نه دوست عزیز خبری نیست. شاتل از این کاها نمیکنه. واسه ما که روز جمعه رایگان نبود و گرافمون هم مثل شما نبود
Printable View
نه دوست عزیز خبری نیست. شاتل از این کاها نمیکنه. واسه ما که روز جمعه رایگان نبود و گرافمون هم مثل شما نبود
چرا چند شبه دانلود شبانه اینجوری شده؟ سرعت به 10kb هم نمیرسه!
اره دوست عزیز پنجشنبه و جمعه رایگانه :46: برای من که اینجوره ارت 5 دارمنقل قول:
ممنونم از راهتماییتنقل قول:
شبا هم از ساعت 1 تا 7 فک کنم رایگان هست
چون من از ساعت 1 تا الان ترافیکم رایگان هست
آقا منم از کرج هستم من نزدیک به 25 گیگ گرفتم که اینجوری شده اصلا ربطی به محدودیت نداره اینا مال همه 2 مگ ها رو کم کردن بدبخت به کسی که تازه 1 شبه گرفتهنقل قول:
شبا اونجور که معلومه شاتل افتضاحه امااااااااااااااااااااااا صبح ها چطوره ؟
cs23 10:59:24 ق.ظ
با سلام,بختیاری هستم . با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم مشکل فنی خود را ذکر کنید.در صورت مشکل مالی و یا پرداخت و اعمال نشدن عملیات مالی شما و یا سوال در مورد ترافیک های هدیه باید با امورمشترکین 23099 ویا نمایندگی شهر خود تماس بگیرید.
ehsan 10:59:44 ق.ظ
ببخشید فقط یه سوال دارم. اینکه شاتل سرعت دانلود در ساعات رایگان را 3 شبه که به شدت کاهش داده این وضعیت تا کی ادامه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همکاراتون که جواب درستی به ما ندادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cs23 11:01:33 ق.ظ
در شب راجع به مشکلات شب باید بررسی شود
ehsan 11:02:01 ق.ظ
الان 3 شبه چت میکنم اصلا جوابی به من نمیدن
یعنی جواب این سوال اینقدر سخته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخام بدونم این وضعیت تا کی ادامه داره؟
cs23 11:03:12 ق.ظ
در مورد محدود کردن شبانه اطلاعی نداریم
ehsan 11:03:54 ق.ظ
پس کی اطلاع داره تا باهاش صحبت کنیم؟
در این زمان امکان بررسی مشکل شب شما وجود ندارد. لطفا در زمان مشکل در شب تماس بگیرید تا ترافیک مرکز شما چک شود و راهنمایی درستی به شما بشود. با تشکر
ساعت 1 بعد هر چقدر تلاش کردم باهاشون چت کنم فایده نداشت.کسی بالا نمیومد. این جواب ندادناشون بیشتر اعصاب ادم خرد میکنه
خیر ، من یک سرویس 2مگ دیگر در محل کار دارم ، الان 2 شبه لینکامو با ریموت میذارم محل کار دانلود می کنم ...نقل قول:
سرعت فعلا خوبه ، فعلا 10 گیگ تو این 2 شب دانلود کرده ، هروقت سرعتش اومد پایین خبر می دم...
دوستان من آرت 3 دارم و سرعت شبهام گویا درست شده و 2 شبه که افت سرعت خیلی کم شده.ظاهرا با محدود کردن سرویس های اکو دارن مشکل کمبود پهنای باند شبانه رو حل میکنن.من خودم اهل دانلود سنگین هستم ولی خب یوزرهای پر مصرف همیشه برای سرویس دهنده های اینترنی مشکل ساز هستن و اعمال اندکی محدودیت دور از انتظار نیست.اما الان که مخابرات 20 درصد در قیمت پهنای باند تخفیف داده اعمال این سیاستها و قربانی کردن اکو ها برای حفظ کیفیت سرویس دهنده صحیح نیست و من شخصا این حرکت رو هرچند که آرت هستم ولی محکوم میکنم. فکر کنم هنوز دارن بررسی میکنن ببینن آخرش چه کار کنن و این محدودیت ها ممکنه موقتی باشه و بهتره اندکی بهشون فرصت بدیم.
