:n02::n09::n18:نقل قول:
Printable View
:n02::n09::n18:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من مقایسه ای که بین شرکتها میکنیم تا 4 مگ راضی کننده است شاتل قبلا داشتم که تفاوتی در کیفیتشون در این سرعت ندیدم.هرچند آستانه مصرف خیلی بیشتر از اینها باید باشه که الآن همه شرکتها تقریبا یکسانه تو این سرعتها. من سرویس 3 مگ دارم و یوتیوب رو فول اچ دی میتونم ببینم.حالا ممکنه شرایط متفاوت باشه در جاهای مختلف.بیشتر از اون باید دید کجا حجم بیشتری میده و از کیفیت هم نمیزنه.مسلما جایی که یک ترا میده در اولویت باید باشه مثلا برای 16 مگ.اینم فکر کنم آخرین تغییراتی بوده که شرکتها توی آستانه مصرف اعمال کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این مشکل رو داره با سرویس 8مگ یا فقط شانس ما اینطوری بگه2مگ تمدیدکردم سرعت 220تا مودمم خاموش روشن میکنم فایدنداره اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین به معنی واقعی کلمه افتضاح شده و این یک حقیقت است. آنچه که در مورد شما عجیب است این است که سرعت دانلود شما با چندین اتصال ( توسط برنامه مدیریت دانلود ) بسیار پایین است و این به این معنی است که با این وضعیت شما احتمالاً خیلی کمتر از 1 م.بیت سرعت واقعی ( تک کانکشن ) دارید.نقل قول:
من هم همین جشنواره رو گرفتم. خیلی خوبه و کاملا رضایت دارم از سرویس تحویلی.نقل قول:
فکر نکنم با ماهی ۱۷ هزارتومن شرکت دیگه ای سرویس ۳ مگ با ماهی شصت گیگ بفروشه. امیدوارم برای شما هم همه چیز عالی باشه.
دقیقا سرویس من چون قدیمی هست چند روزه همینطور شده
سرعتش واقعا روی اعصابه
اکثر اوقات دیگه سرعت اسمی سرویس رو بهت میده، اگر لطف بفرمایند به ذره بالاتر میده بهت!
امروز دیگه خیلی وضع خراب بود
اصلا نمیشه باهاش هیچ کاری کرد
4 ساله مشترک پارس هستم ولی این دیگه نوبره!
هیچ وقت به این افتضاحی نبوده
تا آخر همین ماه قرارداد دارم بعدش جمعش میکنم
مال منم دقیقا همین وضعیت واسم پیش اومدهنقل قول:
علتش هم ادغام با های وبه
چون قبل از پارس های وب داشتم دقیقا از نظر افت سرعت بقیه مشکلات مثل الان پارس آنلاین بود
از های وب فرار کردم اومدم پارس آنلاین دوباره های وب اومد سراغمون:n34:
دوستان پارس انلاین سرویس 6 ماهه 3 مگ 60 گیگ بین الملل، 105 تومان میده میصرفه تمدید بزنیم؟
الان خدا رو شکر میکنم گول تبلیغاتشون رو نخوردم برای شرکت توی مثلا قرعه کشی! 6 ماهه و یکساله تمدید نکردم!نقل قول:
اگر نه یک سال دیگه گیر این شرکت دزد بودیم
قرعه کشیشون هم که معلوم نیست واقعی باشه توی این 4 سال که چیزی گیر ما نیومد!
داداش دور پارس نیانقل قول:
هر روز بدتر از دیروز:n34: