باحرف شما موافقم من با تری جی همراه اول و ایرانسل تا دومگ دانلود زدم و دربدترین حالتش500-600کیلو هس...حالا ی مودم سفارش دادم تاشنبه می رسه دستم ببینم فورجی چطوریهنقل قول:
Printable View
باحرف شما موافقم من با تری جی همراه اول و ایرانسل تا دومگ دانلود زدم و دربدترین حالتش500-600کیلو هس...حالا ی مودم سفارش دادم تاشنبه می رسه دستم ببینم فورجی چطوریهنقل قول:
دوستان من میخوام یه بسته حجم بالا بخرم و با اعضای خونه همگی بهش وصل بشیم و هر کس حجم مخصوص خودشو داشته باشه
یعنی میخوام محدودیت حجم برای هر کاربر بذارم
مودمم TP Link MR6400 هستش
تحقیق کردم با برنامه Kerio Control میشه اینکارو کرد!ولی تو نظرات یکی نوشته بود باید کامپیوتر صبح تا شب روشن باشه
کسی روشی سراغ نداره؟؟[emoji780] [emoji779]
Sent from my Galaxy S8 using Tapatalk
نقل قول:
با روتر میکروتیک 90 تومنی امکانش هست اما خوب باید ازش سردر بیاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دقیقن این سوال منم هست! داستان چیه؟ امکان داره از رو شماره سیمکارت یه عده رو سرعتشون رو محدود کرده باشند؟ آخه عجیبه سرعت 4G روی باند 1800 با چهار خط آنتن خیلی زیاد بشه یک و نیم مگ دانلود میده.رو همین باند حداقل باید سه مگابایت دانلود رو دیگه باید بده دیگه!باند 2600 هم نمیدونم چرا قوی نمیشه اطراف ما یه خط آنت میده و داغونه! مودم منم هم 3372 هستش. نمیدونم دلیل این تبعیض چیه از خطه از منطقه است از چیه!نقل قول:
ایرانسل به شکل نرم افزاری هیچ محدودیتی اعمال نکرده اگر سرعت اونطوری که می خواهید نیست به پارامترهای زیادی وابسته است.نقل قول:
حداقل شرایط لازم برای سرعت خوب ار اس ار پی حدود 70 80 ، اس ان آر استیبل بالای 17 18 و ار اس ار کیو زیر هشت هست. اما بودن اینها کافی نیست و باید پهنای باند و لینک خوبی توی دکل باشه و یوزر هم زیاد نباشه. یکی از نشانه های یوزر زیاد بالا رفتن مشخصات سیگنال در ساعات خلوتی مثل پنج و نیم صبحه
البته یکی از پارامترهای مهم نویز هست که یه دلیلش تعداد زیاد دکلهایی هست که روی هم تاثیر میزارن
خیلی ممنون از جوابتنقل قول:
ینی مودممو باید با کابل Lan به میکروتیک متصل کنم؟
یه سرچی کردم به این عکس برخورد کردم.اگه اینجوریه نحوه محدود کردن حجم که نباید زیاد کار داشته باشه درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اينم دليل نمى شه چون سرعت بالايى باترى جى دارم چندبرابرشو با فورجى داشته باشم؟نقل قول:
نه دلیل نمیشهنقل قول:
من قبلا یه جایی با تری جی 19 مگ داشتم با 4 جی 8 مگ
بله شما با کابل لن اینترنت رو میدی به میکروتیک و از اون باز به شکل لن یا وایرلس می گیری و اساسا از طریق میکروتیک می تونی مدیریت کنی و وای فای مودم 4 جیت رو هم خاموش می کنی اگر خواستینقل قول:
عکسی که گذاشتی برای صفحه یوزر منیجر هست از طریق ایجاد هات اسپات می تونی حجم ها رو مدیریت کنی
ما تو دانشگاهمون هربار که میخوام از اینترنتش استفاده کنیم باید به یه vpn که برامون ساختن متصل بشیم.نقل قول:
بعضی جاهارو هم دیدم که وای فای بدون رمز دارن ولی وقتی تو مرورگر میری میگه نام کاربری و رمز وارد کن
هات اسپات نیاز به وارد کردن رمز توسط کاربر رو نداره؟
ببخشید سوالاتم خیلی مبتدیه :)
منم مبتدیم جدی نگیرنقل قول:
بله اون صفحه نام کاربری برای هات اسپات هستش. و هر شخصی یوزر پس ورد و شرایط خودش رو داره
کلا باید مقداری شبکه بلد باشی تا روتر رو تنظیم کنی
با میکروتیک خیلی کارها میشه کرد و خودش دنیاییه اما منم چون کمی علاقه داشتم یه سری چیزهاش رو تجربه کردم مثل لود بالانس و ..
همینطوری که توی عکس می بینید الان دو تا اینترنت هست و دانلود منیجر هم داره از هر دو استفاده می کنه. جالب اینه که من وای فای اون دو تا اینترنت رو خاموش کردم { مثلا توی خونه خیلی سیگنال نباشه } و روی میکروتیک برای هر کدوم یه وای فای مجازی تعریف کردم و اگر بخوام می تونم به هر کدوم از اینترنتها از طریق همون میکروتیک وصل شم یا اگر بخوام از طریق وای فای به حالت لود بالانسش وصل شم که تنظیمات خاص خودش رو داره و باید توی انجمنهای همسایه بری دنبالش اما چیزی که شما می خواهی فکر نمی کنم کار سختی باشه
تمام این وای فای ها رو با همون میکروتیک درست کردم مثلا مهمان رو روی دو مگ محدود کردم
اون هات اسپات های بدون رمز با یه دیوایس میکروتیک ساخته شده اند یا ی روتری پشت یه اکسس پوینت قرار میدن و پروفایل براش تعریف میکنن همون یوزر و پسوردنقل قول:
اون پلاگینی که شما عکسشو گذاشتید رو روتر او اس نصب میکنید میتونید مدیریت کاملتری داشته باشین سرعت و حجم و ... بهتر میتونید روش مدیریت کنید
البته خیلی کارا میتونید بکینید میتونید پروفایل همون یوزر پسورد بذارید ادرس dns ورود (local.host) و صفحه ورود به سیستم رو تغیر بدین
هات اسپات هم اصولش رو داشتن یوزر پسورد و حجم خاصیه حالا توی ایران بعضی از فست فودیا که حال حوصله شبکه اینا ندارن یه مودم با ی پسورد ول میکنن اونجا پسورد رو به اونایی که میان داخل میدن
اگر میخواید کانفیگ کنید من میتونم با اموزش تصویری راهنمایتون کنم
تو خود 6400 میتونی هزار تا کار بکنی دسترسی یوزر و اعمال حجم سرعت ومحدودیتهانقل قول:
منظورت این قسمته؟نقل قول:
من میخوام برای هر کاربر به صورت جداگانه محدود کنم.
دیگه چه محدودیت هایی مگه با 6400 میشه انجام داد؟
نه تو قسمت guest باید باشهنقل قول:
از طریق ایپی هر کلاینت میتونی محدودیت حجم و سرعت بزاری
البته حجم رو نمیدونم چون حضور ذهن ندارم اما محدودیت سرعت چرا
برای من۱۱ شب به بعد که میشه sinr میاد رو منفی چهار ! بازم مثل قبل کردن نمیدونم وکل خاموش میکنن وصل میشه به دکل دیگه یا اینکه عمدا شبا این کارو میکنن سرعت میرسه به دو مگابیت!
Sent from my iPhone using Tapatalk
لان اىن نرم افزار سيگنال رو تبلت نصب کردم سيگنال رو اينطورى نشون مى ده.. خىلى ازاين سردرنميارم دى بى ام بين69-73درنوسان هست.. راهى داره انتن فول بشه ؟
هفته پیش سرعتم تا 9.6 مگابایت میرسید اما الان 4 مگابایت بزور میرسه رنجم رفته افتاده رو 5.115نقل قول:
sinr 25 شده از 35 تا
دوستان یه سوال
من بیه 100 گیگ 1 سالم داره تموم میشه میخوام بدونم اگه 175 تومن شارژ کنم میشه همون بسته رو خرید مجدد کنم ار بسته هام.
ممنون میشم اگه کمک کتین.
خرید مجدد فکر نکنم کار بده!نقل قول:
فقط بصورت ظاهریه!
وقتی روش بزنی مینویسه No Massage و کاری انجام نمیده(بسته ۶ ماه ۳۰ گیگ من که اینجوریه!)
سلام
من یک مشکلی دارم سرعت دانلود بین 1.5تا 2.5هست ولی موقع دیدن ویدیو انلاین خصوصا از اپارات یا تی وی پلاس وقفه ایجاد می کنه شروع می کنه به بافرینگ در یوتیوب هم بالاتر رفتن کیفیت در حالت خودکار دیر صورت می گیره بنظرتون مشکل از کجاست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
تفاوت در سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن هستنقل قول:
خب چیکارش کنیمنقل قول:
رفقا ی راهنمایی کنیدنقل قول:
[QUOTE=ak313;8905339]منم مبتدیم جدی نگیر
بله اون صفحه نام کاربری برای هات اسپات هستش. و هر شخصی یوزر پس ورد و شرایط خودش رو داره
کلا باید مقداری شبکه بلد باشی تا روتر رو تنظیم کنی
با میکروتیک خیلی کارها میشه کرد و خودش دنیاییه اما منم چون کمی علاقه داشتم یه سری چیزهاش رو تجربه کردم مثل لود بالانس و ..
