میشه. اون روز اول صبح دست به لوله زدم.دیدم روی 90 گرم شد و ترموستات باز کرده بود
اینکه در حالت خاموش چند دفعه یکبار چنین اتفاقی میافه از چی هست؟
میگن 206 در حالت خاموش چون اب جران نداره حداکثر تا 110 مجاز هست
اما نه دیگه تا 120
درود
1-خدا ناکرده اگر ترمز برید ، آدم باید چی کار کنه؟ (غیر از فاتحه)
و
2-مواقعی که حتما باید ترمز گرفت به هر طریق ( ترمز کفایت نمیکنه) همیشه میشه دستی کشید؟
فقط تا میتونیم معکوس بدیم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنظرم، با توجه به این نکته که فرمودین، تو سایر مواقع و احتمالا هم گرما و فشار زیاد خنک کاری ماشینت درست کار میکنه، پس این چندثانیه هم شروع هم نباید مشگلی ایجاد کنه و جای نگرانی نیست، ممکنه روشن شدن چراغ کمی جای تامل داشته باشه ،
حالا باز دوستان و اساتید میان بیشتر توضیح میدن