-
ادعاى عجيب مارکا! رونالدينيو انتخاب شد
روزنامه مارکا چاپ مادريد
روز گذشته در تيتر دوم خود ادعا کرد که با توجه به ارتباط قوى با يکى از مسئولان رده بالاى فيفا مطمئن است که رونالدينيو جايزه بهترين بازيکن سال جهان را دريافت کرده است.
اين در حالى است که مراسم مربوط به اين مسئله در رقابت ميان اين ستاره برزيلى با زيدان و کاناوارو همچنان در تقويم فيفا پابرجاست و کسى نمىتواند با اطمينان از موفقيت رونالدينيو در اين مورد صحبت کند.
مارکا نوشته است: «رونالدينيو از قبل انتخاب شده است و اين تصميم گيرى از طرف مقامات فيفا چند هفته پيش اتخاذ شده و ديگر تغيير نمىکند. از طرفى فيفا موظف است رأىهاى جمعآورى شده از کارشناسان را نيز لحاظ کند اما تأثيرى در تصميمگيرى آنها نخواهد داشت.
-
دايي: شايد سال آينده مربى پرسپوليس شوم اگر راست مىگويند براى عابدزاده بازى خداحافظى بگذارند، من نمىخواهم
على دايى کاپيتان و سرمربى سايپا بعد از جامجهانى در هيچ برنامه ورزشى در تلويزيون حضور نيافته است اما او در برنامه عبور شيشهاى که از شبکه تهران بهصورت زنده پخش شد، شرکت کرد و به سئوالات رشيدپور مجرى اين برنامه پاسخ داد که چکيدهاى از اين گفتگو را مىخوانيد:
* بعد از رفتن لورانت مسئولان باشگاه به من پيشنهاد سرمربيگرى را دارند که من اين مسئوليت سنگين را پذيرفتم و خدا را شکر که توانستم بعد از جدايى 18 امتياز براى تيم بگيرم.
* پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم، البته در بازى سايپا- پرسپوليس عدهاى به من فحاشى کردند اما از تماشاگران اين تيم هرگز ناراحت نشدم، چون معتقدم آن کارها به دليل حضور چند «ليدر» بود.
* سنوسالم ديگر اجازه نمىدهد در پرسپوليس بازى کنم اما پرسپوليس را دوست دارم، طبيعى است که اگر شرايطى براى فعاليت مربيگرى در آن تيم فراهم شود، از آن استقبال مىکنم.
* در شرايط فعلى نمىتوانم مسئوليت فنى پرسپوليس را بپذيرم چون در خدمت سايپا هستم.
* آرامش را دوست دارم، اگرچه زندگى ما فوتباليستها همراه با تنش است. البته اين استرس و تنش در تيمهايى مثل پرسپوليس خيلى بيشتر است. دو تيم قرمز و آبى حاشيههاى فراوانى دارند، البته من هميشه عاشق کارهاى بزرگ و سخت بودهام و هراسى از اين مسائل هم ندارم.
* مربيگرى به مدرک نيست، خيلىها هستند که مدرکA دارند اما در عمل سرنوشت فوتبال در زمين مسابقه است نه در کلاس و... اما به هر حال ما بايد کار خوب را با علم نشان دهيم. على دايى هم نياز به شرکت در کلاسهاى مربيگرى دارد بهطور حتم اين مسئله در برنامههاى اصلى من خواهد بود.
* بعد از جامجهانى هجمه عليه من نبود، بلکه آن گزارشگر در بازىهاى ايران جو را عليه من خراب کرد.
* من بعد از جامجهانى در هيچ برنامه ورزشى شرکت نکردهام چون معتقدم بعد از جامجهانى در حقم اجحاف شد.
* فروزانى را بهعنوان کمک به سايپا آوردهام، ايشان داراى مدرک مربيگرى A اروپا وB آلمان است، بهطور حتم منوايشان مکمل بسيار خوبى در تيم سايپا هستيم و حضور او را به فال نيک مىگيرم.
