2مگ تمدید کردم سرعتم شد 320کیلوبایت چند دانلود هم با هم گذاشتم رو تعداد کانکشن بالا ولی انگار از اکانتینگ محدوده رو 320کیلوبایت
Printable View
2مگ تمدید کردم سرعتم شد 320کیلوبایت چند دانلود هم با هم گذاشتم رو تعداد کانکشن بالا ولی انگار از اکانتینگ محدوده رو 320کیلوبایت
مخابرات خوزستان اینترانت داره؟؟؟به کاربر خونگی میده؟؟
دیر اومدی تموم کردیم، فعلا موجود نیستنقل قول:
ایشاا... با بار بعدی میرسه :دی
Sent from my ST15i using Tapatalk
داشت اونم رایگان ولی تموم شدنقل قول:
- - - Updated - - -
داشت اونم رایگان ولی تموم شدنقل قول:
اون کدا رو نمیگمنقل قول:
همینطوری معمولی به کاربر خونگی میدن؟
پ چرا خبر ندادین؟ الان ی فکر برامون بکنید میخوام ثبت نام کنم.نقل قول:
زنگ بزن 2020 ببین چی بهت میگه شاید ثبت نام داشته باشن :n10:نقل قول:
سلام علیکم خدمت دوستان گرامی:n33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد باز رفتی سراغ تستای فیک؟ :n33:الان همه ملت میرن سرکار:n31:نقل قول:
حداقل اپلودشو بیشتر میزدی که بشه Aپلاس:n19:
نه فیک نیست برا چند دقیقه سرعتم اینجور شد نمیدونم جریانش چی بود الان دوباره عادی شدنقل قول:
کلا این سرویس که تمدید کردم یکم عجیب غریبه
پس باگ اسپیدتست بودهنقل قول:
adsl2پلاس تا 24 مگ بیشتر جواب نمیده که نهایتش 22 مگش قابل استفادس
بعدشم تو که دان استریمت 10 مگه
اون لحظه ای که عقربه اسپید تست بالا رفت خیلی هیجان انگیز بود لامصب یه حس توپی به آدم میده:n02:نقل قول:
اقا توروخدا یه راهی بگین این لینک پریدن درست شه
دیوانه شدم بخدا:n34:
داش فرشاد اگه برنامه ی خاصی داره به دادمون برس :n28:
- - - Updated - - -
اقا توروخدا یه راهی بگین این لینک پریدن درست شه
ساعت رایگان شبانه تغییرکرده؟
باید مودمت برودکام باشهنقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزار ببینیم وضعش چطوره فوقش دیگه مجبور میشی به پشتیبانی بگی خطتو بزاره رو 4مگ
دیشب فوق العاده بود برا اولین بار 5.5 گیگ دانلود کردم :n19:
حال میکنی آرزوهای مخابراتی منو :n08:
سرعت پیج باز کردن شما هم پایینه مال من که خیلی پایینه مخصوصا پیج های خارجی رو که اصلا باز نمی کنه:n03:
داغون شدیم از بس ترافیک خریدیم، مفت خور ها یه نامحدود هم اضاف نمیکنن
[QUOTE=leo_dej;8694717]اقا توروخدا یه راهی بگین این لینک پریدن درست شه
- - - Updated - - -
دوست عزیز لینک پریدنت همش ماله بد بودن کابل پست مخابرات تا اتصال تلفن داخل منزل شماست شما ببین فاصله جعبه مخابرات تا خونتون چقدره به همون اندازه کابل 06 دو زوج بخرید از پست داخل کوچه تا اخرین اتصال داخل خونه که معمولا جعبه فیوز برق خونتون هست بکشید به شما قول میدم مشکل شما حل میشه اینم بگم مخابرات به هیچ عنوان نمیاد سیم داغونشو عوض کنه البته اگه از جائی قطع نشده و دوباره با گره زدن وصل نکرده باشن سره سیم در داخل پست سولفاته شده و سعی کنید قطع کنید و سره سیم بودنه سولفات باشه و در انتها برای رسانا شدنه بهتر بدور سیم کمی فویل الومنیوم بپیچید که دیگه سولفاته نشه این راه رو انجام بدین 100% جواب میگیرین . منم همین مشکل رو داشتم الان یکهفته هست از شر لینک پریدن راحت شدم اخه سیم من از 6 جا قطع بود و از هر جا یه گره زده بودن و توی مسیر داخل خونه هم از سیم افشان 2 برق استفاده شده بود که با 35 متر سیم که متری 500 تومن هست مشکل بکلی حل شد این جواب مشکل شماست
اینم نمونه درست شدن نویز خط که قبلا دان استریم روی 9 و اپ روی 12 بود
Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M Downstream Upstream SNR Margin :20.7 29.9 db Line Attenuation :28.6 21.6 db Data Rate :10239 947 kbps Max Rate :18792 947 kbps CRC :0 0
شبانه واسه من 1:15 شروع میشه:n20:
روی G.DMT بزار ونقل قول:ANNEX_M هم انتخاب نکن
نمیدونم خوزستانم جزوشونه یا نهنقل قول:
عاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از لغو دستور توقف فروش اینترنت مخابرات در ۴ استان خبر داد و گفت: هنوز مشکل مخابرات در ۲ استان حل نشده است.
من دیروز رفتم نمایندگی سوال کردم گفت بهمون گفتن از 6 یا 7 ام سایت باز میشه و تو هم مدارکت رو همون تاریخ بیار.نقل قول:
[QUOTE=saman167;8695855]دوست من بحث من اینه اگه مشکل از سیم تلفن ماست چرا الان 10 روزه که اینجور شده؟توی 1.5 سالی که مخابرات داشتم چرا مشکلی نبود؟نقل قول:
[QUOTE=leo_dej;8696295]از خط تلفن نیست مشکل از خود dslam هاستنقل قول:
شبانه دوباره شده از ساعت 1 دیشب کم نکرد امشب هم کم نکرد
بعد از چهار سال خدمات و ثبت نام و فروش و.... به جای اینکه کیفیت و خدمات اینترنت مخابرات بهتر شه و پیشرفت کنه هر روز به جای پیشرفت پسرفت میبینم واقعا زحمت کشیدن کمبود سرعت و مشکل پهنای دارن اومدن سرعت ها رو پایین اوردن که کسی دیگه قطع نشه و قطع و وصلی هاشون بهتر شه چه فایده وقتی نتونی یه پیج باز کن خداییش سرعت تک کانکشنتون چنده؟؟شاید کسی نخواد دانلود کنه با این سرعت درپیتی که در اختیارشون قرار دادید چیکار کنن؟؟ توقف فروش و ثبت نامی ها به ضرر کی تموم میشه شهرهای که به جز مخابرات شرکت دیگه ای ندارن باید کجا برای ثبت نام مراجعه کنن این روزها کسی نیست که نیاز به اینترنت نداشته باشه چرا حق دسترسی اونهایی که نیاز به اینترنت رو دارند گرفتید مخابرات بدهکاره این وسط فقط مردم ضرر میکنن شرکت های خصوصی رو از پا در اوردین اینم اخر عاقب اینترنتتون توی این 4 سالی که از مخابرات نت داشتم کلی قطع داشتم و به جبران این همه قطعی ماهانه و..... کلا یکهفته sla به من و همگی دادن تفاوت من خوزستانی و کسی در تهران هستش چیه چرا اونجا هنوز تعرفه نت قدیمی هستش و نامحدود وجود داره و ما باید روزانه پول ترافیک و حجم خوری های پارتاک رو بدیم ؟؟؟ این همه لینک پرونی به خاطر مشکلات dslam ها مشکل دار و دسته دو شمارو این وسط کی باید بده؟؟چرا مجوزی برای کسی صادر نمیشه؟؟ خدمات مخابرات خیلی خوبه حالا اجازه نمیدید کسی دیگه بیاد خدمات بده؟؟فقط باید تاسف خورد!
والا برا ما که هیچی اضاف نکردن فقط اطلاعیه زدن تو پنل که یک هفته sla ولی هیچی هم اضافه نکردن با فروش هم تماس گرفتم خانمی جواب داد اصلا نمیدونست sla چیه اولین بار بود کلمه sla رو میشنید پشتیبانی هم گفت باید به فروش بگی منم دیگه بیخیالش شدمنقل قول:
:n33: این 20 دقیقه خودش یه دونه فیلمه :n33:نقل قول:
جز تاسف کاره دیگه ای نمیشه کرد دستمون از همه چی کوتاههنقل قول:
دوست عزیز منم مشکلی نداشتم بهرحال همه عوامل دست به دست هم میده که الان اینجوری کلافه بشی از این وضعیت با تست میتونی بهترین وضعیت رو برای خودت ست کنی والا اینکه فقط با عوض کردن یه کلمه به کیفیت مطلوب برسی همچین چیزی ممکن نیست
اینجا اهواز است صدای ما را در گرمای 60 درجه و رطوبت 90% و سمع نظر شما میرسانیمنقل قول:
خدایش ما ادم نیستیم هیچ جور امکاناتی در کار نیست خوزستان جای شده که همه کثافتکاری هاشون رو توش انجام میدن میرن توی شهرشون با بهترین امکانات زندگی میکنن . همین سد گتوند که این همه تعریفشو کردن یک قطره ابش برای اهواز نیومد ولی الان بدبختی و مصیبتی که پشت سد خوابیده میلیون ها تن نمک که 300% اب رو شور کرد اون ماله ماست و هیچکس اعتراضی نمیکنه که ایا ما حیونیم که داریم اینجا زندگی میکنیم و به هیچکدوم از مشکلات این استان رسیدگی نمیشه اره دوست عزیز موضوع فراتر از این حرفهاست منتها ما فقط گوشه ای که خودمون بهش احتیاج داریم گیر میدیم و اعتراض میکنیم البته نه اعتراض حق به جانب اعتراضه بزدلانه هممون به این ویرووس مبتلا شدیم منظور شخص خاصی نیست
شبانه خوب شده فقط از ساعت 2 تا 3 سرعت تک کانکشن میاد رو 1.5مگ و باید idm رو بزاریم رو 16کانکشن تا 380کیلوبایت بده ولی از ساعت 3 دوباره آزاد میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی اکسین تو مخابرات مرکز میگفت از دو هفته دیگه دوباره ثبت نام ها رو شروع میکنن :n15:
سلام .اقا یه سوال این شرکتهای مثل پارس مانامات مگه جز مخابرات نیستن یا جدا هستن بعد مخابرات کیفیتش بهتر یا شرکتایی که گفتم.تشکر
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
واسه من بعد از ساعت 3 روی 270 میمونه به نظرتون تو این ساعت مودم رو باید ریستارت کنم تا درست شهنقل قول:
تو ساعات رایگان IP مودم عوض بشه سرعت اسمی میشهنقل قول:
تبریک میگم :n02::n02:
خیلی خوب دارید با صبر و مقاومت مخابرات رو تحمل می کنید
من جدیدا افتادم تو رنج 5.233 باز هم شبانه اسمی میشه.
آیا ممکنه این مسئله ریشه ی دیگه ای جز رنج ای پی داشته باشه؟
حدودا سه هفته ست هر شب اسمی میشه.
واقعا وضع داغونیه راه حلی دارید بدید ممنون میشم.