512 مگ شیر :31:نقل قول:
Printable View
512 مگ شیر :31:نقل قول:
خوب عزیز من کل PS3 ها رو وقتی روشن میکنی بعد از چند دقیقه دور فنش میره بالا...........نقل قول:
همین طوری،تئوری هم نمیشه گفت که دور فن یه کنسول بالا هستش یا نه باید کنسول رو از نزدیک معاینه کنی:31:
این فن های اضافه هم مخصوص محیط های گرم و کوچیک هستش که توش هوا گردش نداره........
ولی ترجیحا شما کنسولت رو به یه تعمیر کار نشون بده تا خدایی نکرده مشکلی برای کنسولت پیش نیاد.........
بد تر :31:نقل قول:
دیگه حتماً بیشترش رو VGA می گیره. چیزی واسه RAM بدبخت نمی مونه. 512 هم خیلی کمه آخه
سلام
یه مرد پیدا میشه منو راهنمایی کنه.....!!!
هارد 1 ترابایت وسترن گرفتم USB3 هم هست ولی کنسول شناساییش نمیکنه چه کنم.....!!! :19:
مطمئنی درست فرمتش کردی؟FAT 32 هستش یا نه...........
فرمت کردم ولی جواب نمیده....:41:نقل قول:
فرمت FAT32 هم نداره راه دیگه ای نیست که درست بشه....؟؟
هاردتون چیه؟من هم یه western digital گرفتم همینطور بود فقط NTFS داشت و exFat اما تونستم با لینوکس فرمت کنم اگه لینوکس داری میتونی فرمت کنی:10:نقل قول:
بعد اينكه حرارت بره بالا دستگاه خودش اخطار ميده و چراغ سبز قرمز ميشه راسته؟؟؟نقل قول:
با یک هاب امتحان کردی وصلش کنی ؟نقل قول:
هارد 1 ترابایت وسترن گرفتم USB3 هم هست ولی کنسول شناساییش نمیکنه چه کنم.....!!!
شما حتماً باید هاردت یا حداقل یک پارتیشنت FAT32 باشه چون PS3 فقط و فقط FAT32 رو میشناسه.نقل قول:
با این برنامه میتونید FAT32 فرمتش کنید. البته من تستش نکردم ولی باید جواب بده:27:
اگه بازم نشناخت همونطور که دوستمون گفت میتونی از یک USB HUB استفاده کنی. یعنی HUB رو بزنی به یکی از پورت های PS3 و هاردت رو وصل کنی به HUB.:11:کد:http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/WD-FAT32-Formatter.shtml
در ضمن سونی و GeoHotz هم ظاهراً به توافق رسیدند و سونی شکایتش رو پس گرفت. ::31:
.
UPDATE: As of 4/11/11, I am joining the SONY boycott. I will never purchase another SONY product.
I encourage you to do the same. And if you bought something SONY recently, return it.
Why would you not boycott a company who feels this way about you?
There is much more to come on this blog
Hotz said