دوستان نمیدونم چرا در ساعات شبانه هم سرعت قند شکن میاد پایین و هم سرعت پیج باز کردن تو پینگ هم تایم اوت داره ولی سرعت دانلود خوبه در ضمن من مشهدم کسی دیگه هم همچنین مشکلی داره؟:n34:
Printable View
دوستان نمیدونم چرا در ساعات شبانه هم سرعت قند شکن میاد پایین و هم سرعت پیج باز کردن تو پینگ هم تایم اوت داره ولی سرعت دانلود خوبه در ضمن من مشهدم کسی دیگه هم همچنین مشکلی داره؟:n34:
من پینگم خیلی فرق نمی کنه ولی سرعت دانلود خیلی پایین میادنقل قول:
من 512 ماهی 5 گیگ گرفتم که شبانه رایگان داره و گفتن که رو 4 مگ میبندن ولی تو مودم من 3 مگ نشون میده.به پشتیبانی هم 2بار زنگ زدم ولی گفتن که تو سیستم ما 4 مگ نشون میده و اشکال از مودمته.
البته فکر کردن با خر طرف هستن.من قبلا پارس آنلاین داشتن و رو 9 مگ بسته شده بود و تو تنظیمات مودم هم دان استرین 9 مگ رو نشون میداد.
میخوام بدونم کسی اینجا هست که شرایطش مثل من باشه.
در ضمن سرعت دانلود شبانه میاد رو 120 کیلوبایت و انگار که سرعت شبانه رو محدود میکنن.واسه شما هم همینطوره بچه ها؟
یه عکس از استاتوس مودموتون بذاریدنقل قول:
پورت و تجهیزات هر شرکت با شرکت فرق داره عزیز ممکنه شما روی پارس تا 16 مشکلی نداشته باشه ولی مثلا فن آوا تا 2 هم نکشه
بله شبانه هم محدود روی 120 هست ( شبانه سرعتش دو برابر سرویسی هست که خریداری کردید )
:n16:
سلام، این حداقل ترافیک ماهانه یعنی چی دقیقاً تو سرویسهای نامحدود؟؟؟؟
سرویس محدود 2048 تو شبانه و غیر شبانه چند سرعتش؟؟؟
آقا شایان شما نماینده فن آوا هستی؟ چون اطلاعاتت خیلی کامله!
سلام عزیزنقل قول:
قضیه اش یه چیزه دیگس با اون چیزی که شما فکر میکنید بهش اصلا ربطی نداره
کلی بگم که این نامحدود های شرکـــت فعلا هیچگونه قانون منصفانه ای نداره و کاملا نامحدود است
2048 فقط یک سرویس 40 گیگ اش شبانه داره که اون هم در روز تا جایی که خط تون کشش داشته باشه براتون میبندند که 10 یا 12 مگ هست
و شبانه بین 4 تا 5 مگ بهتون سرعت میـــده
نماینــده نه بابا :n01: 2 سالــی هســـت کاربر ایــن شرکـــت هستم فقط همیــن :n16:
الان مثلا سرعتو روی 5 مگ ببندن سرعت شبانه حدودا چقد محدود میشه؟
همون 5 مگ هست شبانه دو برابر یا دو نیم برابر تقریبا سرویسی هست که میخرید :n01:نقل قول:
مگه خودتون 2 مگ گرفتین؟ تا اونجای کاربر های اینجا گفتن و گرفتن سرعت شبانه 2 مگ یکمی بیشتر میشه روی 250kb هست که شبی نهایت 5 گیگ میشه کلا سرویس 2 مگ ارزش خرید نداره با اون پول نامحدود میگیرین و چند برابر در ماه بیشتر دانلود میکنینقل قول:
نقل قول:
روی 5 مگ بخوان براتون ببندن باید سرویس 1 مگ بگیرید سرعت شبانه فن آوا همیشه محدود بوده 1 مگ روی 190 kb هست و تقریبا شبی 3.3 گیگ میتونید بگیرید