معمولا در مقطع کارشناسی ارشد تاریخ رد شدن نمره پایان نامه تاریخ فارغ التحصیلی میشه ولی در کارشناسی زمان رد شدن آخرین نمره میشه تاریخ فارغ التحصیلی.نقل قول:
اگه از زمان فارغ التحصیلی شما 1 سال بیشتر گذشته باشه میرید تو غیبت.
Printable View
معمولا در مقطع کارشناسی ارشد تاریخ رد شدن نمره پایان نامه تاریخ فارغ التحصیلی میشه ولی در کارشناسی زمان رد شدن آخرین نمره میشه تاریخ فارغ التحصیلی.نقل قول:
اگه از زمان فارغ التحصیلی شما 1 سال بیشتر گذشته باشه میرید تو غیبت.
خوب به نظرم این اشتباهیه که دانشگاه مرتکب شده. خود اون نامه مدرک شما برای این ادعاست. حالا برای اطمینان میتونین از نظام وظیفه سوال کنید. یا حتی پلیس +10 . حضوری برید بهتره. به استرسش نمی ارزه :)نقل قول:
واسه دی ماه احتمالا فردا محل آموزشی مشخص میشه میرم بپرسم کجا افتادم به قول یکی از دوستان صداشو در نیارم بهتره. من که اشتباهی نکردم اشتباه از خودشون بوده.نقل قول:
دوستان راجع به سرباز معلمی سوال داشتم
1. تو روستا یا شهر غیر محل زندگی که بیوفتیم جای خواب و خورد و خوراک با کیه؟
2. من اگه الان دفترچه پست کنم تاریخ اعزامم اردیبهشت 94 میشه، ایا سرباز معلم بشم از همون اردیبهشت حساب میکنن 24 ماه رو یا از اول مهر؟
3. آموزشی داره؟ جواب اینو پیدا کردم
4. مرخصی داره؟
5. تابستون کامل تعطیلیم؟
با تشکر
اگه اطلاعات جزیی هم دارید بگید خواهشا
نقل قول:در ناجا اصلاح صورت با تيغ ممنوعه، شما هم بهتره با نمره 4 صورتتون رو اصلاح كنيد، اينطوري در سپاه و ناجا كسي بهتون گير نميده، فكر نكنم در ارتش هم به خاطر گذاشتن ريش با نمره 4 مشكلي پيش بياد، البته دوستاني كه در ارتش خدمت كردن بهتر ميتونن راهنمايي كنننقل قول:
دوست عزیز شما خودت نمیتونی به نتیجه برسی توضیح که دادم، پوتین هیچ فرقی نمیکنه، حتی خود من پوتین را پوشیدم و رفتم.نقل قول:
در مورد اصلاح هم باز گفتم احتمال داره اصلا تا میان دوره نگهتون دارن، اونوقت ردیف میکنن با یه ماشین موی سر 200 نفر را پشت سر هم اصلاح میکنن، بعد اونوقت پذیرای قارچ و باکتری و ... باشین.
دیگه اون مورد را من نمیدونم بباد بینین جریان چی میشه.نقل قول:
همون 8 خوبه، حداقلش 4 هست، البته ارتش زیاد سخت نمیگیره.نقل قول:
اتفاقا پوتین خیلی هم مهمه، میتونه آموزشی را خیلی راحت تر کنه، باید روی این موضوع حساس بود.نقل قول:
در ارتش هم غیر بعضی جاهای خاص بقیه پوتین هست، کادری پوتین میپوشه سرباز کیلویی چنده.
در ناجا باید حداقل 4 باشه البته کمتر هم باشه موردی نداره ولی با ماشین و تیغ اگه صفر اصلاح کنی عقیدتی صدا میکنه و احتمال قوی بازداشت 24 ساعت بزنن.نقل قول:
من که کلا برا تنبليش نيس, سلامت سربازم مهمه بهرحال,اگه ب اسم سوسول بازى بخان سلامتيمو تهديد کنن حتمن برنامه براشون درست ميکنم!نقل قول:
منى ک اينجام پلن اولم گرفتن کفالت بود ک نشد, ولى برناممو ى جور چيدم ک اگه نشه بيفتم تو اسفند (پلن بى;) ک همينجورى شد, الانم دنبال گرفتن پروژه و کسرى و افتادن تو شهر خودمم.
مطمين باشين اگه سربازى باهام راه نيان پلن بکاپ دارم! (من هميشه به پلن هام معروفم ;)
شايد بنظرتون اينا فقط حرف بياد و بگى ک وقتى رفتى ميبينى اين خبرا نيس, ولى 18 سالم نيس ک, خودمو ميشناسم, چيزاى بدم زياد ديدم.
اينارو نوشتم ک 4 تا جوون بخونن, بقول گفتنى هرکارى ميخان کنن همه جوانبو بسنجن و تلاششونو بکنن ک بهتر کنن شرايطو, نشدم نشده, مهم اينه تو روزاى سخت تلاشتو کردى (نترس,اکثر مواقع ميشه;)
چالش داشتن اصلنم بد نيس (توى پرانتز اينو بگم برا اونايى ک فک ميکنن شرايط هلو برو تو گلو عاليه, ديدم مايه دارايى ک خسته از روزمرگى افسرده شديدن, مجبورن رو بيارن چيزاى مسخره و چالش درست کنن برا خودشون مث مارک بازى!)
يه شعارم بدم بحثو ببندم:)) ميگه ک:
زندگى مث قايقه و مشکلات مث بادهايى ان ک تو رو توى دريا اين ور اون ور ميبرن, تو ک نميتونى باد رو بخابونى, بهترين کار اينه بادبان بسازى و از مشکلات استفاده کنى برى جهت دلخواه. (پندهاى خوبى دادم خدايى, خوش بحال اونايى ک تو سربازى هم دوره ميشن با من :پى)
والسلام عليکم..(بيام پايين از منبر:)
پروژه کسری گرفتین یا در دست اقدامه؟ پروسه اش چقدر طول کشید؟نقل قول:
6 تا کسرى بسيجو ک دارمنقل قول:
پروژه گرفتن در دست اقدامه (فعلن درگيرم شهرم پذيرش شم-همشهرى ييخ اله بي;)-), دو تا 6 ماه.
رشته ما که جديده (نميتونم بگم بدلايلى) جورى هس ک نخبگان نيروى مسلح زياد خواهان داره و بچه هامون ک گرفتن زياد طولانى نبود پروسه اش
ولى پروژه هامون سنگينه,سخت باشه بيخيالش ميشم
به به نئجه سن کیشی؟! :)نقل قول:
من تو این یکی دو سال خیلی رفتم تهران و پیگیر شدم ولی انقدر پاسکاری کردن که هنوز به نتیجه ای نرسیدم. اتفاقا پایان نامه من جنبه تسلیحاتی داشت. حتی با کل اون موسسات تماس گرفتم که به توافق برسیم ولی اکثرا میگن رزومه بفرستین حالا ببینیم چی میشه! یا اینکه باید حضوری بری سیریش بشی که اونم ساکن تهران نباشی سخته.
خلاصه که برای من حیف شد.
حالا پروژه تو چند درصد اوکی و قطعی شده؟
ياشا ;)نقل قول:
بقول يکى از بچه ها درصدى نيست اينا,صفر و يکه, تا اوکى نشه صفر بايد حساب کرد!,ى سر خاهم رفت بنياد, گوراخ نولور...
(من تهران بودم ارشد,اگه اوکى کرده بودم الان کليش کسرى ميشد,گفتم معاف ميشم داا; هاما عيبى يوخ,الخير فى ما وقع;)
البته من شنیدم که حتی تو اخذ این پروژه ها هم بند پ و پول حرف اول رو میزنه. به طور موثق شنیدم پول بدی پروژه شب نشده دستته:n02:نقل قول:
حل اولار ایشالا :)
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من 1 سال پیش واکسن زدم قرار بود به خدمت برم که نشد (درخواست معافیت پزشکی دادم و معاف از رزم شدم)
الان میخوام برم خدمت باید دوباره واکسن بزنم؟
برگه ی واکسن رو باید با خودم ببرم آموزشی؟ چون برگه ی واکسنم توی پرونده پزشکی توی نظام وظیفه هست که دسترسی ندارم
حالا باید چکار کنم؟:n27:
اتفاقا شبیه این شرایط برای من هم اتفاق افتاد.نقل قول:
من 3 سال پیش واکسن زده بودم و 5 ماه رفته بودم خدمت. یه ماه پیش که دوباره دفترچه میفرستادم برای اعزام. موقع واکسن به اونی که آمپول فرو میکنه همینجوری گفتم که من یه بار واکسن زدم. بعد فورا دست از کار کشید و گفت اولا که احتمال یک به نمیدونم چند ریسک عفونت داره واکسن مجدد. علاوه بر اون باید بری نظام وظیفه تو اون صفحه فرم سابقه خدمتتو تایید کنه. منم فلفور تایید کردم و بردم. مهر رو زد به برگ واکسن ولی در واقع آمپول نزد.
حالا برای شما هم اگه تو سیستم چیزی به عنوان سابقه ثبت شده باشه میتونی ببری تایید کنن. نه دردی نه ریسکی!
سلامًٌٌٌٌٌٌُْ،
منم هفته قبل دفترچه رو فرستادم و تاریخ اعزامم شد 1 اسفند.
اول پذیرش سپاه رو پیگیر شدم که گفتن لیسانس بدون بسیج امکان نداره!
حالا یه چندتا سوال پیش اومد:
1. حالا اگه بخواهیم تو این تقسیم بندی ها خودمون رو یجوری بندازیم سپاه، امکان داره؟ یعنی کار راحتیه یا طرف واقعا باید گردن کلفت باشه؟
2. این تقسیم بندی ها رو تهران انجام می ده یا مراکز استانی؟
3. بعد اون تقسیم اگه سپاه شد، تقسیم بعدی که کی تو کدوم استان و پادگان بیوفته بعد آموزش رو کجا تعیین می کنه؟
4.تقسیم اعزامی اسفند کی انجام می شه ؟ دی یا بهمن؟
مرسی/
سلام همشهرینقل قول:
تقسیم بندی ها از تهران انجام میشه.
بند پ مخصوصا تو نظام خیلی کارایی داره. میتونی از فرش به عرش برسی :)
بند پ رو روی مسئله بسیج اعمال کنی که خیلی راحتتره
من تماس گرفتم با نظام وظیفه و سوالمو پرسیدم و اینطور که گفتن نباس بریم میدون سپاه تا مارو ببرن بلکه باس خودمون به پادگان تشریف ببریم! البته من تهرانم! گفتم اطلاع رسانی کنم!! :n02:
نبود 19/9 اردکان؟؟!
دوستان گفتن که یه کیف باخودمون ببریم تا وسایلو توش بزاریم زیاد بزرگ باشه یا متوسط کوچیک کدومش کفایت میکنه؟
و اینکه گفتن برگه واکسن رو هم باید ببری از دفترچه قسمت واکسن رو بکنم ببرم یا کلا دفترچه رو ببرم؟
نه بابا کل دفترچه نیازی نیست. فرم واکسن که مهر خوردهنقل قول:
ظاهراً برای معاینه کار خاصی نمیکنن، فقط میگن فلان بیماری رو داری یا نه!
چندین بار برای یه مسئله ای آزمایش دادم ولی چیزی مشخص نشد، با اینحال هنوز اون مشکل رو دارم.
حالا اگه خودمون حس کنیم مشکل جسمی داریم چی میشه؟ ما رو میفرستن آزمایش بدیم یا اینکه چون مدارک پزشکی نداریم، به حرفهای ما توجهی نمیکنن؟
ضمناً دانشگاه هنوز نامه نظام وظیفه رو بهم نداده، الان میتونم برم دفترچه بگیرم و فرم ها رو پر کنم، یا باید بمونم بعد از ثبت نامه در پلیس +10 اقدام کنم؟
واسه گرفتن معافی پزشکی(یا معاف از رزم) میشه توی آموزشی اقدام کرد؟ راهش چیه؟پرونده پزشکی دارم..ترتیب اثر میدن؟
بالاخره رفتن نظام وظیفه پرسیدم کجا افتادم: شهید نامجو، پادگان شهید نامجو، نیروی دریایی
۱-بلهنقل قول:
۲-ابتدا منشی یگان نام شما را در دفتری بهداری یگان می نویسد سپس فرمانده دفتر را امضا می کند و شما به بهداری یا درمانگاه پادگان می روید ان جا پزشک با توجه به بیماری شما اگر ضرورت داشته باشد برگه معرفی به متخصص در بیمارستان پر می کند ، شما ان برگه را به فرمانده خود تحویل می دهید تا رفتن شما به بیمارستان بلا مانع باشد سپس در یک روز خاص که دکتر متخصص بیماری شما در بیمارستان است شما به بیمارستان یا به طور شخصی یا دست جمعی از پادگان فرستاده می شوید.
۳- اگر مدارک همراه داشته باشید خالی از لطف نیست گرچه اگر لازم به انجام ازمایشان پزشکی باشد در خود بیمارستان انجام می دهند.
در داخل دفترچه یک چک لیست وجود داره که در ان یک سری بیماری های خاص وجود داره پزشک ابتدا قد و ورن و گروه خونی شما را در ان وارد می کند و سپس از تک تک ان چک لیست ها سوال می کند، اگر بیماری شما در ان لیست باشد(معمولا لیست کاملی است و تمام بیماری ها را پوشش میده) شما را به کمیسون پزشکی معرفی می کند.اگر در کمیسون قرار به انجام ازمایشان خاصی باشه شما را به بیمارستان ناجا معرفی می کنند.نقل قول:
خیر باید ان برگه داشته باشید، یکی از مدارکی که پلیس +۱۰ در هنگام ثبت اطلاعات از شما می خواهد.
یعنی اون قسمتو از دفترچه بکنم ؟نقل قول:
بلي همون فرم واكسن كه مهر خورده رو جدا كنين و ببرين، از مدارك شناساييت هم يكي دو برگ كپي ببر (محض احتياط)نقل قول:
كيف هم هر چه كوچكتر ببري بهتره، سعي كن وسايلي كه ميبري مختصر و مفيد باشه
موفق باشيد
اصلاً نمیخوام همین مختصر فرصتی که مونده از دست بره!نقل قول:
اگه کمیسیون پزشکی بریم، تا تعیین تکلیف شدن خیلی طول میکشه؟
در شرایطی که الان همه میفتن برج 12، من نمیخوام اعزامم بیفته سال بعد.
وقتی مدارک رو کامل کردیم اسممون ثبت میشه یا همون اول که میخوایم اقدام کنیم؟ منظورم اینه که اگه طول بکشه، ممکنه برج 12 پر بشه.
مشکل اینجاست که من هنوز خدمت نرفتم که سابقه خدمت داشته باشمنقل قول:
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من 1 سال پیش واکسن زدم قرار بود به خدمت برم که نشد (درخواست معافیت پزشکی دادم و معاف از رزم شدم)
الان میخوام برم خدمت باید دوباره واکسن بزنم؟
برگه ی واکسن رو باید با خودم ببرم آموزشی؟ چون برگه ی واکسنم توی پرونده پزشکی توی نظام وظیفه هست که دسترسی ندارم
حالا باید چکار کنم؟:n27:
سلام بچه ها
امروز باز هم پلیس+10 گفت: نتیجه تعجیل نیومده!!:n34:یه زره سوال جواب کردم .گفت تنها شما نیستی برای همه نیومده:n27:
از طرفی میرم سر کار و نمیتونم به صاحاب کارم تاریخ دقیق اعزاممو بگم تا اونم به فکر جایگزین باشه!
چه کار کنم؟(به جز رفتن به میدون سپاه)
سلام دوستان یه سوال داشتم. در حال حاضر برای خدمت سربازی تک پسر شرایط خاصی در نظر گرفته میشه یا با بقیه فرقی نداره؟
پدرت باید بالای 70 سال باشه تا معاف شی --- در غیر این صورت خیر مثله همه میری و میای !!!نقل قول:
شما در استان محل اقامت خود یا در نزدیکترین محل به استان خودتون خدمت می کنید.نقل قول:
محل آموزشی اعزامی های دی ماه مشخص شده؟ کسی پلیس+10 رفته؟
سلام.آقا راسیتش ما یه پارتی داشتیم قرار بود مارو سپاه پذیرش کنه.حالا میگه اعلام شده که سپاه چند ماه سرباز پذیرش نمیکنه.و فقط نیروی انتظامی و ارتش سرباز میگیرن:n03:
در ضمن لیسانسم و فعال دارم ولی واسه دوره تکمیلی نرفتم.کسی اطلاعی داره که راس میگه یا داره میپیچونه؟؟؟از دوستانی که اسفند اعزام میشن تونستن پذیرش سپاه بگیرن؟؟؟
آیا با حدود 9 سال سابقه بسیج، دوره تکمیلی، مدرک کاردانی و پارتی، امیدی به پذیرش در سپاه هست؟
اعزام برج 12 امسال یا حداکثر فروردین سال بعد.
کسی اعزامی دی نیست؟ الان بریم پلیس+10 میگه کجا افتادیم؟
زوده هنوز.نقل قول:
یک هفته مونده به اعزامت برو دنبالش
این قضیه چقدر حقیقت داره؟ چون بعضی ها میگن ارتش ترتیب اثر نمیده...من نیرو زمینی افتادم 01 یعنی بعدش میفتم مازندران با تک پسری؟نقل قول:
سلام اين لينكو نگاه کن شامل تو هم میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]