سلامنقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
نقل قول:
سلام این رو جواب می دهید
سوال جدید
1- چطور اون مصوت را بزنیم
2- چطور اون الف های کوچک را که بالای کلمات لاتین هست رو بگذارم بالای حرف چون دقیق بالای حرف است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من میخواستم بدونم چطوری میشه یه فایل متن فارسی با فرمت درست یعنی بدون به هم ریختگی کلمات و جملات مرتب از راست به چپ هم باشه و با پسوند TXT توی ورد سیو کرد. آخه من یه متن فارسی منظم رو که با فرمت UTF-8 تو ورد بصورت plain text سیو میکنم ولی با هر بر نامه دیگه ای بازش میکنم . مثلا نوت پد . دوباره همش چپ به راست و چپ چین میشه و به هم میریزه. حتما هم میخوام فرمتش TXT ذخیرش کنم چکار باید بکنم . تو ورد خوب نشون میده بقیه جاها به هم ریخته میشه دوباره. مرسی
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور میشه وقتی word باز میشه همیشه فرمت نمایش right to left باشه ؟
با تشکر
سلام
من برای فصول پایان نامه ام هدر گذاشتم، هر فصلی باید هدر خاص خودشو داشته باشه در حالیکه همه هدر فصل اول رو بالای صفحه هاشون دارن. چطور برای صفحات هر فصل هدرشون با هم تفاوت داشته باشه؟
اینو بخونیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189129&page=3
یعنی اگر این علامت رو مثل توان روی حروف بذاریدمشکل حل میشه؟:13:نقل قول:
نقل قول:
Office bottun>>Word Option>>Show document content>>Document Veiw>>Righ to left
سلام من یک مشکلی رو دارم خیلی بده...یه سری هم اینجا پرسیدم جوابم رو چندتا از بچه ها دادن ولی هنوز مشکل دارم
من فایلی رو ک باسیتم خودم office 2010 هست مینویسم فارسی هم هست میرم روی یه سیستم دیگه 2007 یا 2010 باشه فرقی نداره هردوشون فاصله ها رو نمیزنه و حروف همه به هم چسبیدن..گزینه ذخیره فونتهام توی تنظمیات میزنم..ولی بی نتیجست..فونتی که استفاده میکنم هم روی دوتا ویندوز دیگه که افیس 2007 و 2010 هستن نصب کردم و فونت b lotus هست ولی فرقی نمیکنه و باز به هم میچسبن..مثلا میشه
اینیکتستاستبرایخواندنانکل یککنید
دی:
با سلام
من در word 2010 را فعلا توضیح می دم.
در زبانه home،به گروه Paragraph رفته و روی فلش سمت راستِ پایین کلیک کنید.
در کادر گفتگوی باز شده،به زبانه Indent and Spacing رفته و روبروی گزینه Direction
Right to left را برگزینید.
و سپس روی دکمه Set As Default کلیک کنید.
در صورت این کار یک کادر سوال باز می شود که در گزینه اول از شما می پرسد که فقط در همین سند این کار اعمال شود و در گزینه دوم روی همه سندها اعمال می شود یا همان پیش فرض روی همه سندها.گزینه دوم را انتخاب کنید و Ok را بزنید.
نقل قول:
دقیقاً باید بالای حرف باشه
می دونید حالا کلاً لازم دارم که فونتیک یا همون تلفظ کلمات انگلیسی را تایپ کنم نمی دونم چکار باید کرد