به نظر من در این شرایط بهتره همگی به شرکت ایمیل بزنید و البته با ادبیات مناسب ولی محکم و قاطع خواهان شفاف سازی در محدودیت های جدید از جمله مشخص شدن خط قرمزها در الگوی مصرف و قانون FUP بشیم تا از سردرگمی در بیایم.تصور کنید کسی برای اولین بار از شاتل سرویس به اسم نامحدود میگیره و وقتی بیاد داخل گود واقعا گیج میشه.ما که قدیمی هستیم هم توش موندیم.این اصلا در شان شرکتی مثل شاتل نیست.این را هم متذکر شوید.با تشکر
دوستان کسی می دونه که ایا شاتل برای دانلود از رپید شر شبانه محدودیتی گذاشته یا نه ؟
1 تا 7 صبح
چون من یه مدتی که رپید م کار نمی کنه !
مرسی
اقایون همین الان با بخش فروش کرج و یکی از رابط هایی قدیمیم صحبت کردم ، گفتش که قانون FUP رو برای اکو راه انداختن و حداکثر تا فردا جزئیات این محدودیت جدید رو اعلام می کنن ... این محدودیت اگر مشمول مشترک بشه تا سر قراردادش این محدودیت هستش ... و بعد از شروع دوره جدید این محدودیت برداشته میشه ... حجم استفاده شبانه حداکثر تا فردا اعلام میشود
اول محدودمون میکنن بعد قانون براش میگزارند. بدون اطلاع قبلی. نگفت محدودیت فعلی برداشته میشه یا نه ؟ یا ما هم ندانسته شامل این قانون میشیم؟کد:اقایون همین الان با بخش فروش کرج و یکی از رابط هایی قدیمیم صحبت کردم ، گفتش که قانون FUP رو برای اکو راه انداختن و حداکثر تا فردا جزئیات این محدودیت جدید رو اعلام می کنن ... این محدودیت اگر مشمول مشترک بشه تا سر قراردادش این محدودیت هستش ... و بعد از شروع دوره جدید این محدودیت برداشته میشه ... حجم استفاده شبانه حداکثر تا فردا اعلام میشود
من چقد بد شانسم که همون روز اول شروع دورم این محدودیت اعمال شد
دوستان دیشب این ایمیل برای من اومده: (سرویس من art5 و در صدمصرف دوره در حال حاضر %73است)
مشترک گرامی، همان گونه که پیش از این نیز به اطلاع شما رسیده بود، ترافیک سرویس های آرت (ویژه) از شهریور ماه 1389 نامحدود و تحت قوانین Fair Use Policy است. هدف از این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Shared یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل پا از رویهها و عرف معمول فراتر گذاشته و برای افزایش خشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است. در چنین شرایطی، اگر گروهی از مشتریان، یکسره و مستمر اقدام به دریافت فایلهای پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده میكنید. چه آن گاه، این موضوع میتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم مصرف از ابتدای ماه تا کنون شما نشان از آن دارد که چنانچه این روند مصرف به این شکل ادامه یابد، ممکن است در ماه جاری تحت تاثیر این قانون قرار بگیرید و سرویس شما به صورت خودکار تحت این قوانین محدود و حتا در شرایطی معلق و یا مسدود شود. بر این اساس، سپاس گزار خواهیم بود مصرف خود را به گونه ای برنامه ریزی فرمایید که در آینده با این مشکل رو به رو نشوید. در غیر این صورت، ممکن است با محدودیت گفته شده در بالا رو به رو گردید.
