سرور خارجی هســـت درســته؟نقل قول:
اون مشکل از خود آسیاتک پهنای باند خارجی رو محدود میکـــنه:n01:
Printable View
سرور خارجی هســـت درســته؟نقل قول:
اون مشکل از خود آسیاتک پهنای باند خارجی رو محدود میکـــنه:n01:
نخیر لینک کاملا داخلی هست :n02: از سایت های download.ir یا دانلودها یا p30day که مشکلی از لحاظ سرعت ندارننقل قول:
اگه خارجی بود که مشکلی نبود حلش میکردم
مثلا یه فایل میزارم دانلود باید سرعتش 120 باشه ولی حدود 40 - 50 هست
بعد همزمان یه فایل دیگم میزارم اونم 40 - 50 هست سرعتش
حتی سومی هم میزارم دانلود اونم همینطور :n31:
همینطور که گفتم دوست عزیز شبانه تمام شرکت ها افتضاح شده تنها الان های وب و فناوا موندن که شبانه نسبتا خوب میدننقل قول:
درسته ، البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره. من روی خط قبلیم یکی دو ماه آخر شبی 7 - 8 گیگ میگرفتم :n02: اصلا لینکام تموم شده بود نمیدونستم چی دانلود کنم دیگه :n31:نقل قول:
ولی الان توی این مرکز یوزرای آسیاتک زیادن و فکرکنم همشون شبانه میریزن دانلود میکنن واسه همین میخوام بیام فن آوا
نقل قول:
تایید میشه
آب بدجور قطعه !!!
به شدت تایم اوت دارم
یک ساعت مدوم هاموش بود تا بتونم مودم دوم رو وصل کنم آخرش نشد
قدیم 5 دقیقه نهایت خاموش بود میشد
تو ساعات رایگان که کلا مودم خاموش کنم وصل نمیشه
فن آوا ... پیش به سوی فن آفلاین
نقل قول:
اکثر سایت های دانلود و داخلی روی سرورهای خود آسیاتک هستن
اگه شما یوزر شاتل ، پارس یا... باشید بابت دانلود کاربرها از این سایت ها شرکت از شما پول میگیره و یه بخشی رو به آسیاتک بابت پهنای باند مصرفی میده
واسه همینه که سرعت از سرور خارجی معمولا پایین تره چون پول باید به دلار به شرکت های خارجی پرداخت شه و گرون تر می افته
حالا فکر کن وقتی یوزر خود آسیاتک بیاد از رو سرور همون سایت ها دانلود کنه مثل این میمونه که یه شبکه کافی نت رو در نظر بگیرید و سیستم 3 بیاد از رو سیستم سرور فایل دانلود کنه یعنی کاملا رایگان بعد طرف بگه این قدر بابت حجم دانلود باید پول بدی
تا اینجا درست و سود شرکته که فایل ها رو رو سرور خودش آورده ولی اینکه بیاد بابت 100 % سودی که میکنه سرعت یوزر رو هم محدود کنه دیگه خیلی سوزش داره ، وقتی داره کاملا رایگان رو هر گیگ 3500 میفروشه بیاد سرعت رو هم لیمیت کنه !!!
عاقااا عاقااا تکلیف مارو روشن کنین!!:n38:
من رفتم پارس افلاین رو خالی کردم ، الان که شما میگین فن اوا هم خراب شده!!!
من کجا برم الان برای دانلود کردن نامحدود!!!!:n19:
مخابرات :n10:نقل قول:
نقل قول:
سرعت شبانه 1 مگ و 2 مگ چقدره
نمایندگی شهر ما سرویس 2 مگ هم رایگان داره
اون فنآوا نیست اون لقمانه همون اپراتور چهارم مخابرات(پردیس رایان جنوب) خوزستان فنآوا ندارهنقل قول:
همه سرویس هاش هم شبانه رایگان از ساعت 1تا هفت دارن