آقا شما هم نمی تونید با نت ایرانسل وارد بازی کلش آف کلنز یا کلش رویال بشید؟؟ چند تا از برنامه های دیگه هم همین مشکل رو دارن!!
واقعا نوسان بدی داره فعلا
Printable View
آقا شما هم نمی تونید با نت ایرانسل وارد بازی کلش آف کلنز یا کلش رویال بشید؟؟ چند تا از برنامه های دیگه هم همین مشکل رو دارن!!
واقعا نوسان بدی داره فعلا
فک کنم کلش هیلتر شده مشکل از ایرانسل نیستنقل قول:
ی چن هفتس اختلال داره ایرانسل امروز به شدت خودش رسیدهنقل قول:
معلوم نیست داره با خودش چیکار میکنه
بازی Clash of Clans فیلتر شدنقل قول:
تمامی بازی های شرکت سوپرسل اعم از کلش او کلنز، کلش رویال و ... فیلتر شده اند! @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ir
فقط زر مفت میزنن یکی نیست بگه امروز نبود اول دیشب بود که کلا قطع بودید منطقه ما دوما شما اگر بیل بزن بودید یه بیل میزدید که این نوسان رو درست کنید سرعتش بخوره تو سرش بد نیست 1 تا 2 3 مگابایت میده ولی پینگش مثل چی بگم دهن آدم رو باز میکنن از 130 میره رو 230 بعد 330 بعد میره دوباره رو 130 تو 10 خط 300 میلی ثانیه بالا پایین میشه پینگش هر شب از ساعت 8 9 تا ساعت 12 1 شب , امشب ساعت 11 این طوری شد دیشب ساعت 9نقل قول:
سلام
ایا باند ۳ و باند ۷ پهنای باند جداگونه دارن؟
برای من باند ۳ سرعتش بیشتره،با اینکه انتن هر دو فوله
مگه نباید ۲۶۰۰ بیشتر باشه سرعتش؟۱۸۰۰پایداریش هم تو پینگ و سرعت بیشتره اینجا
سلامنقل قول:
پهنای باندشون یکی درصورتی ضعیفه که فکر کنم شما باند هفت از یه دکل دیگه میگیرید.
نقل قول:نقل قول:یه بار دیگم اینطوری شده بود با سوپر سل بعدا درست شد در ضمن همه نت ها مسدود نکردن الان با مخابرات بازه فکر کنم گزارش کنیم درست بشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایید میشه با مخابرات مشکلی نداره ولی با ایرانسل باز نمیشهنقل قول:
اینترنت ۴g باند ۳ نهایت سرعتی که تونستم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این اخر سرعت باند ۳ باشه چون دیگه سیگنال از این بهتر نمیشد
Rsrp:60
Rsrq:8
Sinr:+30
دوستان کسی فرکانس های 3g و 4g ایرانسل رو میدونه؟
یه دونه آنتن اکسترنال مودم گرفتم میخوام بدونم فرکانساش یکیه یا نه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
3G:2100 + 900نقل قول:
(900 در بعضی مناطق فعلا فعال شده)
4G: 2600 + 1800
سلام
به صرفه ترین بسته ایرانسل در حال حاضر چیه ؟ فقط روزانه و شبانه نباشه ؟
ممنون
همون 100 گیگ 6 ماه 175 تومننقل قول:
باند 7 سرعت بیشتری داره تو یه سری از مناطق فقط باند 3 هست خیلی استفاده نمیشه برای همین میتونید سرعت عالی بگیریدنقل قول:
باند 7 15 مگاهرتز پهنای باند داره ولی باند 3 10 مگاهرتز
باند سه، ده مگاهرتز تا 75 مگ سرعت می تونه بده، حداقل 60، 70 مگش عملیهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان هرچند می دونم شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه میتونید راهنمایی کنید چه جوری میتونم دوتا کابل شبکه رو با هم یکی کنم بدون قطع کردن و چسب کاری (چون میگن باعث افزایش نویز میشه) من دوتا کابل شبکه ۱۵متری دارم منتهی الان نیاز به یه کابل شبکه حدود۲۵متر دارم اگه بخوام دوباره یکی دیگه بخرم صرف نظر از هزینه اش این دوتا که کاملا سالم هستن بلااستفاده میشن لطفا راهنمایی کنید
بله درسته،متاسفانه منطقه ی ما باند ۷ پوکیده،پینگش نوسان داره،سرعتشم نهایت ۲.۵مگابایت هست،براهمین گذاشتم رو ایننقل قول:
هرکاری می کنم اینitewatch رو ویندوز اکس پی نصب نمی شه..NET Frameworkهم نصبه اما....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو xp ران نمیشه ارورش هم داره اینو میگهنقل قول:
7 بریز اجرا کنش
نرم افزاری شبیه این نیس که رو اکس اجرا شه؟نقل قول:
بهتره یک تیکه باشهنقل قول:
اگ نمیتونید کابل 30 متری بگرید میتونید با یک کانکتور مادگی lan to lan این کار رو بکنید یا با لحیم کاری برید سراغش
تو بازار موجوده من قیمت ندازم اگه 10 15 تومنه بگیر اگ بالای 20 تومنه چکاریه ی 30 متر متری هزار تومنه پرس شدش بخری بهتره
بصورت مجازی باید ریخته شه اونو داستانشو نمیدونمنقل قول:
ولی سون بریز خلاص کن چرا هنوز رو اکس پی موندید بهتره یه اپدیتی بزنید سیستمتون رو
راستش اصلا نمی تونم با سون کنار بیامنقل قول:
راس میگی فدات ممنون از راهنماییتوننقل قول:
از این مدل کسی گرفته؟ قیمتش خوبه.. اگه انتندهی خوب داشته باشم میتونم سرعت پیشتری با این بگیرم؟
- - - Updated - - -
این انتن باید با روتر مچ بشه یا با3372 می شه وصل شد
دونه ۲۰۰ تومان هست نویز هم تو کابل شبکه معنی ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا این تایم که میشه تا یکی دوساعت بعدش ایرانسل یا قطع میشه یا خیلی کند، کسی تو تهران همچین مشکلی داره تو این تایم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیز منظورت اون مبدل لن به لن رو میفرمایید و منظورتون ۲۰۰تومان فقط؟نقل قول:
اره عزیز چند شبه بد جور خراب میشه اصلا یه جورایی ایرانسل داره رو اعصاب میره مشکلاتش بیش از حد شدهنقل قول:
باور کنید اینجا تاپیک شبکه نیست که بحث کابل شبکه و کانکتور می کنید!
