-
نقل قول:
همه دليلاش رو گفتيد ولاي نگفتيدكدوم يكي؟
X box 360 or PS 3
خوب اگه دلایلی که من گفتم رو عمیق میخوندی
و اطلاع داشتی از گفته های من
دیگه این سوال رو نمیکردی
اره 65 جاسپره
اره play and charg kit که حدودا 30 تومانه
البته جنس تقلبیش هم هست که 14 تومانه
نقل قول:
با سلام
بنده میخوام از next gen یه پک شارژر دسته بگیرم که نکست جن به من سه نمونه جنس با سه قیمت 38و22و18 هزار تومان پیشنهاد کرد.
حالا میخواستم بدونم که چه کنم آیا فرق زیادی با هم دارند یا نه لطف کنید یه توضیح کامل بدین.
شما حتما سعی کن همون 38 تومانی رو بگیری
نقل قول:
حالا این پک شارژ چی داره که این همه گرونه! فقط دسته رو به برق متصل میکنه دیگه!؟
ــــــــــــ
مثل اینکه قضیه مال ما داره خیلی جدی میشه! به نظرتون چه بازی هایی باهاش بگیرم؟ (غیر از GTA IV و Forza و COD 4 و COD5 که حتما می گیرم!) و دیسکش چه نوعی باشه؟ این PlayBOX ها خوبه؟ از کجا بقهمیم مارک دیسک چیه؟ (مگه لیبل نداره!؟) این قاب دار ها همش PLAYBOX هست؟
______
ان.شاالله یه PREMIUM به همراه دسته اضافی (شاید سیاه) ، VGA BOX و شاید Charge and Play Kit ...چقدر در بیاد خوبه؟
ــــــــــ
به نظرتون الان بگیرم یا بعد از امتحانات؟ (از نظر قیمت؟)
دعا کنید من هم به جمعتون بپیوندم ... بای!
بعد امتحانات با توجه به بازار بی نظیر کشور عزیز ما قیمت ها معمولا سر خود میره بالا
سعی کن اصلا playbox نگیری
اکثر دیسک هایی که مغازه ها میفروشن مثل پاساژهای توپخونه playbox هستن که
سطح اونها نقره ای هست و شبیه به orig هستن
من هفته قبل دوستم یک premium با یک دسته اضافی خرید 290 از توپخونه
-
نقل قول:
خوانده شده است رفتم توپخونه مغازه فتحی 235 تومان (arcade)
شما یه Perimium بگیری کارت حل میشه .
-
CPU و GPU مادربورد Jasper
-
سلام
امروز رفته بودم بازار قم طرف رو سوال پیچ کردم قیمت و لوازم جانبی و ... تا اینکه گفت پریمیوم جاسپر هم داریم ها! اصلا فکر نمی کردم تو بازار تهران باشه چه برسه به قم!؟!
من هم در عین حال که کفم بریده بود گفتم چند؟ گفت: 300.000
چطوره؟
لوازم جانبی:
دسته سیاه : 45
دسته سفید : 38
VGA BOX : 12.000
این آخری یخوره ارزون نیست!؟
-
نقل قول:
سلام
امروز رفته بودم بازار قم طرف رو سوال پیچ کردم قیمت و لوازم جانبی و ... تا اینکه گفت پریمیوم جاسپر هم داریم ها! اصلا فکر نمی کردم تو بازار تهران باشه چه برسه به قم!؟!
من هم در عین حال که کفم بریده بود گفتم چند؟ گفت: 300.000
چطوره؟
لوازم جانبی:
دسته سیاه : 45
دسته سفید : 38
VGA BOX : 12.000
این آخری یخوره ارزون نیست!؟
همه چیش رو ارزون میده ولی اگه خواستی بگیری خیلی مراقب باش که سرت کلاه نره.
من فاکتوره VGA Box رو دیدم .همه جا 20 تومن میدن .البته این مدل ارزونترش هست .چون مدلهای مختلف داره
-
سلام دوستان من واقعا برای تنضیمات hdmi ایکس باکس اعصابم خورد شده . چی کار کنم اون گزینه که توقسمت ستینگ که سه اتخاب داری اسانداردو نمیدونم چی چی .... این گزینه ها به چه دردی میخورند؟
-
بچه ها پلی باکس چیه؟
برای خرید فقط فتحی هست؟؟
من پریمیوم جاسپر می خوام که فتحی فعلا نداره، کسی جایی که فروشنده با انصاف داشته باشه سراغ نداره؟؟
-
نقل قول:
سلام دوستان من واقعا برای تنضیمات hdmi ایکس باکس اعصابم خورد شده . چی کار کنم اون گزینه که توقسمت ستینگ که سه اتخاب داری اسانداردو نمیدونم چی چی .... این گزینه ها به چه دردی میخورند؟
اگه با (LCD Full HD (1080p بازی میکنی روی Expanded (حالت ایده ال)
اما اگه با یه LCD TV معمولی یا هر مانیتوری که پایین تر از 1080 رو ساپورت کنه رو گزینه ی Standard قرار بده
-
مدل ال سی دی من sony klv32s400a 32 هستش . لطفا تنضیمات چه در tv چه در ایکس باکس اگه هست که باید انجام بدم به بگین ممنون میشم.
-
نقل قول:
بچه ها پلی باکس چیه؟
برای خرید فقط فتحی هست؟؟
من پریمیوم جاسپر می خوام که فتحی فعلا نداره، کسی جایی که فروشنده با انصاف داشته باشه سراغ نداره؟؟
playbox مارک dvd بازی هست که از مالزی اورده میشه و جنس فوق العاده بدی داره
مواد اولیه تشکیل دهنده اون از جنس ضعیفی هست که شدیدا پدر لنز کنسول رو در میاره
برای خرید خیلی جاها تو تهران هست
مخصوصا تو توپخونه که فتحی یکیشونه
اگه واقعا premium میخوای و به نظرت می ارزه صبر کنی
یکم دیگه صبر کن تا به صورت انبوه فرا گیر بشه