چرا بازی من بعد از 2 3 روز بازی کردن هی تیک میزنه !!!!!!!!!!! مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟ شاید شهر sunset tides باگ داره !!!!!! نمیدونم ... :n13:
Printable View
چرا بازی من بعد از 2 3 روز بازی کردن هی تیک میزنه !!!!!!!!!!! مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟ شاید شهر sunset tides باگ داره !!!!!! نمیدونم ... :n13:
اگه بعد چند روزه و تنظیمات رو انگولک نکردی درایو c تو رو چک کن فکنم جا خالی کم دارینقل قول:
اگه تنظیمات رو دستکاری کردی برو همه رو دیفالت کن چون بازی اگه گرافیکش بره بالا جزئیات وحشتناک بالایی داره که خود بازی هم نمیکشه جمع ش کنه دی: بعد یه مدت اند تسک میده
بابا باگ یعنی مشکل!!!!
اگه بازیرو اورجینال بگیری این اتفاقات نمی افته :دی
اصلا و ابداااا
بعد شاید مشکل از سخت افزاره نه نرم افزار...
گرافیکتون؟ CPU ? مشکلی ندارن؟
نه بابا باگ چیه . ارجینال چیه . ما همه فکر میکنیم این همه باگ تو بازی ها از نسخه کرکیه اما ارجینالش رو هم بگیری همون باگها هست . البته این مشکل از باگ نیست . بازی بعد یه مدت که باید حجم خیلی زیادی رو توی رم جا به جا کنه که یا رم پایینه یا سرعتش کمه که همچین مشکلی پیش میاد . مثل بازی های RPG که یه چند روزی که از بازی بگذره همین طوری میشه . البته واسه بعضی بازی ها این اتفاق میفته .نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،بعد از مدت ها نشستیم پای این بازی،حالا که نصب کردم،موقعی که تو بازی میرم،توی یک شهری،بیشتر تکسچر لود نشده،بعدش هر کاری میکنم تنظیمات رو تغزیر بدم نمیشه،تا ذخیره میکنم دوباره میره رو حالت اولیش !!!!!
تشکر دوستان ... ولی انگار باگه برطرف شده !!!!!!!!!!!! میدونسم اگه چندروز صبر کنم درست میشه , که شد ! امیدوارم دوباره باگ نزنه . البته شاید مشکل از این چیتا باشه اخه من خیلی از moveobjects استفاده میکنم . میگن این چیت باگ تولید میکنه !!
سلام من چند تا شهر دانلود کردم ولی وقتی میره تو شهر شهرش قرمزه تو خونه ها هم که میرم اصلا ادما رو نشون نمیده و تمام صفحه قرمزه چیکارش کنم؟ شبیه این عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید درست نصب کردین ؟نقل قول:
بهترین روش نصب اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین
نمیدونم والا مگه میشه اشتباه نصب کرده باشم?همشون پک بودن و اتوماتیک نصب شدن ولی هیچکدوم نمیتونم بازی کنم چون همه جا رو قرمز نشون میده فقط دو سه تا شهر سالم دارم