تک کانکشن رو نابود کردن، با افزایش سرعت هم مثل قبل تفاوت خیلی زیادی ایجاد نمیشه.
Printable View
تک کانکشن رو نابود کردن، با افزایش سرعت هم مثل قبل تفاوت خیلی زیادی ایجاد نمیشه.
تک کانکشن افتضاح شده!!!!!!!!!
من عکسای تلگرامو اصلا نمیتومنم ببینم صبح یدونه ایمیل اومده بود توش فایل 14 مگی 10 بار امتحان کردم نتونستم فایلو دانلود کنم از دیروز وضعم همینه سرعت تک کانکشن به 30 به زور میرسه. یه صفحه راحت نتونستم لود کنم. :n34::n34::n34:نقل قول:
های وب هم از دیروز همینهنقل قول:
برا من ( که فک کنم تنها کسی تو تاپیک های وب راضی بود )خراب شده
چه گناهی کردیم !!!!! گیر اینا افتادیم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
واقعا اینترنت افتضاح شده
خسته شدیم اینقدر شکایت کردیم و زنگ زدیم پشتیبانی
این همه پول میدیم هیچ خدماتی نمیگیریم
سلام
من مخابرات نا محدود دارم ماهی 36 میدم البته با طرح 10100 سزعت 512 که سرعتش نزدیکا 40یا55ایناس
چیزی داره اسیا تک برتی من؟
البته شبا بعضی وقت ها با سرعت 10میگ دانلود میکردم اما الام چند وقته خراب شده با سرعت 2میگ یا 4میده
طرح 10100 هم سرعت 10میده کامل
سلامنقل قول:
شما نامحدود میخوای؟
تلگرامو که اصلا بیخیال - من های وب که بودم تو سایت testmy.net سرعت تک کانکشنم رو ظهر ها که خوب بود میزد 600 کیلوبایت که عالیه این مقدار ! بعد همون موقع یکی یه آهنگ 2 مگابایتی تو تلگرام برام فرستاد 4-5 دقیقه طول کشید تا دانلود شد ! شما بگو وقتی سرعت رو میزنه 600 کیلوبایت چه جوری اینقدر طول میکشه !؟نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------
راستی برام ثابت شد تجهیزات اسیا تک تو مرکز مخابراتی در پیت تر از های وب هست attainable خط من با های وب همیشه حدود 7-8 مگ بود حالا با اسیا تک شده 5-6 !!! دیشب اخر شب همش رو 5.5 مگ رفته بود ! :n03: ( باید بگم مثل قبل خطم رو روی همون 5 بزارن )
شما از چی ناراحتی الان! اولا مطمئن باش همه هم برن جا برای شما باز نمیشه چون آسیاتک بعمد محدود کرده. دوم تغییر isp به این راحتی هم نیست ضمنا طرف حجم یا زمان داره. با همه اینها یکی مثل خود من اينکارو انجام دادم و سه روز پیش آسیاتک رو تخلیه کردم حجم و زمان هم داشتم . اتفاقا بین صبانت شاتل همیارنت و آسیاتک که من تا حالا سرویس داشتم اشغالترین اونها همین آسیاتک بوده که بیش از سه ماه نتوانستم تحملش کنم. درکل تنها موردی که آسیاتک رو برتر میکنه دانلود مجانی شبانه اون هست وگرنه پینگ و لودینگ صفحات و سرعت دانلودی که نسبت به سرویس میده و محدود کردن سرور های خارجی آسیاتک ازهمه بدتر هست.نقل قول:
ایا اسیاتک نامحدود هم داره
برای دانلود نمیخوام فقط واسه وب گردیو اینستاگرامو این چیزا میخوام
مخصوصا واسه بازی انلاین
الان مصرف حجمم خیلی بالاست
روزی یک گیگ حجم به شخصه مصرف میکنم
اگه خونه شلوغ باشه که زود حجم تموم میشه
من نمیخوام تعریف الکی کنم ! همه اشغالن ! ولی خدایی دیگه از شاتل در پیت بهتره !نقل قول:
راستی کسی میدونه چرا هر سال بهترین isp اسیا تک میشه ؟ یعنی از خودشون هست که هواشو دارن !؟ یا معیاری چیزی دارن ؟
عجب!!!!نقل قول:
من نمیدونم واقعا خیلی سخته قبل سوال پرسیدن یه چن صفحه از همین تاپیک مطالعه کردن!!
