حذف شد............
Printable View
حذف شد............
تو نید فور اسپید ها دیگه مثل قدیم نمیشه رینگ انداخت و.... یادمه اخریش prostreet بودنقل قول:
تست درایو هم خوبه خالا نصبش کن شاید شما خوشت اومد یک خوبی داره اینه که بمعنای واقعی کلمه اپن ورد هست شما میری تو نمایشگاه ادویی ماشین میخری میری ویلا میخری تو نسخه ۲ میشه اف رود رفت اما مثل nfs حال نمیده من واقعا اینقدری با nfs:run مرحله کویرش خال کردم دیگه با هیچ جیزی حال نکردم
با درود به همهی عزیزان
بهترین بازیها در ژانرهای مختلف اکشن، ماجرایی، استراتژیک، مسابقهای، ورزشی و فکری برای کلاس سوم تا ششم ابتدایی چی هستن طوری که:
- نه بچهگانه و وقتتلفکن باشن و نه خیلی حرفهای که نتونه بازی کنه
- محتوای غیراخلاقی (خشونت غیرطبیعی، فحشهای خیلی رکیک، س ک س، مواد مخدر و ...) نداشته باشن
- بههیچوجه ترسناک و چندشآور نباشن
- صحنههای بازی در حد امکان مناظر طبیعی با گرافیک خوب باشه
- اجرای بازی احساس خوب و مثبت همراه با بالا بردن تواناییهای هوش و خلاقیت، سرعت و دقت برای کاربر بههمراه داشته باشه
اگه بازی رو برای سنین کودک و نوجوال می خوایینقل قول:
بهتره از بازی های سبک داش Dash استفاده کنی _
تو هر سبکی هم خوشبختانه تو سایت ها موجود است
1.بازی های ایرانی خیلی خوبه ، بازی هایی مثل پروانه و مبارزه در خلیج عدن و ...نقل قول:
2.یک سری بازی هم هستن به صورت پک که شامل چندین بازی هم سبک هستن . خوبیشون اینه که سیستم قوی ای نمیخوان و داستانی آنچنانی ای ندارن که بخواد به این موارد خلافی که گفتید ختم بشه
3.بازی های ریسینگ و ورزشی مثل need for speed و فوتبال خوبه ( میتونن بازی کنن کافیه گیم پد (دسته) داشته باشن )
4.استراتژیک معمولا برای این سن سخته و باید بهشون کمک بشه اما Stronghold Crusader نسخه فارسیش خوبه
5.اگر قبلا GTA بازی کردن میتونن Sleeping Dogs هم بازی کنن چون چیزی بیشتر از اون نداره اما اگر بازی نکردن اینم بازی نکنن بهتره
شما هر بازی ای بگیرید ذهن بچه رو پرورش میده ، یکی از خواصش همینه ، به شرطی که زیاده روی نشه و در حد روزی یکی دو ساعت بمونه
سلام
کسی می دونه ازاین سایت چه طوری میشه بازی ها شو دانلود کرد؟؟؟ مرسی:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های خوب و کم حجم داره
سپاس دوست عزیز
یک بازی مثل counter strick ؟ کسی میدونه چی هست بگید برای دانلود کنم
اینا رو خودم خوشم اومده که بهت پیشنهاد میدم:نقل قول:
Metro: Last Light
Battlefield
Hawken
America’s Army
Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms