با اس جی رز بودم :دی
دوستان لایو چه بازی بزنم صفا بده؟؟؟ با اجنبی ها مجبورم بزنم :|
با اس جی رز بودم :دی
دوستان لایو چه بازی بزنم صفا بده؟؟؟ با اجنبی ها مجبورم بزنم :|
red dead redemptionو بزننقل قول:
رد ددم دست رفیقمه اونم فکر کنم مرده :|
دیگه چی هست؟؟؟ نمیخوام یاری باشه میخوام یا خر تو خر باشه ، یا 1به1 یا 2به2 :دی
ولی بازی تیمی بیشتر کیف میده ها...............نقل قول:
دیگه چی هست؟؟؟ نمیخوام یاری باشه میخوام یا خر تو خر باشه ، یا 1به1 یا 2به2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Battlefield:Bad Company 2 رو پیشنهاد میکنم............
هیلو و گیرز 2 هم خوبن..........
بد کامپنی رو که ندارم ، هیلو هم دارم ولی به خاطر ریکد شدن AP2.5 نمیتونم اجرا کنم (سی دیشم دست دوست خرمه) ، گیرز 2 هم من خر تو خری پیدا نکردم فقط کوپریتیو بود... کوپریتیو نمیخوام بزنم میخوام یکی از بچه ها که خونشون کامل شد و رفت و مستقر شد با او برم کوپریتیو ها رو بترکونم :دی
من بازی red dead redemption رو وقتی میندازم تو دستگاه میره تا بازی رو اجرا کنه(صفحه سیاه میشه) اما بعد 5 دقیقه چیزی نمیشه و میام تو داشبورد،جزئیات بازی و والپیپر بازی هم میاد اما هر چقدر هم play رو هم میزنم بازم خبری از بازی نیست به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟
دوست عزیز تو بازیسنتر دیدم و الان لینکشو پیدا میکنم میدم........نقل قول:
البته با این روش میشه رفت لایو.و به دو کنسول نیازه....در ضمن من منظور بدی ندارم چرا عصبانی میشید؟
بیا اینم لینک.....................کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=29303
بازیسنتر
در ظمن این تاپیکx360هست نه بازیهاش دوستان............
خواهش میکنم چنین بحث هایی نکنید...........
الانم به من گیر ندید.................
دوستان باندل جدیدx360اومدم کینکت و star warsبا هارد320بریدxbox.com
دوستان قضیه این عکس چیه ؟؟؟!!! من آخرین آپدیت رو هم ریختم این شکلی نشده ؟؟!!!!!نقل قول:
سلام کسی طریقه ارتقا دادن هارد ایکس باکس فت رو بلده ؟!
منظورم تعویض هارد 2.5 اینچی داخل قاب هارده . از 128 ارتقا بدی به 256 برای کنسول فت
این داشبورد اولین داشبورد xbox 360 هست خیلی قدیمیهنقل قول:
آهان . من اصلا این داشبورد رو ندیده بودم ! جالبه !
دوستان میخواستم برم لایو که پیغام آپدیت اومد و منم زدم yes! ولی تا حدودا 90% میره بعدش update failed میده مشکلش چیه؟ در ضمن status cod ارور رو هم نوشتم... تا حالا 2 بار امتحان کردم ولی کامل آپدیت نمیشه:41:
مشکل از ISP هست یا کانکشن !نقل قول:
سلام.
من روی کنسولم +LT نریختم و با آپدیت 3 دیسک کار میکنم ...
داشبورد هم آخرین بار با بازی بولت استورم آپدیت شد ...
میتونم کینکت بخرم و با خیال راحت بهش وصل کنم و بازی کنم ؟؟؟
کپی خور دستگاهم نمیپره ؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی... راستی جدیدترین ورژن. ورژ« چند هست ؟ میخوام آفلاین آپدیت کنم
اینقدر بد و بی راه نگین پشت سر این داشبورد بدبخت!نقل قول:
نوشته شده توسط A.N.A.P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا مایکروسافت فقط آپدیت امنیتی و این حرفا میده بیرون ؟ حالم به هم خورد از این شکل دشبرد خیلی زشته یا خیلی قدیمی شده . یادش بخیر اون دشبرد قدیمیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این داشبور jtag میشد!
من وقتی ایکس باکسمو خریدم این داشبورد روش بود ولی اون موقع از jtag خبر نداشتم:41:
کاش شما با کامپیوتر دانلود کنی و بعد بریزی........آخرینش13599هست..........نقل قول:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
من ورژن داشبرد اون بازی رو نمیدونم کاش خودتون بگید.نقل قول:
دوست عزیز کینکت به کپی خور ربطی نداره.........ولی یه آپدیت تو بازیش هست که اونم مشکلی نداره برات............
راستی شما چراlt+نریختید؟کاش بریزید و داشبرد هاتونم آپدیت کنید............
حذف شود...
من 0225 دارم و داشبوردشم همونیه که روش هست یعنی آپدیتش نکردم . به نظرتون آپدیت کنم ؟ به چه ورژنی ؟
وقتی میخوام آپدیت کنم همون اول این پیغام میاد.تو فرومای خارجی دیدم نوشته شده بود ارور بن شدن هست!:41:
کسی نمیدونه واسه چی ارور میده؟ دستگاه ال تی 1.9 دارهکد:Can't process the update. If the problem persits, go to.
کد:
www.xbox.com/support
status code: 335A - 351F - 1380 - 0703 - C000 - 0099
سلام دوستان من میخوام داشبرد رو آپدیت کنم...
همه کارا رو درست انجام میدم ولی نمیدونم چرا آپ نمیشه بافلش؟
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟restartکنسول از کجاست؟؟؟؟؟/
شما باید فلش رو بزنی به کنسول که خاموش هستش بعد روشنش کنی دیگه.نقل قول:
سلام دوستان
می خوام بدونم این ایکس باکسی که کپی خور نیست رو میشه هـ ک کرد که کپی خور بشه
توی یکی از پاساژ های ولیعصر میگفت واستون هـ ک میکنیم 14000 تومن و هر بازی هم که خواستین میریزیم 5000 تومن
این یعنی چی ؟
سـلـام ...
ببخشید درباره بازیه الان گیر میدین که درباره بازی نگو : دی
بازی های پلاتینیوم هیتس یعنی چی !؟؟! این بازی ها که خریدم امروز روش نوشته پلاتینیوم هیتس ! البته این که کپیه :دی اما اصلی که پلاتینیوم باشه یعنی چی ؟!
:40:
ببخشید حل شد اسم پوشه مشکل داشت..........نقل قول:
سلام دوستان می خواستم جواب چند تا سوالایی که می گم رو محبت کنید و بم بگید:
1-نقش Update در Xbox چیه؟
2-اگه Xbox slim رو کپی خور کنیم باز هم می شه داشبرد رو Update کنیم؟
3-آیا Xbox360 مدل slim 250gb -- شده؟توی بازار پیدا می شه؟اگه می شه قیمت چقدره؟
4-اگه Xbox360 رو کپی خور کنیم می شه به حالت اول برش گردوند یا نه؟
5-چه جاهایی Xbox360 Slim 250gb رو کپی خور می کنند و چه قدر می گیرند؟
6-برای وصل شدن به Live بدون Ban شدن راهی هست؟Update هم ربطی به Ban شدن داره یا نه؟
7-برای بازی Online باید حداقل چه سرعتی داشته باشیم تا بازی روون اجرا شه؟با Irancell چی!روشی هست که بشه با Irancell به Live وصل شد؟
8-آیا نرم افزاری وجود داره که بشه Xbox رو کپی خور کرد؟
9-اگه من برم یه Xbox Slim 250gb رو بگیرم راحت می تونم کپی خورش کنم؟100% این راه(البته اگه راهی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) جواب می ده؟
لطفاً فقط یکی دو نفر نظر ندن(آخه نظرات دوستان متفاوت و هر چی دوستان بیشتر نظر بدن سازنده تره).
ممنونم.(ببخشید اگه زیاد شد)
سلامنقل قول:
1: آپدیت داشبورد نقش اصلیش مبارزه با کپی خور شدن کنسول هست و البته بهینه سازی نرم افزاری و افزایش یه سری امکانات (گاهی)
2:بله
3:بله پیدا میشه. خامش حدو د 630 هست
4:نیازی به برگردوندن نیست! در هر زمان اگه شما از بازی های اوریج بخواین لستفاده کنید هیچ مشکلی چه در LIVE و چه در حالت آفلاین نخواهید داشت
5:کسانی که کنسول میفروشن
6:بستگی به فرمور ه ک شده البته یک سری نکات داره.