عالم و آدم الان فقط چن ماهه صحبتشون سره پینگ مزخرف،مشکل در اینستاگرام،تلگرام و هزار کوفتو زهرماره دیگه این اسیاتکه !!بعد شما حرف از بازی آنلاین میزنی!!
خدا رو شکر سایتش هم در دسترسه که ببینین نامحدود داره یانه!!!
دوستان عزیزم نامحدودا رو چک کردین بهترینشو پخ بدین مرسی[emoji4]
الان از دی ان اس رسمی گوگل پینگ گرفتم
بین سیصد تا چارصده
پینگش مثل های وبو شاتله البته پکت لاستش کمتره[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
نامحدود های اینترنت اسیاتک توصیه نمیشه بگیرید.اکثر کاربرانی که گرفتند پشیمان شدند.نقل قول:
پیشنهاد میکنم تعرفه های شبکه ملی اطلاعات(اینترانت) رو ببینید و بر اساس نیاز هر سرعتی که خواستید تهیه کنید. با اکانت هم راحت میشه تبدیل به اینترنتش کرد....
اینم بگم تمام سرعت های شبکه ملی ملی اطلاعات اسیاتک اسمی هست.(مثلا 128 سرعتش فیکس رو 16 هست.)
های وب هم اوضاع همین بود
شاتل هم خراب شده
پس شرکت دیگه ای باقی نمیمونه
نت ایرانسل هم فقط تعرفه های شبانش خوبه
اگه برا بازی کلش میخوایی فقط یه 128 ////15 هزار تومن بگیر و بسنقل قول:
هیچ خطی دیگه بدرد نمیخوره...گروونن
اخه این چه وضعش هست!
من شاتل 512 داشتم سرعت دانلودش از سرورهای خارجی در روز بالای 1000 بود و شب ها هم بالای 500
حالا آسیاتک کولاک !!!! 4Mbps گرفتم که لعنتی حتی سایت خودشون رو هم داره جون میکنه تا نشون بده!!
این نتیجه تست از سرور داخلی و خارجی در طول روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا شاتل از هر نظر بهتر از آسیاتک هست فقط تعرفه هاش گرون تره...
چطور میشه از این شرکت شکایت کرد و خسارت گرفت؟
من میخوام پولم رو از این دزدها پس بگیرم و برم همون شاتل...
نه عزیزم مگه بچه ۱۸ ۱۹ ساله ام که کلش بازی کنمنقل قول:
واسه ی cs go میخوام چون منبع درآمدمه
اقا بنظرت همین سرویس ۱۲۸ حداکثر چه سرعتی داره
تقریبا ماهی چهل گیگ مصرف دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی بن تخفیف برای ثبت نام اولیه داره؟
سلا م دارم ۴۴ هزار تومان پ.خ بده تا بهت بگمنقل قول:
بیشتر به خاطر خوش خدمتی و سرمایه گذاری هست که آسیاتک تو اینترانت کرده با ایجاد سرور های قوی داخلی و الا از لحاظ کیفیت رده آخرم زیادش هستنقل قول:
والا من که راضیم دوستانه میگم نزدیک ۶ تا شرکت تو این ۲ ساله عوض کردم نمیگم خوبه از نظر آشغال بودن آسیاتک و پارس از همه کمتر آشغال بودن ولی خوب چون ثبات آسیاتک بهتر بوده برای من حداقل
من تهرانم نارمک شاید ماله شهرای دیگه اینجور نباشه
ولی کلا اینترنت ایران همش آشغاله همشون یه کرباسن
Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
البته اسیاتک مشتری هم زیاد داره و یوزرهاش زیادن و همین باعث افت کیفیتش هم شده در این سالهای اخر اما الان موقع سوداوری اسیاتک هست اما من یادمه دو سال پیش واقعا هم قیمتش با شرکتهای دیگه همخوانی داشت و هم سرویس هاش خوب بودن اما الان متاسفانه سرویس های با ساعت رایگان خیلی خیلی گرونن و سرویس های چند گیگ در ماهش هم که گرونتر از سایر شرکتها هست.نقل قول:
اما دلیل گرون کردن سرویس ها در یک شرکت و افت کیفیتش فقط یک چیز هست اون هم زیاد شدن یوزرهای اسیاتک هست.
اسیاتک و شاتل و پارس دیگه اینقدر گردنشون کلفت شده هر کاری دلشون بخواد میکنن اینقدر یوزر دارند که حتی 60 درصدشون هم که ریزش کنه باز براشون کلی سود دارهنقل قول:
سلام دوستان ، 10 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام یا برم شاتل یا آسیاتک ، دانلود و پینگ برام مهمه ، بنده شبی 12 گیگ رایگان دانلود میکنم ، یه خوبی که مخابرات داشت این بود که محدود نمیکرد ، سرویسی که آسیاتک داشته باشه که بتونم شبانه هر شب:n02: 12 گیگ دانلود کنم از سرور داخل و خارج و محدود نشم چی هست؟
با تشکر:n40:
شهاب نیم گیگ و 10 گیگ به بالا اگه شانستون خوب باشهنقل قول:
کلا پنج حالت داره
250/250
500/250
500/500
1M/256
1M/500
سرعت کمتر طبیعتا سرور غیر اسیاتکی هست
سرعت بیشتر سرعت سرور اسیاتک هست (نه همه سرورهای داخلی )
تست 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک
برای کسانی که پرمصرف هستند و به اینترنت در طول روز نیاز دارند نه فقط دانلود شبانه این سرویس نامحدود آسیاتک انتخاب خوبی هست ماهی 112000 تومان
سرعت دانلودش هم در IDM این سرویس بین 225 تا 240 هست و برای دانلود هم نسبتا مناسب هست ...
در کل نامحدود از اسیاتک فقط اینترانت مخصوصا اگه مودمتون قابلیت ست کردن وی پی ان داره دیگه عالیه
شما پول اضافه برای این سرویس دادی.نقل قول:
با خرید شبکه ملی اطلاعات 2مگ نامحدود میتونستی 20ت در هزینه صرفه جویی کنی.
با خرید یه روتر ارزون قیمت میشه داخلش vpn هم ست کرد.نقل قول:
یه روتر خوب و ارزون قیمت که وی پی ان بشه ست کرد معرفی کنیدنقل قول:
ممنون
اره یا چیزی که تو ماه کم نیارم دانلود شبانه هم باشهنقل قول:
شاید مخابرات موندم
نمیدونم جواب سؤالت رو گرفتی یا نه. اما به هر حال یه توضیح کوتاه اینجا میدم شاید کمکت کنه.نقل قول:
جواب سؤال اولت اینه: بله. حتمن ISP بر اساس سیاستهایی (چه درست چه غلط) که داره برای مدیریت سرویسهایی که به جمیع مشتریاش میده یه سری محدودیت از جمله محدودیت سرعت تککانکشن اعمال میکنه. البته، هر محدودیتی که کاربر میبینه الزامن از طرف ISP نیست. اما اگه یه محدودیتی رو به طور منظم مشاهده کنه، احتمال خیلی زیاد از طرف ISP اعمال شده. مثلن ممکنه شما از یه سرور یا یه مجموعه سرور خاص سرعت تککانکشن محدود ببینی ولی از سرورهای دیگه نه. اگر چه این ممکنه از طرف خود ISP اعمال شده باشه، اما بعضی مواقع خود سایتها و سرورها هم برای مدیریت خدماتی که به کاربرانشون میدن ممکنه محدودیت سرعت بذارن. مثلن سرورهای فایلشیرینگ معمولن به کاربران عادی و رایگانشون پهنای باند کمی اختصاص میدن یا اجازه بیشتر از دو تا کانکشن همزمان بهشون نمیدن. این ربطی به خود ISP نداره. اما اگه به صورت سیستماتیک روی اغلب سرورها محدودیت سرعت تککانکشن وجود داشته باشه، این محدودیت کار خود ISPاه قاعدتن. ظاهرن وضعیت محدودیت تککانکشن آسیاتک از این نوعه.