دوست عزیز یه سوال داشتم راهنمایی خواستم اگه باعث مزاحمت براتون شدم معذرت میخوامنقل قول:
گرچه این مشکلات این چند وقت اخیر ایرانسل از قبل و در همان حوالی راه اندازی تی دی از طرف چن تن از اساتید همین تاپیک محتمل دانسته شده بود واخطار داده شده بود که دقیقا همین طور شد من که اگه هر اپراتور دیگه ای 4gبزنه سریع اپراتورم رو تعغیر میدم کیفیت خیلی مهم تر از قیمته که متاسفانه ایرانسل دیگه ندارهنقل قول:
ایرانسل قطع شده نیم ساعته درست از تایم شبانه فکر کنم ترفند جدیدشونه برای کاسبی بیچاره اونایی که بسته شبانه گرفتن.
Sent from my D6633 using Tapatalk
به خاطر همین بسته های شبانه رفتم مخابرات و قطع کردم دیروز و یه مودم ایرانسل به قیمت 250 تومن گرفتمنقل قول:
امشب هم شب اول بود که بسته 3 ساعته خریدم و خوش آمدگویی قشنگی از ایرانسل گرفتم
ممنون که خبر دادین اول فک کردم مشکل از مودمه و بعد سیم کارت رو روی گوشی تست کردم و الان که شما پست دادین فهمیدم که مشکل سراسریه
ویرایش : الان بعد از حدود 40 دقیقه وصل شد
تهران - باند 3 - ساعت 2:46
قبلا آپلود بالای 20 مگ هم بود ولی جدیدا تا 20 مگ محدود شده .
تایید می شه سرعت دانلود من طوری بود توی سه ساعت 60 گیگ دانلود کنم دیشب یه بسته دوساعته خریدم به زور 20 گیگ دانلود کردم پنج شنبه هم یه بسته سه ساعته دگرفتمنقل قول:
35 گیگ دانلود کردم سرعت در روز همونه ولی شبانه سرعت مال من یک سوم شده ، برای فهمیدن این محدویت سرعت سرویس 5 گیگ صبح 6تا12 داره قبل ساعت 8 صبح سرعت محدود هست وبعد از ساعت 8درست می شه .
اینو از اسیاتک یاد گرفته انگار
'گفتم از اسیاتک خلاص بشم برم ایرانسل برای دانلود شبانه
دیدم بابا دزد دزده فقط اسمش عوض می شه.
کاشکی کند میشد کلا قطع میشه ماله من پینگ هم 300 بالا پایین میشهنقل قول:
دوستان خوشبحالتون شما عجب سرعت توپی دارین
ما که با یه مودم TP Link M7300 v2 در بهترین حالت سرعتمون میشه 1.4 مگابایت بر ثانیه هرچیم جلوتر میره سرعت کندتر میشه تا جایی که به 200-300 کیلوبایت بر ثانیه هم میرسه :|
نهایتا ساعتی 1.5 گیگ دانلود میکنم اونم تازه واسه بسته های شبانه نه ، بسته 6 صبح تا 12 ظهر
سرعت من بعده اون ماجرا های قطع سراسری دوبرابر شده قبلا نهایتن تا ۲۵ مگابیت سرعت داشتم
الان تا ۴۵ مگابیت هم میره نمیدونم حالا فقط واسه امروزه یا کلا خوب شده !!!
دقیقا مال منم همینطوره!نقل قول:
من فقط میام اینجا سرعت های نجومی بقیه رو میبینم و آب از لب و لوچم راه میفته :)
تازگیا هم متوجه شدم بعضی وقتا سرعت 3G بهتر از 4G تو خونمون میشه :|
Sent from my SM-G930F using Tapatalk