دوستان دانشگاه برای من انتخاب واحد کرده ورودی 90 هستم
حالا یه سوال 3تا امتحانت پایان طرم من افتاده یه روز این عادیه ؟؟؟مشکلی نداره نمیشه یه روز 3 تا
Printable View
دوستان دانشگاه برای من انتخاب واحد کرده ورودی 90 هستم
حالا یه سوال 3تا امتحانت پایان طرم من افتاده یه روز این عادیه ؟؟؟مشکلی نداره نمیشه یه روز 3 تا
سلام عزیز ممنون از جوابتنقل قول:
خودشون زده بودن چک هم میتونیم بدیم
حالا فردا با دوستم میرم ببینم چیه خدا کنه باز نگن چیزی کم و کسر اوردی
خیر مشکلی نداره، فقط کار مطالعه تون سخت میشه. وقتی دانشگاه براتون انتخاب کرده، تنها کاری که میتونید بکنید پاس کردنشونه.نقل قول:
من امروز گواهی دیپلم رو از پروندم دراوردن و گرفتم ولی تاریخ صدورش 88 هست مشکلی پیش نمیاد؟
چون روش نوشته فقط 6ماه اعتبار داره
چند روز دیگه انتخاب واحد دارم.
ترم یکی هستم.
شیمی پیش نیاز خوردم.
ولی سایت یونی در لیست درس هایی که ارائه شدی برای این درس چیزی نیست.
میگید چی کار کنم؟
ممکنه این ترم ارائه نشه اصلا؟
جوابم را بدید لطفا
منهم گفتم برای سراسری روزانه باید انصراف داد ....نقل قول:
در غیر اینصورت نیازی نیست و مشکلی پیش نمیاد.
برای واحد ها هم معمولا تعداد کمیشون رو قبول میکنند.
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
نقل قول:
معمولا درسهای پر متقاضی رو براشون برنامه میزارند.شاید در زمان حذف و اضافه بتونید بگیرید.
البته این با تصمیم دانشگاه هستش.....
از ما که گواهی دیپلم رو نخواستند فقط گواهی پیش دانشگاهی رو خواستند که اونم تاریخش 20 روزی از 6 ماه فرصتش گذشته ولی گیر ندادن:27:نقل قول:
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
داداش شما ثبت نام کردی؟نقل قول:
مشکلی نیست، اگر ارائه بشه دانشگاه براتون برمیداره اگر هم ارائه نشد مشکلی نیست، ترم های آتی پاس خواهید کرد به هر حال مشکلی برای سایر دروس پیش نمیاره.نقل قول:
سلام دوستان من خیلی امسال دامپزشکی دکترای حرفه ای گرمسار قبول شدم بنظرتون این رشته خوبه برم ثبت نام کنم یا بشینم واسه ساله بعد؟ تو رو خدا جواب بدید درامدش خوبه؟ نظرتون راجع به این رشته چیه؟
سلام
ما از همون ترم اول انتخاب واحد رو دادن دست خودمون!
11 واحد تخصصی رو میشه توی ترم 1 برداشت که 9 واحدش به روز و ساعتی که میخوام بخوره!
یعنی سرجمع 9 واحد رو فعلا باید قطعا بگیرم....
حالا میگید عمومی ها رو چه قدر بگیرم؟
20 واحد رو پر کنم؟
از بین عمومی ها این ها به روز و ساعتم میخوره....سنگین نیست؟
انقلاب اسلامی،تفسیر موضوعی قران،تنظیم خانواده،فارسی،زبان خارجه!
کلا میشه 11 واحد...با اون 9 واحد میشه 20 واحد...
بگیرم این طوری؟
+
یه چیزی که هست رشته ما 6 سالست یعنی الان اگه 11 واحد عمومی بگیرم فکر کنم کل عمومی ها 24 واحد باشه(درست میگم؟؟)....13 واحد میمونه و تا ترم دو و سه رو هم اینا رو میگیرم...یعنی عملا ترم های بالاتر فقط درس تخصصی پاس میکنم...حالا این بده یا خوبه؟
+
بعد یه مورد دیگه....الان من تو سایت که میبینم بعضی درسا ظرفیتشون صفر شده...بعضی دیگش هم مونده یه چیزایی...ممکنه به روز ما صفر بشه؟!
+
مورد آخر هم اینه که الان که نگاه کردم 6 تا از درسا..... هر کدوم دوتا توی سه روز امتحانش برگزار میشه!
روزی دو تا امتحان!
میشه باهاش کنار اومد؟
فقط هم همین ساعت رو داره!
ممنونم