* خوشبختانه با مسئولان سايپا مشکلى ندارم و در مسائل فنى اختيار تام دارم و از همکارانم فروزاني، رشيدى و قربانى کمال تشکر را دارم.
* در مورد بحث بازى خداحافظى معتقدم آقايان مىخواهند از اين مسئله سوءاستفاده کنند، اگر راست مىگويند براى امثال عابدزاده بازى ملى خداحافظى بگذارند نه براى من زيرا من نيازى ندارم، يکروز دايى به تيمملى آمد، حالا هم از تيمملى رفتهام و ديگر دوست ندارم به تيمملى برگردم چون حالا در آرامش هستم. ببخشيد وقتى تيمملى مىبرد آقايان سينه سپر مىکردند، هر وقت مىباختيم على دايى مشکل اصلى بود.
-
تا آخرين روزهاى حضورم فوتبال سربلند بود مهرعليزاده: فرافکنى نکنيد، آدمهاى قابل احترام را بياوريد
محسن مهرعليزاده رئيس سابق سازمان تربيتبدنى در خصوص مطالبى که مشکل محروميت فوتبال کشورمان توسط فيفا را مربوط به گذشته دانسته و توسط مسئولين قبلى پيگيرى نشده است، گفت: اين مطالب خلاف واقعيت است و از اين قبيل اظهارنظرها که توسط مقامات رسمى انجام مىشود بسيار متأسفم.
وى ادامه داد: در تعامل مثبتى که بين سازمان تربيتبدنى ايران و مجامع بينالمللى ورزش در همه زمينهها و از جمله فيفا وجود داشت، هرگز چنين مشکلى وجود نداشته و در طول 4 سال مسئوليت اينجانب در دولت گذشته و تا آخرين روزهاى دولت، فوتبال کشورمان با سرافرازى کامل در دهها مسابقه و رويداد بينالمللى حضور غرورآفرين داشته که آخرين آن راهيابى به جامجهانى بوده و هرگز نه دليلى وجود داشته و نه صحبتى در رابطه با تحريم فوتبال کشورمان وجود داشته است.
رئيس سابق سازمان تربيتبدنى تصريح کرد: اقدامات اخير در رابطه با برخورد با فدراسيون فوتبال و عزل رئيس فدراسيون موجب بروز اين مشکل تعليق فوتبال شد که اميدوارم مسئولين به جاى فرافکنى اولاً از انجام اقداماتى از اين قبيل که موجب نزول موقعيت بينالمللى ورزش کشورمان مىشود خوددارى کنند، ثانياً از افراد و مديران معتبر و داراى احترام در مجامع بينالمللى که در بين مديران لايق ورزش کشورمان کم نيستند، براى رفع اشکال استفاده کنند چرا که جلوى ضرر را هر جا بگيرند منفعت است.
-
هفته هفدهم رقابتهاي فوتبال بوندس ليگا جمعه شب با يك ديدار آغاز شد و طي آن تيم بوخوم موفق شد برابر بروسيا مونشن گلادباخ به برتري برسد.
به گزارش خبرگزاري رويترز ، در اين ديدار تيم ميزبان توانست با دوگل از سد مونشن گلادباخ بگذرد كه جي كاس در لحظات پاياني نيمه نخست و كاهه بازيكن حريف در دقيقه ۸۵زننده اين گلها بودند.
در مهمترين بازيهاي اين هفته از مسابقهها، امشب تيم بايرن مونيخ (مدافع عنوان قهرماني) به مصاف تيم قعرنشين ماينز ميرود و دو تيم شالكه و آرمينيا بيلهفلد به ديدار هم خواهند رفت.
وردربرمن نيز فردا شب از وولفسبورگ پذيرايي خواهد كرد .
برنامه اين رقابتهاي به شرح ذيل است :
.....................................
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
شنبه ۸۵/۰۹/۲۵
نورمبرگ با هانوفر
آرمينيا آخن با هامبورگ
آرمينيا بيلهفلد با شالكه
انرژي كاتبوس با اشتوتگارت
ماينز با بايرن مونيخ
هرتابرلين با اينتراخت فرانكفورت
يكشنبه ۸۵/۰۹/۲۶
بروسيا دورتموند با باير لوركوزن
وردربرمن با وولفسبورگ
جدول رده بندي
- ۱وردربرمن ۳۳امتياز
- ۲شالكه ۳۳امتياز
- ۳اشتوتگارت ۳۱امتياز
- ۴بايرن مونيخ ۳۰امتياز
- ۵هرتابرلين ۲۴امتياز
- ۶آرمينيا بيلهفلد ۲۲امتياز
-
تيمهاي چلسي و پورتو در ليگ قهرمانا اروپا به هم خوردند.
بارسا هم با ليورپول
ريال با بايرن مونيخ
-
سرمربي تيم فوتبال پيكان گفت: در هفتهي سيزدهم رقابتهاي ليگ برتر مقابل استقلال تهران به انگيزه پيروزي و كسب هر سه امتياز ممكن به ميدان ميرويم.
ساموئل دارابينيان، درگفتو گو با خبرنگار ايسنا افزود: تمرينات منظمي را طي روزهاي گذشته انجام داديم و راههاي نفوذ به دروازه تيم استقلال را مرور كرديم.
وي افزود: ما برابر استقلال هم بازيكنان اميد خود و هم جلال اميديان و مهدي نوري را به خاطر آسيب ديدگي و محروميت در اختيار نداريم اما، نفرات جايگزين با شرايط مناسب و روحيه خوب خلا آنان را پر خواهند كرد.
سرمربي تيم فوتبال پيكان با اشاره به تاثير تماشاگران استقلال در بازي رو به روي پيكان نيز گفت: بازيكنان جوان و كم تجربهي ما بعد از بازي مقابل پرسپوليس در ورزشگاه آزادي مسابقه برابر تماشاگر را هم تجربه كرده و پايه به پاي حريف و حتي بيشتر از آنان خواهند دويد.
وي تصريح كرد: با تلاش تمامي بازيكنان خصوصا، هافبكهاي پيكان سعي خواهيم كرد ضمن انسجام و استحكام بيشتر خط دفاع، از فرصتهاي خود روي دروازه تيم رقبا هم بهتر استفاده كنيم تا تفاضل گلهاي زده و خورده ما مثبت شده و به ردههاي بالاتر جدول برويم.
-
منچستريونايتد در فصل آيندهي هم «ادوين فان درسار» را درون دروازهاش خواهد ديد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سنگربان تيم ملي هلند قراردادش را براي يك سال ديگر يعني تا سال 2008 با شياطين سرخ تمديد كرد.
اين هلندي در ژوئن 2005 از فولام به اولدترافورد پيوست، هر چند كه قرارداد او در ژانويه 2005 تنها تا سال 2006 تمديد شده بود اما، در ادامه كار شياطين سرخ، قهرمان پانزده دوره رقابتهاي باشگاهي در انگلستان قرارداد سنگربان خود را تا سال 2007 تمديد كردند.
سرآلكس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد دراين باره گفت:« او بازيكن تازه وارد اما، رويايي بود و شايستهي تمديد قرارداد. چرا كه بسيار با تجربه است و ما را به جلو ميراند.»
منچستر يونايتد با هدايت سرمربي اسكاتلندياش و دروازهباني فان درسار در صدر جدول رقابتهاي ليگ برتر قرار دارد. اين تيم با توجه به قرعه آساني كه در ليگ قهرمانان اروپا هم نصيبش شده است (ليل فرانسه) از شانس زيادي براي حضور در مرحله بعد اين رقابتها برخوردار است.
فان درسار، به جز منچستريونايتد و فولام در يوونتوس تورين (2001 - 1999) و آژاكس آمستردام (1999 - 1990) بازي كرده است.
با آن كه پيش بيني ميشد اين بازيكن 36 ساله در پايان جام جهاني 2006 آلمان از رقابتهاي ملي كنارهگيري كند اما، او همچنان تصميم گرفته است براي نارنجيپوشان هلند بازي كند.
فان درسار، تاكنون در 53 بازي ليگ برتر و 12 بازي ليگ قهرمانان اروپا براي منچستر يونايتد به ميدان رفته است.
-
سرپرست تيم فوتبال پاس تهران دربارهي ديدار تيمش مقابل سايپا گفت: با انگيزه بسيار بالايي كه بازيكنان ما دارند به پيروزي برابر صدرنشين ليگ بسيار اميدوار و خوشبين هستم.
محمد ملااسماعيلي دربارهي وضعيت كنوني پاس به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: خوشبختانه بازيكنان ما شكست هفته گذشته مقابل پيكان را به فراموشي سپرده و انگيزه و روحيه بسيار بالايي براي رويارويي با سايپا دارند. اميدوارم كه بازيكنان ما در اين مسابقه حساس بازي زيبايي را به نمايش گذاشته و موفق به كسب 3 امتيازي بازي شوند.
وي ادامه داد: بازيكنان پاس در روزهاي گذشته تمرينات بسيار منظم و خوبي را پشت سر گذاشته و از نظر فني و جسماني در شرايط ايدهآل قرار دارند. خوشبختانه در اين ديدار تمام بازيكنان خود را در اختيار داشته و ازاين بابت نگراني نداريم. تنها هادي شكوري دچار يك آسيب ديدگي جزيي است كه با تمرينات ويژهاي كه انجام داده قطعا به اين ديدار ميرسد.
ملا اسماعيلي دربارهي احتمال حضور مليپوشان اميد پاس در اين ديدار به ايسنا گفت: خسرو حيدري و حسن رودباريان صبح شنبه وارد تهران شده و در تمرينات پاس نيز حضور خواهند يافت. حضور اين دو بازيكن در ميدان بستگي به تصميم و نظر كادر فني تيم دارد و اگر آنها تشخيص دهند حيدري و رودباريان در تركيب تيم قرار خواهند گرفت.
سرپرست پاس با اشاره به حضور همايون شاهرخي در راس كادر فني اين تيم اظهار كرد: شاهرخي در فوتبال ايران چهره شناخته شدهاي است كه كارنامه خوب و موفقي را نيز داشته است. با حضور شاهرخي در پاس اكنون نظم و انضباط ويژهاي در تيم ما حاكم شده و شرايط بسيار اميدوار كننده است. بدون شك شاهرخي توانايي بهبود وضعيت پاس را داشته و مطمئن هستم كه در هفتههاي آينده نتايج برتري را به دست خواهيم آورد.
ملااسماعيلي افزود: شكست مقابل پيكان تنها بر روي يك حادثه اتفاق افتاد و با اين بازي نميتوان عملكرد شاهرخي را مورد ارزيابي دقيق قرار داد. اين مربي با سابقه براي بازگرداندن پاس به شرايط آرماني نيازمند زمان است و نبايد خيلي زود در اين باره قضاوت كرد.
وي تاكيد كرد: اميدوارم كه با شكست سايپا روند صعودي و رو به رشد پاس در ليگ برتر آغاز شده و از اين بازي جهش خود را براي صعود به صدر جدول آغاز كنيم.
-
نخستين بازي از هفته پاياني دور رفت رقابتهاي بوندسليگا با برتري بوخوم همراه بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در هفته هفدهم رقابتهاي فوتبال باشگاهي آلمان بوخوم با دو گل از سد بوروسيا مونشن گلادباخ گذشت تا در پايان بازيهاي نيم فصل از منطقه خطر و انتهاي جدول جدا شود.
گكاس (1 + 45) و كاهه (85 گل به خودي) دو گل اين ديدار را به ثمر رساندند.
مارسل كولر، سرمربي بوخوم در پايان اين ديدار گفت:« موفق شديم خواب زمستاني را در بيرون منطقه خطر سپري كنيم. از اين رو همه ما خوشحاليم. اكنون زمان آن فرا رسيده است كه در پايان تعطيلات نيم فصل در اين مكان بمانيم و شايد هم كمي بالاتر برويم. گل نخست ما گلي فوقالعاده بود.»
يوپ هاينكس، سرمربي مونشن گلادباخ هم در پايان شكست تيمش گفت:« در اين لحظه همه چيز با هم پيش آمده است. بايد گفت كه ما دچار بيماري شدهايم. هنگامي كه در چهل و پنج دقيقه نخست يك چنين بازي از حريف گل ميخوريم، برايمان بسيار مرگبار ميشود و ديگر نميتوانيم به درستي به خود بياييم.»
-
برنامه ریزی فدراسیون روی تیم ما تاثیر روانی می گذارد/ احتمالا ترکیب تیم دچار تغییر می شود
مسعود اقبالی گفت: پیکان یکی از تیمهای قدرتمند لیگ برتر است که قطعا برای کسب امتیاز به مصاف استقلال خواهد آمد، با این حال برای کسب پیروزی در این دیدار احتمالا تغییراتی در ترکیب تیم خواهیم داشت.
مربی تیم فوتبال استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر، گفت: حریف ما درهفته جاری پیکان است. تیم که شروعی نامطلوب در بازیهای لیگ برتر داشت، اما رفته رفته توان خود را افزایش داد و به رده های بالای جدول نزدیک شد. مهر نیوز
وی افزود: پیکان هفته گذشته نیز درخانه موفق به کسب برتری برابر پاس شد و با روحیه ای مضاعف به دیدار ما خواهد آمد. با توجه به این مسائل تمام توان خود را معطوف به کسب برتری برابر این تیم کرده و برای حفظ جایگاه مان در صدر جدول تنها برای رسیدن به پیروزی وارد میدان خواهیم شد.
اقبالی اذعان داشت: پیکان تیمی است که متکی به بازیکن خاصی نیست و توان این تیم در خطوط مختلف تقسیم شده است. البته برای ما نقاط ضعف و قوت پیکان به خوبی پیدا است و با تمرکز به روی آنها عصر فردا وارد میدان خواهیم شد.
مربی تیم فوتبال استقلال اعمال تغییرات در ترکیب اصلی این تیم را متحمل خواند و گفت: با توجه به بازگشت بازیکنان مصدوم و محروم احتمال دارد ترکیب تیم دچار تغییرشود. در این بین بازیکنانی شانس بازی دارند که در هفته گذشته جزبهترین های تیم در تمرینات بوده اند.
وی درباره عدم همزمانی بازی استقلال و سایپا در هفته سیزدهم لیگ برتر گفت: البته بازیهای لیگ برتر در هفته های میانی است وطبیعی است که سازمان لیگ تاکیدی روی همزمانی بازیها نداشته باشد. البته اینکه تیم ما یک روز زودتر از تیم سایپا در لیگ به میدان می رود قطعا تاثیر منفی روی روحیه بازیکنان خواهد داشت و آنها با استرس بیشتری بازی می کنند.
اقبالی با اشاره به قدرت پرتابهای اوت علی علیزاده عنوان داشت: پرتاب اوت یکی از روشهای رسیدن به دروازه حریف و خلق موقعیت گل است. بالطبع در بازی مقابل پیکان نیز اگر موقعیت نصیب تیم ما شد از قدرت علیزاده بهره خواهیم برد، البته هنوز مشخص نیست دراین بازی وی به میدان خواهد رفت یا خیر!
مربی تیم فوتبال استقلال در خصوص وضعیت دو بازیکن کامرونی که برای تست فنی در تمرینات این تیم شرکت کرده بودند، گفت: یکی از آنها از فنی شرایط ایده الی نداشت و عذرش خواسته شد و دیگری برای تایید نهایی تا چند روز آتی در کنار تیم تمرین خواهد کرد.