7:پینگتون باید زیر 300 باشه.ایرانسل اگه منظورتو وایمکسش هست که باید بگم که پینگش تقریبا خوبه ولی اگه GPRS ایرانسل رو مگید که باید بگم پینگش بالای 700 هست!
8:همین الانش هم با نرم افزار ک÷ی میشه!
9:بدین به فروشگه معتبر تا براتون بدون دردسر کپی کنه.
1- آپدیت ایکس باکس مثل آپدیت ویندوزه و باعث بهبود آن و البته مبارزه با کپی خور کردن دستگاه ها هست.نقل قول:
2- بله. اما بعضی از آپدیت ها باعث می هش کپی خور بپره مثل جدید ترین آپدیت که بعد از انتشار آپدیت هکر ها دوباره دست به کار می شن
3- بله حدود 560 قیمت دارم
4- می شه به شرط این که DVD KEY ارجینال رو داشته باشید.
5- بستگی داره که چیپش چی باشه و کپی خور ها از 15 تومن هست تا 200 تومن که بستگی به درایور و روش -- داره
6- همون کپی خور که ال تی + نام داره از بن شدن جلوگیری می کنه.
7- باید پینگ زیر 300 داشته باشد و برای پینگ گیری می تونید به این سایت مراجعه کنید:8- بله مثل جانگلفلشرکد:http://www.speedtest.net/
9- اگر وارد نباشید کپی خور کردن خطرناکه و ممکنه که درایوتون بسوزه
به تاپیک ربط نداره ولی....................
*R اعلام کرده که بازیه gta v همانند l.a noire از motionscan استفاده میکند.گفته شده که از افراد بخصوصی در بازی استفاده شده
چه شود.................!
سلام
خداییش یا تورنومنت گذاشتین که تاپیک رو به میلیون صفحه برسونید!یا نمیدونم چی!!!2 روزه 20 صفحه میاد جلو!!گمونم تو سرعت رشد!رتبه اول رو تو همه تاپیک ها داشته باشه!!!!
اگه فریمور درایوش ه-ک شده باشه بله کپی خورنشدش رو میشه کپی خور کرد!!!اگه فروشنده بهتون گفته که با 14-15 تومن کپی خورش میکنه!پس لابد جزو سری های کمیاب شده بازاره که اینروز ها خیلی طلبه دارن!و البته قیمتشون بالاست.نقل قول:
مدل و احیانا ً اگه بلدین کد درایو رو بفرمائید تا مطمئن بشین که کپی خور میشه یا نه!کلیه مدل های آرکید و الایت و مدل اسلیم با درایو 9504 کپی خور میشن.بقیه هم در انتظار نشستن!
سلام دوستان..
من دیروز بعد ریختن1.9وآخرین داشبرد رفتم لایو................یکم چرخیدمم و کنسولو خاموش کردم...........
الان دوباره میرم ولی نمیشه میگه برو تو قسمت تست منم میرم و آخرشنتیجه رو تو این عکس گزاشتم
کد:http://036.1.-----.net/out.php/i494372_IMAG0279.jpg
]شده؟کد:http://036.1.-----.net/out.php/i494374_IMAG0280.jpg
نگنه بن شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژنش اینه : 2.0.12625.0نقل قول:
تا حالا لازم نبوده ، نریخته بودم ...نقل قول:
راستی شما چراlt+نریختید؟
شما میتونید با کینکت آپ کنید ولی آخرین داشبرد رو نریزید..........نقل قول:
راستی دوستان مشکلم با لایو حل شد.....از کجا تم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/
چه جور میتونم با افراد خاص بازی کنم/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
همچنان منتظر :31:نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
آقا شما که اصفهان میشینید میشه بگید کجا ایکس باکستونا میدید آپدیت یا ه ک کنن که کار بلد باشه ؟ میشه سریع تر بگید که من این 0225 را ببرم که اگه mxic بود ه کش کنم .نقل قول:
پیغامش می گه تنظیمات مودمت اشکال دارهنقل قول:
فلکه احمد اباد ابتدای خیابان احمد اباد فروشگاه مبیننقل قول:
بعد از اومدن lt+ v1.9 ،مایکرو سافت یه آپدیت داده بیرون که این ltه دیگه مطمئن نیست برای لایونقل قول:
خلاصه فعلا لایو بی لایو
یه بار خواستیم به لایو وصل شیما..................چی شد:41:
منظورت آپدیت13599هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که با همون تو لایوم مطمینید مشکلی نداره؟؟؟؟
آخر مشک لداره یا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