خوب به نظر میرسه که وصیت نامه هم نمیاد و قراره که با البوم بیاد
سریال شاهگوش رو هم قبول نکرده و گفته میخواد با یک فیلم سینمایی همکاری کنه احتمالا:n16:
Printable View
خوب به نظر میرسه که وصیت نامه هم نمیاد و قراره که با البوم بیاد
سریال شاهگوش رو هم قبول نکرده و گفته میخواد با یک فیلم سینمایی همکاری کنه احتمالا:n16:
واقعا که کارش درسته خیلی دوسش دارم
خواننده آلبوم «من خود آن سیزدهام» پس از ماهها سکوت در گفتگو با «موسیقی ما» از آخرین فعالیتهایش گفتموسیقی ما – برنده عنوان برترین آلبوم موسیقی پاپ از نگاه مردم و مخاطبان موسیقی در نخستین جشن سالانه «موسیقی ما»، پس از ماهها سکوت سرانجام در گفتگویی کوتاه با سایت «موسیقی ما»، از آخرین فعالیتهایش سخن گفت.
محسن چاوشی: همه سعیام انتشار آلبوم تا آخر امسال است
«محسن چاوشی» که این روزها به شدت درگیر کار روی آلبوم جدید خود است و انتشار سینگل «همسایه»، آخرین فعالیت رسمی او به حساب میآید، درباره روند تولید و اخذ مجوز آلبوم جدیدش «پاروی بیقایق» به «موسیقی ما» گفت: «به صورت فشرده و شبانهروزی مشغول کار کردن روی آلبوم هستیم و همه دغدغهمان این است که هر چه زودتر مراحل تولید را بگذرانیم و کارها را آماده کنیم.»
«چاوشی» درباره پیشبینیاش از زمان انتشار آلبوم جدید نیز توضیح داد: «همه سعی ما این است که آلبوم حتماً تا آخر امسال منتشر شود. اما برخی اتفاقات باعث شده که کارها طبق برنامه پیش نرود و همین اتفاقات اگر به همبن منوال پیش بروند، شاید انتشار آلبوم به اوایل سال 93 موکول شود.»
خواننده «من خود آن سیزدهام» در توضیح این موانع گفت: «متاسفانه برخی اصلاحیهها در بخش شعرهای آلبوم باعث شده که فعلاً دست نگه داریم. مثلاً یکی از اصلاحیهها در مصرعی از شعرهای آلبوم است که شاید از آن بشود به عنوان یکی از اصلیترین ابیات آلبوم نام برد و همین اتفاقات کمی مشکلساز شده است. در حال مذاکره و رایزنی با مسئولین محترم هستیم تا بتوانیم هرچه زودتر با حل این مشکلات، با سرعت بیشتری مراحل تولید اثر را به پیش ببریم.»
«محسن چاوشی» همچنین درباره همکارانش در تولید این آلبوم توضیح داد: «فعلاً فقط حضور «بهروز صفاریان» و «حسین صفا» قطعی شده است. هنرمندان دیگری هم هستند که افتخار دارم از حضورشان در این آلبوم استفاده کنم که به محض قطعیت همکاری با ایشان، اسامی آنها را اعلام خواهم کرد.»
«چاوشی» در انتهای صحبتهایش درباره سوال همیشگی دوستدارانش مبنی بر زمان اجرای اولین کنسرتاش گفت: «فعلاً دغدغه من آلبوم است نه کنسرت! ولی قطعاً اگر تصمیم جدیدی در این باره اتخاذ شده، با اطلاعرسانی صحیح، آن را در اختیار همه قرار خواهم داد.»
گفتنی است «محسن چاوشی» سال گذشته با آلبوم «من خود آن سیزدهام» توانست نظر مساعد بسیاری از مخاطبان و منتقدین موسیقی را به خود جلب کند و با همین آلبوم اکثر جوایز بخش مردمی آلبومهای پاپ را از آن خود کرد.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
نویسنده:
ساخت تیتراژ پایانی فیلم سینمایی "وام عسل" با صدای محسن چاوشی به پایان رسید و این فیلم آماده نمایش شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "فرید ولی زاده" تهیه کننده فیلم سینمایی "وام عسل" در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران گفت: ساخت تیتراژ فیلم سینمایی "وام عسل" با صدای "محسن چاوشی" به پایان رسید و این فیلم آماده پخش شد.
