دوستان مرکز سعدیه برا دانلود شبانه چیو سفارش میکنین.الان 512 پارس انلاین دارم و شبی 1 گیگ به زور بشه دان کرد.البته قراره از 15 شهریور ساعات تغییر کنه و محدودیت بزارن که احتمالا مقدار دانلود شاید کمتر هم بشه.ممنون میشم یکی جوابمو بده.
Printable View
دوستان مرکز سعدیه برا دانلود شبانه چیو سفارش میکنین.الان 512 پارس انلاین دارم و شبی 1 گیگ به زور بشه دان کرد.البته قراره از 15 شهریور ساعات تغییر کنه و محدودیت بزارن که احتمالا مقدار دانلود شاید کمتر هم بشه.ممنون میشم یکی جوابمو بده.
دوستان الان بين آسيا تك و بيست نت كدوم بهتره؟
من قبلاَ از آسيا تك داشتم بعد مخابرات كابل برگردون كرد و هيچ شركتي به خاطر تجهيزات نميتونست adsl بده.
امروز هم از آسيا تك و هم از بيست نت تماس گرفتن گفتن تجهيزات جديد نصب شده (جالبه هردو در يك روز) و ديگه مشكلي ندارن.
زیاد دانلود شبانه نداری بیس نت بهتره... مثلا الان شما 256 محدود 20 نت ماهی 10 گیگ مصرف کنی میشه 19 تمن یعنی 3 ماه 30 گیگ مصرف کنی میشه 57 تمن در حالی که 15 گیگ سه ماه آسیاتک سرعت 128 میشه 50 تمن....نقل قول:
اما اگه دانلود شبانه داری هر شب متوسط 1 گیگ دانلود کنی میشه 90 گیگ توو سه ماه + 15 گیگ که داشتی میشه 105 گیگ 50 تمن... اگه پول برق و اصطحلا سیستم رو هم حساب کنیم خب شاید زیاد به صرفه نباشه...
باسلام
ما خونمون طرفاي سرد خونه با پيش شماره 724 هسش و بدليل اينكه تلفنمون رو pcm هسش امكان استفاده از adsl روندارم. دو تا سوال داشتم:
1- امروز رفتم مخابرات بهم گفتن كه امكان اينكه از pcm بيرون بياريم فعلا نيست. به نظرتون راه حل ديگه اي ندارم؟(براي گرفتن خط adsl)
2- اگه مجبور بشم از وايرلس استفاده كنم از ايرانسل استفاده كنم يا مين نت؟ ميشه واسه هر كدومش هزينه تمام شده از مودم و غيره را بگيد؟(256)
ایرانسل بگیرنقل قول:
هزینه اش کمتر هست
از طرح 70 درصد تخفیف مودمش استفاده کن
موبین نت اینجا خارج از محدوده ساپورتش فکر میکنم باشه ولی ایرانسل نه
سلام : دوستان من 512 نامحدود 20نت گرفتم بعد از ظهر وصل شه الان سرعت dl روی 55 تا60 هست . معمولش همینه یا کمه .ساعت 19.40
معمولیش تقریبا همینه 64=512/8نقل قول:
با سلام وتشکر چند جا خوندم اگر دانلود زیاد باشه اکانت نا محدود رو هم جمع میکنند . حقیقت داره؟
رفیق ماهی چندنقل قول:
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
سلام : 33900 تنقل قول: