پس صبر میکنیم تا فصل نقل و انتقالات ببینیم کی اضافه میشه اسم انتخاب میکنیم:46:نقل قول:
پس صبر میکنیم تا فصل نقل و انتقالات ببینیم کی اضافه میشه اسم انتخاب میکنیم:46:نقل قول:
نخند !! :دينقل قول:
فردا شب هست ......
امشب بارسلونا-والنسیا میذاره ..
اوکی ......:دينقل قول:
سلام بچها:
کاملا از تن صدام واضحه که ناراحتم (حالا شما تن صدا رو از کجا متوجه شدید که تصدیق میکنید حرفمو؟) دی:
اما جدآ ناراحتم نه بخاطر فوتبال بخاطر اینکه دردانه کامپیوترم به...رفت.
نمیدونم لاشی چش شد اصلا روشن نمیشه خیلی خوشگل بود یه لپ تاپ وایو حیف شد فرستادم اگه درست شه همتون مهمون خودم.
امشب هم که بازی داریم ایشالا میبریم و اینقدر نا امید نباشید تا من زندم نمیذارم ناراحت بشین .
و اینکه اقا توجه:
روبرتو کارلوس خالیه عزیز دل که میخواستن میتونن بگیرن تا حالا کسی انتخاب نکرده (من اینطور فکر میکنم گاگو جان کی انتخاب کرده؟)
بعدش اینکه روبن -کانوارو-مارسلو-هانتلار-هیگواین-دیارا-و یه چند تای دیگه مونده اما اینا بهترینشونن اما اما خوب شما میتونید از اسطورهای رئال هم استفاده کنید مث دی استفانو و سانچز و ...
بنده هم که قبلا گفته بودم الانم میگم رائول هستم.
و اینکه خیلی دوستون دارم به امید برد امشب من الان کافی هستم و تا اطلاع ثانوی به دلیل نداشتن کامپیوتر به اینترنت هم دسترسی ندارم و دلم خیلی بهتون تنگ میشه.
سلامم رسان تا بر دوستان -بر هر رها تر در این زندگانی (احمد08)
این شعر هم از خودم بودش.
بعد اینکه میگم دنیا رو دارین خیلی عجیبه و من چقدر بد شانس ....تو این شانس.
تازه adsl گرفتم و داشتم حال میکردم کامپیوتره به فنا رفت ای بابا دنیا همینه اما من ناراحت نیستم چون از اولم چیزی برای از دست دادن نداشتم.(به به چقدر جمله قشنگی اومد )
خیییییییییلی دوستون دارم دلم تنگ میشه هر چند گاهی میام کافی تا خبر بگیرم شاید فردا اومدم دعا هم میکنم براتون تا درست شدن کامی عزیزم نمیدونم چطوری تاقت بیارم اگه دیگه نیومدم بدونید سکته رو زدم تموم.
این بارسلون خیلی عجیب غریب شده:27: شده مثل رئال پارسال
امیدوارم جلوی سه ویا مفتضح نشیم ! :دي
خيلي برداي اين بارسا مشكوكه به همه 3 4تا ميزنه اصلا طبيعي نيستش
ايشالا كه امشب سويارو ببريم
عزیزم په په و کاناوارو هستن: دینقل قول:
هیگواین هم فکر کنم کسی نباشه!
گاگو هم هستا !! چارلیز رو رازی می کنیم ! :دي (به املای رازی دقت کنید ! :دي )
سامان رو یادت رفته؟!نقل قول:
روبرتو کارلوس خالیه عزیز دل که میخواستن میتونن بگیرن تا حالا کسی انتخاب نکرده (من اینطور فکر میکنم گاگو جان کی انتخاب کرده؟)
البته الان خیلی وقته که پیداش نیست اما اون کارلوس بود...
-----------------
آره...تو بیا و من رو به قول خودت رازی کن!: دی(شب بیای هااااا!: دی)...نقل قول:
گاگو هم هستا !! چارلیز رو رازی می کنیم ! :دي (به املای رازی دقت کنید ! :دي )