چند تا سوال داشتم: اول اینکه آیا امکان داره قبل از اینکه درصد مصرف دوره به 100 برسه سرویس رو محدود کنند. یعنی اون درصد هم کشکه؟ دوم اینکه بالاخره ما نفهمیدیم شبانه و پنج شنبه جمعه به طور کامل رایگان هست یا اون هم سقف مجاز داره؟!!!
اقا جدا شما با شروع سرویست سرعتتو کم کردن ؟؟؟ سرعتت چقدره ؟؟نقل قول:
اگر واقعا بخواهند سرویسهای اکو را محدود به ماهی کمتر از 30 گیگ دانلود در ساعت رایگان بکنند جنایت است . من یکسال 512 داشتم با شبی 1 گیگ مسلمه که وقتی 2 مگ میگیرم میخواهم بیشتر دانلود کنم و الا سرعت صفحه باز کردن که با 512 فرقی نمیکنه
نسل ما ارزوی داشتن اینترنت درست حسابی در ایران به گور میبره هرروز یک بامبولی در میارند.
از یک طرف خبر میدهندکه میخواهیم در اینده کف سرعت بکنیم 512 به بالا هنوز هیچی نشده سرعت تو ساعت رایگان خفه کردند. اگر امکانات و پهنای باند ندارین پس چرا 2 مگ میدین؟ چرا خبر میدین که میخواهیم سرعت ازاد کنیم؟
[QUOTE=ehsan_885;5589432]cs23 10:59:24 ق.ظ
با سلام,بختیاری هستم . با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم مشکل فنی خود را ذکر کنید.در صورت مشکل مالی و یا پرداخت و اعمال نشدن عملیات مالی شما و یا سوال در مورد ترافیک های هدیه باید با امورمشترکین 23099 ویا نمایندگی شهر خود تماس بگیرید.
ehsan 10:59:44 ق.ظ
ببخشید فقط یه سوال دارم. اینکه شاتل سرعت دانلود در ساعات رایگان را 3 شبه که به شدت کاهش داده این وضعیت تا کی ادامه داره؟
همکاراتون که جواب درستی به ما ندادن
cs23 11:01:33 ق.ظ
در شب راجع به مشکلات شب باید بررسی شود
ehsan 11:02:01 ق.ظ
الان 3 شبه چت میکنم اصلا جوابی به من نمیدن
یعنی جواب این سوال اینقدر سخته؟
فقط میخام بدونم این وضعیت تا کی ادامه داره؟
cs23 11:03:12 ق.ظ
در مورد محدود کردن شبانه اطلاعی نداریم
ehsan 11:03:54 ق.ظ
پس کی اطلاع داره تا باهاش صحبت کنیم؟
در این زمان امکان بررسی مشکل شب شما وجود ندارد. لطفا در زمان مشکل در شب تماس بگیرید تا ترافیک مرکز شما چک شود و راهنمایی درستی به شما بشود. با تشکر[/QUOTE]
کلاً شبانه رایگان فقط برای جذب مشتری هست:21: و از روشهای روانی جذب مشتری هست نباید باور کرد کلاً هیچی مفت گیرنمیاد .
الان هم شاتل فقط به فکر جذب مشتری جدید هست اصلاً هم براش مهم نیست که مشتری های فعلیش را از دست بده چون تو شهرهای جدید بالاخره با تبیلیغات فریبنده چهار تا ادم را بالخره گول خواهد زدکه جاگزین قبلی بشن.
سیاست شاتل فتح بازارهای جدید هست ومشتریان جدید حالا تا مشتری جدید ها بفهمند کیفیت شاتل چه جوری .شاتل بارخودشو بسته.
پس کلاً گول شبانه رایگان را نخورید.:27:
من که خداروشکر سرعتم 320 هست . ولی اگر ببرند روی 128 مطمئنا دیوانه نیستم پول رو بریزم و قطع میکنم باهاشون و از مخابرات با قیمت فوق العاده مناسب میگیرم. من منطقه 7 هستم.نقل قول:
دوستانی که مشکل افت سرعت دارند بحث داغ نگه دارند با یه مقدار اتحاد شاید بشه کاری کرد
کاریش نمیشه کردنقل قول:
اینجا ایرانه
بچه ها برین توی این لینک راجع به قانون fup شاتل نوشته واقعا که شاتل دزدی بیش نیست!!!!کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/fairusepolicy/
من تو محل کارم پارس آنلاین دارم و اصلا از این مسخره بازیها خبری نیست.من که میگم همه بریم رو پارس.....
تا وقتی تفکر اینترنت 128 کیلوبیتی بر این مملکت حاکم هست بحث از سرعت و کیفیت راه به جایی نمی برد.
چون اینجا ایران هست و ایران تنها کشوری هست که محدودیت سرعت توش اعمال می شود.
شاتل که کاره ایی نیست ولی خوب این شرایط شرایط برای له کردن مشتریان توسط شاتل فراهم کرده است.:19:
به پشتیبانی شاتل میگم این وضع کی درست میشه؟میگه بزارید من سوال کنم.فکر نمی کنم همچین قانونی باشه
ولی خداییش هم بخوایم حساب کنیم باید حق رو به شاتل هم بدیم ... کدام شبکه رو سراغ دارید که 2مگ بده 23 هزارتومان با شبانه مجانی؟ . قیمت هر گیگ 5 هزارتومانه ، من به شخصه هر ماه دارم نزدیک 40 گیگ دانلود می کنم ، بعنی چیزی حدود 200 هزارتومان از کیسه شاتل رفته . حالا اگر 200 تا مشترک 2 مگ همزمان بخوان دانلود بکنن یعنی 40 میلیون تومان درماه از جیب مبارک شاتل رفته ... تازه این فقط دانلود 200 مشترک پرمصرف هستش ، بقیه دیگه بماند . ارت که دیگه هیچی...نقل قول:
شما اگر خودت رئیس شاتل باشی با این وضعیت مقابله نمی کنی ؟
به کل منکر همچین قانونی و محدودیتی شدن و قضیه رو تنها ربط دادن به اینکه چون پهنای باند شیر هست توس ساعات رایگان با افت سرعت مواجه میشیم
من الان احساس می کنم گوشام درازه
دوستان تماس بگیرید با تهران و ببینید چی جواب میدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنید
اینکه میگن هیچ خبری نیست و محدودی نیست ادم رو ازار میده ، مثل یه سری افراد ... دروغ میگننقل قول:
اقا شما 45 گیگ دانلود داشتی در ماه گذشته یعنی فقط 15 گیگ نسبت به اونی که اکو 512 داره بیشتر دانلود داشتی( با اکو 512 شبی میشه 1.2 گیگ دانلود داشت) خب اقا پولشو دادی چرا ناراحتی؟ بعد چطوری گیگی 5 هزارتومن حساب کردی پای خودشون 100 تا تکتومنی هم نمیوفته. اینها که اینترنت گیگی نمیخرند بعد گرونتر بفروشند به من شما.نقل قول:
ولی خداییش هم بخوایم حساب کنیم باید حق رو به شاتل هم بدیم ... کدام شبکه رو سراغ دارید که 2مگ بده 23 هزارتومان با شبانه مجانی؟ . قیمت هر گیگ 5 هزارتومانه ، من به شخصه هر ماه دارم نزدیک 40 گیگ دانلود می کنم ، بعنی چیزی حدود 200 هزارتومان از کیسه شاتل رفته . حالا اگر 200 تا مشترک 2 مگ همزمان بخوان دانلود بکنن یعنی 40 میلیون تومان درماه از جیب مبارک شاتل رفته ... تازه این فقط دانلود 200 مشترک پرمصرف هستش ، بقیه دیگه بماند . ارت که دیگه هیچی...
شما اگر خودت رئیس شاتل باشی با این وضعیت مقابله نمی کنی ؟
پارس انلاین سال گذشته 256 میفروخت در ساعت رایگان سرعتش میرفت بالای 120 اگر قرار فشار مالی بیاد به اونها هم فشار میومد . که میبینم خبری نیست
در طول 1 سالی که من از شاتل سرویس گرفتم و به این تاپیک سرمیزنم همیشه بیشتر دوستان مشکل داشتند خودم هم همینطور اما هیچ وقت هیچ کاری نشد انجام بدیمنقل قول:
چیزی که دوستمون گفته اینجا ایرانه واقعا حقیقت داره
سلام
ایا باز کردن یک تاپیک برای اعتراض به سرعت افتضاح و .... یک سرویس دهنده خلاف قوانین این انجمن است؟
اگر نه یک تاپیک باز کنید و هر نفر بیاد شناسه کاربریش را بزاره و اعتراض کنه. فکر کنم تعداد کاربران شاتل توی این انجمن زیاد باشه.
----
خوشبختانه هنوز من محدود نشده. اگر محدود شد سریعا سرویسم را قطع می کنم میرم یک جایه دیگر.
فکر کنم من بدبخت شدم درسته ؟! هنوز پارس خط منو جمع نکرده به نظرتون بذارم قطع کنه بیام شاتل یا نه ؟ سرویس eco 128 سفارش دادم. جان من تا دیر نشده بگید چه کار کنم
اعتراض اونم اینجا چه فایده ای داره؟!
اگه دانلود شبانه اکو بخواد محدود بشه به یه مقدار خاص دیگه فرقی بین 128 و 512 نیست چون توی روز که سرعت یکیه پس همون بهتر که بریم 128 لااقل پول کمتری بریزیم تو حلقشون،شاتل با این کار کلی مشتری از دست میده خود من دورم تموم بشه میرم پارس
سلام دوستان
البته با توجه به برنامه های مخابرات برای جمع آوری کابلهای مسی و تبدیل به فیبر نوری دیر یا زود همه باید بریم از مخابرات سرویس بگیریم و اونجا هم قربونش برم خیلی سرعتش توپه!!!!!!!
از همه مهمتر که وقتی مشکلی پیش بیاد باید با 107 نفر صحبت کنی که همشون هم کارمندن و فقط میگن باشه بررسی میکنیم و بعد میرن روزنامشونو میخونن !!!!
امیدوارم که روزی اینجا نیایم بگیم ای شاتل، صبا، ... یادش بخیر می تونستیم با سرعت 50کیلو دانلود کنیم!!!
منم با این وضع میخواستم از پارس انلاین بگیرم ولی از شانس من فعلا منطقه ما نمیده فکر کنم محدودیتش پر شده
فردا دارن میان وصل کنن من سرویس ART1 دارم میگیرم
دوستانی که تهران هستن سرعت دانلودشون چجوریاست؟؟ شبا چطوره؟؟
سلامنقل قول:
شما بیاین این کار را بکنیم حداقلش وقتی ۱۰۰ نفر جمع بشن شاتل یکم با احتیاط تر رفتار می کنه و شاااااااااااااااااااید یکم ادم بشوند.
الان مخابرات قم داره سرویس 512 سه ماهه رو میده 55 هزار تومن ( البته اونطوری که من شنیدم ) و سرعتش هم روی 60 با ترافیک نامحدود
اینطوری که شاتل داره پیش میره و هی دارم محدودیت میزاره دیگه باید از شاتل رفت
حسابشو بکنید از بخابرات بگیریم و 24 ساعت بزاریم رو دانلود اونم با سرعت 60 فکر کنم روزی 5 گیگی بشه دان کرد ( چه حالی بده :31: )
ehsan 08:02:54 ب.ظ
با سلام
cs71 08:02:59 ب.ظ
با سلام ابارشی هستم. لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید.