جواب سؤال دومت اینه: اصولن ISPها هیچ وقت به اندازه تعداد مشترکانشون پهنای باند اختصاصی ندارن. یعنی اگه ISPای وجود داشته باشه که این ادعا رو بکنه یا فقط داره سرویس پهنای باند اختصاصی میفروشه یا داره دروغ میگه یا احمقه. اصولن هیچ جای دنیا شرکتها چه تو حوزه اینترنت چه تو زمینه بقیه شبکهها، یه همچین کاری نمیکنن. البته حتمن سرویسهای با پهنای باند اختصاصی همه جا هست که با توجه به قیمتهای خیلی زیادش فقط به درد یه سری از شرکتها و سازمانها میخوره و شامل کل مشتریا و پهنای باند شرکت نمیشه. اصلن این مفهوم ضریب اشتراک هم از همین جا در اومده. مثال عینیش فرق بین جاده خصوصی و جاده عمومیه. تو جاده خصوصی ممکنه فقط ماشینهای یه خونه یا ساختمان حق عبور و مرور داشته باشن. اما تو یه کوچه یا خیابون عمومی (اشتراکی) همه خونههایی که تو اون مسیر هستن حق استفاده دارن. هر چه تعداد ماشینا که معادل بستههای اطلاعاتی تو مسیرهای اینترنتین بیشتر باشه، احتمال تداخل بین ماشینا و تصادف یا کندی عبور و مرور وجود داره. یه جاهایی هم راهنمایی و رانندگی برای مدیریت همین عبور و مرور، میآد قوانین طرح زوج و فرد یا محدوده ترافیک وضع میکنه. با این حساب جواب سؤالت اینه: نه. ISP یه مقدار مشخصی پهنای باند داره که اونا رو اشتراکی فروخته و برای مدیریتش باید یه محدودیتهایی اعمال کنه. به ویژه تو ساعتهای شلوغی و پرترافیک. حالا این محدودیت ممکنه مثل آسیاتک یه محدودیت عمومی روی همه تککانکشنها باشه یا یه محدودیت روی یه سری سرویسها مثل دانلود یا تورنت یا یه سری محدودیت سرعت متناسب با سرعت سرویس فروخته شده (مثل پارسآنلاین که بسته به سرویس مقدار محدودیت سرعت کم و زیاد میشه).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+
اتصال به شبکه WAN به صورت PPTP، PPPoE، Dynamic IP، Static IP و L2TPدر صحفه قبل گفتم میشه یکی از سرویس های شبکه ملی اطلاعات رو فعال کنید و با اکانت تبدیل به اینترنت بکنید.نقل قول:
مثلا میتوانیدشبکـه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت اينترانت نامحدود با امکـان تبادل حداقل 160 گيگ که قیمتش با مالیات 81ت میشه رو بگیرید و یک اینترنت نامحدود واقعی داشته باشید...(محدودیتش هم یکی از دوستان تست کرده بعد از 160 گیگ تا مرز 300-400 گیگ سرعت همون 250 بوده)
دوستان این سرویس رو چند مگ بسته میشه؟ سرعت دانلود با IDM و سرعت تک کانکشن چنده؟
شبکـه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت اينترانت نامحدود با امکـان تبادل حداقل 160 گيگ
کلا اگه کسی اطلاعاتی از این سرویس داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
این سرویس اینترانته و دقیق روی 2 محدود میشه یعنی 256 کیلوبایت /چندکانکشن و تک کانکشن هر دو از سرور داخل روی 256 هست/ و سرور خارج هم بستگی به کیفیت v.p.n داره / و معمولا محدودیت بیشتر از 160 گیگ اعمال میشه فکر کنم تا 250 تا300 گیگ هم سرعت محدود نشودنقل قول:
اگه V.P.N خوب بگیرم، پینگ خارجیش خوبه؟ آخه آنلاین بازی میکنم و تقریبا ماهی 40 گیگ حجم مصرف میکنم. به نظرت میارزه خریدش؟ ممنون میشم نظرتو بگینقل قول:
خیلی خنده دار مودم ۱۲۵ هزار تومانی دی لینک قابلیت vpn-pass-through رو نداره ولی تندا ۵۰ هزار تومانی داره:n04:
بعد از یک هفته افت سرعت که فکر میکنم سراسری و برای همه isp ها بود سرعت دوباره خوب شده
البته شایدم مشکل از خود آسیاتک بود که پهنای باندش تموم شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روتر هست نه مودم!نقل قول: