کلا زبان 3 رو ندبدم ): O-:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کلا زبان 3 رو ندبدم ): O-:
سلام بچه ها !! کسی بودجه بندی آزاد رو نداره؟؟؟ من تو همين تاپيک سرچ کردم يه پست بود که فقط سراسری رو گذشته بود که اونم عمومی رو نداشت
اگه کسی داره خواهشا بزاره
سلام خدمت دوستان عزيز
اين هم كارنامه ي بنده:
عمومي ها رو كه بي خيال! تو اختصاصي ها بايد براي شيمي و رياضي پايه يه بار ديگه خود كشي كنم !!!!
...
سلام
ببخشید شما این کارنامه ها رو از کجا میارید ؟
این فقط واسه داوطلبان کنکوره ؟
دوستانی که تو آزمون های آزمایشی قلم چی ثبت نام کردن عصر همون روز کارنامشون از سایت کانون(قلم چی) میگیرن:20:نقل قول:
امیرکبیر نرم افزار داره؟
کسی میدونه تا چه رتبه ای میگیره؟
برای یکی از دوستام میخوام
بودجه بندی سوالات عمومی در کنکور سراسرینقل قول:
سلام بچه ها !! کسی بودجه بندی آزاد رو نداره؟؟؟ من تو همين تاپيک سرچ کردم يه پست بود که فقط سراسری رو گذشته بود که اونم عمومی رو نداشت
اگه کسی داره خواهشا بزاره
ادبیات:
واژگان:2-3
املا:2-3
تاریخ ادبیات و دانش های ادبی:2-3
زبان فارسی:5-6
آرایه های ادبی: 3-4
تناسب مفهومی و قرابت معنایی :9
خب این تابلو برای اونایی که درک ادبی شون بالاست (ببخشید نتونستم جمله ی مودبانه تری پیدا کنم!) قرابت معنایی و آرایه های ادبی بهترین انتخاب واسه جواب دادنه و برای اونایی که حفظیاتشون خوبه تاریخ ادبیات واژگان و املا کمک می کنه و برای اونایی که سرعت عمل و دقت شون بالاس زبان فارسی مناسب تره...خوش به حال اونایی که هر سه وِیژگی رو با هم دارن
عربی:
ترجمه و تعریب:8-9
درک مطلب:3-4
اعراب گذاری:2
تجزیه و ترکیب:2
قواعد:8-9
برای کسایی که تازه شروع می کنن ترجمه تعریب و درک مطلب رو با یادگیری یه سری قواعد ابتدایی و روش حذف گزینه به راحتی می شه جواب داد من خودم بالاتر از 20 نزده بودم تا قبل عید ولی با همین کارا الان دیگه کنکورای سالای قبلو راحت حدود 50 اینا می زنم
دین و زندگی:
سال دوم : 8-9
سال سوم:8-9
پیش دانشگاهی:8-9
اگه کسی می خواد چیزی حذف کنه دین و زندگی 2 به مراتب مفهومی تر و سخت تر از دو تا کتاب دیگه س...سال سوم و پیش2 به مراتب آسونترن و بیشتر جنبه ی حفظی دارن تا مفهومی
زبان:
گرامر:3-5 (البته با احتساب تست ها cloze که به گرامر مربوط می شن)
واژگان:6-7
cloze: 5
reading:10 (دو متن که به نظر میاد یکیش از اطلاعات عمومی و علمی و یکیش به صورت معرفی یه شخصیت یا تعریف ماجرا و اینا هستش)
زبان هم معمولا 3 تا از تستاش به سال سوم مربوط می شه و بقیه رو می شه با اطلاعات پیش دانشگاهی خوند و اوصلا می گن نیمه ی دوم زبان3 مهمتره نسبت به نیمه ی اولش و تصور شخصی منم اینه که پیش2 هم از پیش1 مهمتره (البته این نظر شخصی منه)
داداش نکنه شوخی میکنی :31:نقل قول:
درصدات که عالیه ما باید خودکشی کنیم که ترازمون اینجوری افتضاحه نه شما :31:
راستی دم این 7 هم گرم...واقعا ترازت رو مقدس کرده :46:
من هم که همون مثل همیشه شدم(5000) در حدی که روم نمیشه کارنامه بزارم:31:
ایشالا آزمون بعدی:11:
اینم مال من (خنده موقوف :31:)
ببخشید که کلا کیفیتش پایینه (هم عکسش هم نمره هاش) ...ببخشید جناب Sabayon شما که درست خوبه پیشنهادی واسه بهتر شدن اختصاصیام ندارین؟؟؟ (راستی ترازتون شدیدا مقدسه تبریک می گم)
تائید میشه واقعا چیکار کنیم درصد اختصاصی ها خوب بشه؟؟؟؟ شما 100% پایتون خوبه دیگه؟ به نظرتون کسی که پایش تعریفی نداره میتونه ریاضیات کنکور 30-40 % بزنه؟نقل قول:
ببخشید جناب Sabayon شما که درست خوبه پیشنهادی واسه بهتر شدن اختصاصیام ندارین؟؟؟ (راستی ترازتون شدیدا مقدسه تبریک می گم)
راستی D & G چرا کارنامت با بقیه فرق میکنه؟؟؟ اون نمره قرمزا چیه؟؟؟