ehsan 08:03:32 ب.ظ
ببخشید این افت سرعتی که شاتل 3 شبه اعمال کرده تا کی این وضع ادمه داره؟
در ضمن در هنگام شب در موقع چت کسی جواب ما رو نمیده
این محدودیت جدید شاتل تا کی ادامه داره؟
cs71 08:04:35 ب.ظ
دوست عزیز در حال حاضر مشکلی هست؟
ehsan 08:04:46 ب.ظ
نگید که ترافیک بالاست
دقیقا ساعت 1 شب سرعت دانلود به شدت افت میکنه و ساعت 7 صبح خوب میشه
cs71 08:05:44 ب.ظ
الان شما سرعت دانلودتان چقدر می باشد البته از سایتکد:WWW.opera.com
ehsan 08:05:51 ب.ظ
چه مشکلی بالاتر ازاین؟
الان را نمیگم
cs71 08:06:14 ب.ظ
الان مشکلی داری
دارین
ehsan 08:06:23 ب.ظ
دیشب از سایت اپرا با سرعت 5 دانلود میکردم
cs71 08:06:38 ب.ظ
پس لطف بفرمایید همان موقع تماس بگیرید تا مرکز و خط شما چک شود با تشکر
ehsan 08:07:13 ب.ظ
منم همین کار را میکنم ولی کسی جواب نمیده
الان 3 شبه که اینجوریه
فکر کنم همکاراتون اون موقع خواب هستند
cs71 08:07:49 ب.ظ
23089 و ایمیل و چت
خیر شاتل 24 ساعته پاسخگو می باشد
ehsan 08:08:27 ب.ظ
ولی آخر نگفتید این محدودیت سرعت تا کی ادامه داره
cs71 08:08:47 ب.ظ
در حال حاضر که روی سرویس شما مشکلی نیست؟
ehsan 08:08:56 ب.ظ
در هنگام 1 شب به بعد کسی جواب چت را نمیده
cs71 08:09:26 ب.ظ
حتما مشکلی بوده
ehsan 08:09:39 ب.ظ
بین ساعت 1 تا 7 خیلی مشکل هست سرعت به شدت افت میکنه
cs71 08:09:47 ب.ظ
چک بفرمایید اگر دوستان جواب ندادن که غیر ممکن می باشد با شماره 23089 تماس بگیرید
ehsan 08:10:18 ب.ظ
تماس با این شماره هم که کار حضرت فیل است
باید یه 4 ساعتی پشت خط موند
در هر صورت امیدوارم شاتل این محدودیت مسخره را سریع بردارد وگرنه خیلی از یوزرهاش میرن جاهای دیگه
cs71 08:12:02 ب.ظ
ایمیل بزنید
ehsan 08:14:08 ب.ظ
نمیدونم چرا جواب سوالم اینقدر سخته که هیچ کس بهش جواب نمیده
cs71 08:15:45 ب.ظ
دوست عزیز شما باید زمان مشکلتان تماس بگیرید
ehsan 08:16:43 ب.ظ
این کار فایده ای نداره و ما آخر جواب سوالمون رو نگرفتیم
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
دوستان تا میتونید چت کنید . زنگ بزنید . ایمیل بزنید . شاید یه فرجی شد:41:
دوستان مثل اینکه شاتل داره تغییراتی توی سرویس های آرتش از لحاظ سرعت ارسال و دریافت میکنه. یک نگاه بندازید .
آرت 6 و 7 و 8 سرعت دریافت و ارسالشون زیاد شده با همون قیمت قبلی . فکر کنم دیدن 200 هزار تومان نمی ارزه واسه 512 نا محدود و اون یکی سرویس سرعت هارو بردن بالا. خدا کنه آرت 1 و .. هم ببرن بالا.کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
سلام دوستان
این شاتل توی نمایشگاه الکامپ غرفه نداره؟
اگه غرفه داره همه دوستانی که تهران هستند یا میرن نمایشگاه با هم قرار بذارن و یه اعتراض اساسی اونجا راه بندازند
بهترین جایی که میشه اعتراض کرد همونجاست