کی میدونه devil may cry6 کی میاد؟
Printable View
کی میدونه devil may cry6 کی میاد؟
آقا جان من برین این سایت اطلاعات رو برا بازی sw4 پر کنین این نسخه گرافیکش خارقالعادس و فقط در انحصار سونیه و برا pc نمیاد مثل این که!!:n30:
می دونم زیاد اهمیتی نداره ولی سایت change یکی از سایت های خوب دنیاست حالا فقط 38 نفر دیگه لازم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن 50 دقیقه از گیم پلی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
سلام بچه ها
اسم بازی رو هر چی فک میکنم یادم نمیاد هوس کردم اونو دانلود و دوباره بازی کنم خواهشا راهنماییم کنید
یه بازی شخص سوم و زامبی بود همیشه سیگار تو دهنش داشت:n02:مردم میخوردیم و زامبی میکردیم و اونو کنترل میکردیم.....
و یه چیز دیگه اگه بازی داریم که خود شخص اصلی زامبی باشه معرفی کنید
ممنونم:n16:
ولش کن تو تاپیک دیگه جواب گرفتم:n03:
سلام.
دوستان میخواستم بازی استراتژیکی تو سبک سری wargame معرفی کنید.هم از لحاظ سبک استراتژی اش و هم اینکه سلاح ها و تجهیزات کامل و بروزی داره.
سلام
یه سوال
بازی هایی میخوام مثل هیتمن و اسپلینتر سل که توش آزادی عمل داشته باشی م و دستمون برای انجام کارها باز باشه
فرقی نمیکنه که قدیمی باشه یا جدید
ژانر بازی هم مهم نیست
حتی میشه جنگهای صلیبی و جی تی آ رو هم جزو این نوع بازی ها دونست
جای دیگه ای پیدا نکردم که این سوالو بپرسم
ممنون
سری بازی Metal Gear Solid و Assassin's Creed (بخصوص نسخه 1 و 2) تو همین سبک ها استنقل قول:
سلام. من عاشق بازی استراتژیک مثل وارکرفت ۳ هستم، که خب البته بیش از ۱۰ ساله که اومده.. میخواستم بپرسم دیگه چه بازیهایی تو این سبک و در حد و اندازه وارکرفت هست؟؟! به خصوص اینها که شخصیت های اسطوره ای و فانتزی دارن... ضما dota 2 اومده که نسخه جدید دوتاست! اما نمیدونم کلا بشه به دوتا به اون معنی استراتژیک گفت یا نه...
با تشکر
سلام دوستان
اقا من یه بازی ماشینی میخوام که هم اپن ورد باشه و هم مسابقه ای ، مث نید فور اسپید.test drive ultimate چطوره؟ خوبه؟ grid چطوریه؟ اونم اپن ورده یا فقط ریس؟
تست درایو بازی خوبی هست ولی یک مشکلی داشت برای من اونم این بود که کنترل بازی خیلی سخت و رو اعصاب هست اصلا ب خوبی nfs نیستنقل قول:
من rivals رو دارم ولی مشکل افت فریم داره که اعصابمو خورد کرده. یه بازی مسابقه ای دیگه که تنوع ماشیناش زیاد باشه و امکان دستکاری ماشین هم فراهم باشه میتونی بگی؟نقل قول:
ممنون