یه flash 8 گیگ دارم . فقط 2 گیگ نشون میده و میشه استفاده کرد.چیکارش کنم؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
یه flash 8 گیگ دارم . فقط 2 گیگ نشون میده و میشه استفاده کرد.چیکارش کنم؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
یک پارتیشنش برچسب نداره الان فلش شما دو تا پارتیشن شده که یکیش اسم نداره اگه اطلاعات مهم ندارین هردو پارتیشن رو دیلیت کنید و دوباره اون پارتیشن رو ایجاد کنید و فرمت
واگر اطلاعات مهم دارین اون یکی رو براش برچسب بزارین با نرم افزارهای مختلف ببینید میتونید مرجش کنید یا نه
EXTREME من هارد رو LLF کردم اما هیچ چیز تغییر نکرد و بدسگتور ظاهری هم که شما گفتین نداره از بین نرفت ...
ولی خیلی بد فرمت شد یهو همه چی پرید مگه این اسمش LLF نیست پس چرا انقدر سریع فرمت کرد آخرشم صفحه آبی داد که مشخص بود میده چون همه چی میپره باهم حتی ویندوز !
چیکار کنم ببرم کلینیک هارد نشون بدم ؟
نقل قول:
الان مشکلتون چیه ؟ نمیتونید رو نصب ویندوز هم ببرید ؟
هارد در بایوس دیتکت میشه ؟
کاش یکی منو درک کنه:n27:
پست صفحه قبل بی جواب مونده !
شما برای ریکاوری از نرم افزاری که من گفتم استفاده کردین ؟نقل قول:
اینقدر اینجا پست زیاده که آدم گیج میشه
اینو خوب اومدی انقدر پست زیاده آدم به غلط کردن می افته ...:n08:
نه مشکلی که نیست همه چی عالیه پرفورمنس هارد هم عالیه ولی هنوز هم بدسکتورها رو دازم و چیزی اصلا تغییر نکرده ...
نمی خوام اینا باشه می خوام بره ...
هارد شما بدسکتور ندارهنقل قول:
سکتورهای relocate داره که در چند صفحه پیش توضیح دادم
مشکل مارو هم حل کنید
دوستان من یه هارد 146 گیگ سرور دارم. حالا میخوام بعنوان هارد قابل حمل ازش استفاده کنم. همونطور که میدونید خروجی که داره با هاردهای اینترنال معمولی متفاوته. ورودی برق و دیتا بهم وصل هست. میخواستم بدونم چطوری می تونم این هارد رو ازش خروجی USB بگیرم و از طریق یو اس بی به کامپیوتر متصل کنم؟ چه جور تبدیلی باید بگیرمو خرجش چقد میشه؟
سپاس
یعنی sas است ؟نقل قول: