لطفا تا گریه نکردم یکی جواب بده :19:نقل قول:
الان یک هفته هست که بدون ماشینم.:37:
لطفا تا گریه نکردم یکی جواب بده :19:نقل قول:
الان یک هفته هست که بدون ماشینم.:37:
نظر من روی 405 با موتور tu5 هست.نقل قول:
وجدانا دوستان خودمونیم درسته 405 قدیمی تره نسبت به 206 ولی مگه 405 با موتور tu5 چقدر از نظر امکانات و تجهیزات و.. کم داره نسبت به 206 با موتور tu5 ؟(نمیگم نسبت به sd v8 نسبت به هاچبک تیپ5 ؟)
به نظر من الان تو ماشینهای ایرانخودرو غیر از تندر که از نظر فنی واقعا عالی و با بقیه قابل مقایسه نیست،405 با موتور tu5 که فک کنم تو پوستر فروش زده بود حدود 14تومن(دوستان بگن اگه اشتباه میکنم) خیلی بهتر از 206 16 17 میلیونی هست.
تازه اینجور که واسه من پیش اومد و خیلی ها میگن امنیت 405 بیشتر از 206 هست و زود چپ نمیکنه مث 206 خدا بیامرز من!!:31:
من که میخام وایسم واسه شرایط بهمن و به احتمال زیاد 405 با موتور tu5 بگیرم.
حالا نمیدونم نظر دوستان چیه!!
ممنونم
405 تو کدوم ردس؟نقل قول:
206 چطور؟
نمره ی منفی کدوم بیشتره؟
این مهم نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا قطعات یدکی در چه وضعه ؟ قیمت قطعات . خوب پیدا میشه ؟ کلا به چه قیمتی ور داریم خوبه همچین ماشینی رونقل قول:
اگر رینگ و لاستیک و سیستم نداره دورو بر 20 اگر داره همون 22 .نقل قول:
قطعات یدکی داره ولی هم پر استحلاک هست این ماشین و هم قیمت بالای دارند .
و در صورت فروش مشتری خیلی کمی داره سخت خریدو فروش میشه
دوستان یکی از رفقا میخواد ماشین صفر اقساطی بخره
ماکسیما یا رنو مگان 2000 . میخواد ببینه آیا میتونه ماکسیمارو بخره؟ 20 ملیون تمن هم نقد داره.لطفا راهنمایی کنید
ممنون
این ممد آخه کجاس
در حال حاظر فروش ماکسیما و مگان فقط نقدی هست و کلا فروش اقساطی به اون صورت نداره . بهترین راه برای دوست شما این هست که پولشون رو بخوابونن بانک و سه ماهه وام بگیرن ( 20 تومن + 20 تومن خودشون ) نقدی یک عدد مگان صفر خریداری کنن .نقل قول:
آقا محمد دیگه در انجمن فعالیت نمیکنن متاسفانه .
حالا می تونید یه شرکت معتبر لیزینگی تو تبریز به من معرفی کنید یا تهران ؟
1. در مورد از بین رفتن تعادل در پیچ به دلیل سخت بودن کمک های عقب مانوور پاینتری داره . ولی اینکه سر هر پیچی نگران باشی خیر .نقل قول:
2. 427 کیلو و 855 کیلو
3.نه خیر . البته اگر بیش از ظرفیت بار نداشته باشه .
4. بستگی به رانندگیت داره . در 6 ماه اول هم شاید به خرج بندازی ولی اگر مراقب باشید خیلی بهتر کار میکنه . درمورد تعمیر اگر پیش تعمیر کار عالی ببری و لوازم درجه 1 بگیری مانند فابریک کار میکنه .
5. اگر از نظر قطعات یدکی نصبت به 405 یا پراید بلی گرون قیمت هست . ولی کیفیت کمی جبران میکنه .
6. گیربکس عالی هست .
7.خوب صدای داخل از دور موتور 4/500 به بعد شنیده میشه که جنبه زیبای داره . از نظر سکوت و آب بندی خیلی خوبه
مگان تا یک ماه پیش مگان 2000 دنده اتوماتیک فول همین یک مدل فقط. پیش فروش داشت 16 میلیون پیش مابقی اسفند به قیمت روز حساب میشد البته شاید هنوز باشه .نقل قول:
ماکسیما کاملا نقد و اقساطی در کار نیست .
این شرایطی که بنده گفتم خود ایران خودرو میده به یکی از نمایندگی های ایران خودرو مراجعه کنید .نقل قول:
سلام .نقل قول:
سمند ال ایکس سفارشی ماشین جادار راحت و کاملا خانوادگی با امکانات خاص خودش .
و 206 تیپ 5 با موتور عالیش حرفی دیگر بیان میکند.
اگر خانواده دارید و اهل صفر و بیش از 4 نفر سمند رو انتخاب کنید .
اگر جوان پسند و اهل چرخش توی شهرو کمتر از 4 نفرید 206 تیپ 5 .
قطعات یدکی 206 گرون هست ولی کیفیت بهتری داره.
cpu های این دو ماشین چینی شدند . و یکسری قطعات خاص دیگر .
از نظر قطعات دیگر سمند ایرانی هست .
انتخاب با شماست که کدوم به ملاک هاتون نزدیک تر هست .