همینطوری که توی عکس می بینید الان دو تا اینترنت هست و دانلود منیجر هم داره از هر دو استفاده می کنه. جالب اینه که من وای فای اون دو تا اینترنت رو خاموش کردم { مثلا توی خونه خیلی سیگنال نباشه } و روی میکروتیک برای هر کدوم یه وای فای مجازی تعریف کردم و اگر بخوام می تونم به هر کدوم از اینترنتها از طریق همون میکروتیک وصل شم یا اگر بخوام از طریق وای فای به حالت لود بالانسش وصل شم که تنظیمات خاص خودش رو داره و باید توی انجمنهای همسایه بری دنبالش اما چیزی که شما می خواهی فکر نمی کنم کار سختی باشه
تمام این وای فای ها رو با همون میکروتیک درست کردم مثلا مهمان رو روی دو مگ محدود کردم[Q/]
دوست عزیز اگه میشه اسم برنامه و اگه سایتی برا آموزش این برنامه سراغ داری برام پ.خ کن
-------------------------
دوستان برای شما هم سرعت دانلود خیلی نوسان داره؟؟
این تست 4g:
اینم تست 3g:
دوستنقل قول:
عزیز کاریش نمیشه کرد . دانلود منیجر برای دانلود طراحی شده و مرورگر برای وب
البته اگه سرویس اینترنت شما خوب باشه برای بافر کردن نباید مشکلی داشته باشین
من یوتیوب را بدون وقفه با کیفیت اچ دی با ADSL میبینم ولی وقتی سرویس ضعیف باشه
کاریش نمیشه کرد بجز دانلود و بعد دیدن
برای یوتیوب از هات اسپات شیلد استفاده کنید سرعت تک کانکشن رو میبره بالا و از قند شکن های دیگه خیلی بهترهنقل قول:
دوستان عزیز بنده همراه مودم یک آنتن یاگی هم جداگانه از چین سفارش داده بودم که مودم بنا به دلایلی هیچ وقت نرسید ولی آنتن رسید و الان بدون اون مودم استفاده ای ندارم از آنتن اگر کسی نیاز داره pm بده,همون قیمت خالص که در اومده تقدیم میکنم,بنده 35 دلار خریدم که با پول گمرک 155 تومان تموم شده
در مورد تاثیر و قدرت آنتن اطلاع دقیقی ندارم چون نتونستم تو فضای باز امتحان کنم
طول کابل 1.5 متر که قابل افزایشه
فرکانس 800 تا 2600 رو زده بود پشتیبانی میکنه
کانکتورش هم SMA هست که قابل تعویضه
قيمت رو اعلام ميكنيد؟نقل قول:
بنده 35 دلار خریدم که با پول گمرک 155 تومان واسه خودم تموم شدنقل قول:
فرکانس 800 تا 2600 رو زده بود پشتیبانی میکنه
کانکتورش هم SMA هست که قابل تعویضه
طول کابل هم قابل افزایشه
ظاهرا ایرانسل هات اسپات شیلد رو بسته. دوستان چک کنید برای شما کار میکنه؟
یه قند شکن درست حسابی روی این ایرانسل جواب میداد اونم بست
من تست کردم وصل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله از لنترن یا پس کوچه استفاده کن برای من راحت کانکت میشهنقل قول:
دوستان ipad air 2 4g از cat4 پشتیبانی میکنه؟
من توی مشخصاتش نتونستم پیدا کنم چیزی
من با گوشیم که سامسونگ a5 2016 هست کانکت میشم و سرعت خیلی خوبی هم داره
بله ساپورت می کنهنقل قول:
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A Cat4 150/50 Mbps, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps
فورجی ما از صبح قطع شده کسی مشکلی نداره ؟
sent from Huawei mate 8
امروز تا الان نه مشکلی نبوده اما دو روز پیش از یازده شب برام قطع شد تا 8 شب دیروز یعنی بعد از اون قطعی سراسری، بعد از وصل هم تغییری نداشت نیدونم این قطع کردن های موقتی برای چیه! شما برو حساب کاربری پیگیری بزن وگرنه عادت میشه براشون هر چند وقت یکبار بدون دلیل قطع میکنن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا دارم میرم تا یک ماه دیگه نیستم خونه اگر بعدش درست نشد باید پیگیری کنمنقل قول:
زنگ زدم 700 دیدم 5 دقیقه فقط داره تبلیغات میکنه قطع کردم
به 700 که زنگ بزنی اول کل تاریخچه ایرانسل رو برات میگه تا بلاخره به یه نفر که اونم هیچی حالیش نیست وصل بشه . کلا 700 فقط واسه این خوبه زنگ بزنی حالشونو بپرسی بهشون خسته نباشید بگی
توصیه میکنم فک کنید ۷۰۰ وجود نداره وگرنه ۱۸ ماه حداقل الاف میشید مثل بنده و چند نفر دیگه که میشناسمشون !!