وی ادامه داد: این فیلم از اواخر اردیبهشت ماه 92 کلید خورد و بعد از 30 جلسه فیلمبرداری در جنوب شهر، شهرک غرب، فلکه دوم صادقیه و راه آهن و فیلمبرداری سکانسهای تیتراژ در خرداد ماه 92 به اتمام رسید و مراحل فنی فیلم به خاطر حساسیتها در پردازش موضوع نزدیک به شش ماه به طول انجامید.
این تهیه کننده این فیلم با مضمون اجتماعی در قالب طنز موقعیت، در نهایت سادگی به مسائل و مشکلات زندگی در کلان شهر تهران میپردازد.
"وام عسل" قصه محمود ویزیتور پخش فیلمهای خانگی است که با دریافت وام برای بردن همسرش گلی به ماه عسل با مشکلاتی روبرو میشود.
گفتنی است، "فریدون زاده"، "علیرضا اوسیوند"، "حدیثه تهرانی"، "محمد شیری"، "مهدی امینی خواه"، "خشایار راد"، "شهین تسلیمی"، "حسین سلیمانی"، "کیمیا باباییان"، "لادن سلیمانی"، "محسن حاجیلو"، "فرحناز منافی ظاهر"، "هدایتالله سجادی"، "حامد تهرانی"، "فرج الله گل سفیدی"، "کیوان ملک مطیعی"، "سعید فخاری"، "سونیا اسپهرم"، "کیانوش گرامی" و "سحر قریشی" از بازیگران این اثر هستند.
منبع : باشگاه خبرنگاران
این خبر توسط خود محسن تکذیب شدهنقل قول:
فیلم درجه دو و سه هست
اقا مثل اینکه این البوم تا اخر امسال قطعی میاد و اقای بابازاده هم این مصاحبه رو از خودش نوشته و مصاحبه ای در کار نبوده
عجب شیر تو شیری شده خدایی ادم نمیدونه به کدوم خبر گذاری و وبسایت اعتماد کنه
در کل البوم مشکلی واسه مجوز نداشته و خود محسن هم قبلا اعلام کرده بود که البوم با تغییرات جزئی مجوز گرفته
"چ" فیلمــی از ابراهیـــم حاتمی کیا
تیتراژ
با ملودی و صدای "محسن چاووشی"
به محض_ قطعی شدن این پروژه
اطلاعات تکمیلی و دقیق ارائه خواهد شد
پیج محسن
=========
خدا کنه که قطعی بشه
هم محسن خوننده قابلی هست ( خیلی قابل ! ) هم از حاتمی کیا میشه اتنظار یه فیلم عالی رو داشت
دوستان کلا" دیگه خبری از اون ترک شب یلدا نیست دیگه؟!
آلبوم کجای کاره؟!
کی منتشر میشه؟!
مجوز گرفته دیگه ایشاللا؟!
ترك شب يلدا همون ترك همسايه بود كه منتشر شد .. آلبوم هم داره جمع ميشه .. ديزور تو يه مصاحبش گفته بود كه به چند بيت از شعراي آلبومش گير دادن كه داره اونارو اصلاح مي كنه .. بعد گفته بود كه داره سعي مي كنه آلبوم رو تا آخر سال بده اما چشش آب نميخوره كه تا اونموقع ها تموم بشه و شايد اوايل 93 آلبوم اومد ...نقل قول:
داداش اون مصاحبه ساختگی بود که اقای بابازاده از خودشون ساخته بودن و مصاحبه به محسن ربطی ندارهنقل قول:
البوم هم به احتمال خیلی زیاد تا اخر امسال قراره بیاد و مشکل زیادی هم واسه مجوز نداشته به جز چند تا قسمت کوچیک
اون ترک شب یلدا هم همسایه نبود
ترک همسایه 1 ماه قبل از شب یلدا بیرون اومد!!!
اسم اون ترک وصیت نامه بود که قرار شده با خود البوم بیرون بیاد
منبع همه حرفای بالا هم فیس بوک محسن هست:n16: